onsdag 3 november 2010

Skandalen

Blir illa berörd av kunga-skandalen som rullas fram. Kan inte rå för mina känslor av att vi inte har med det att göra. Även om vi kanske har det. Han är ändå Sveriges kung. Det här känns hårt och skoningslöst. Han är ändå Sveriges kung.

Alla har hållit käft om alla rykten i alla år. Tycker gott det kunde fortsätta vara så. Vad säger ni?

12 kommentarer:

 1. Jag håller med. Jag röstade på Vänsterpartiet i valet, så jag får väl egentligen inte uttala mig bra om kungahuset. Jag bör väl hata kungahuset och älska att det "skandalen" rullas fram. Men det gör jag inte.. Jag gillar kungafamiljen, jag vill inte höra om några skandaler. Jag vägrar att läsa.

  SvaraRadera
 2. Vad har jag nu missat? Här är man tillfälligt i Australien och så missar man alla kungaskandaler... :-(

  SvaraRadera
 3. Skiter i vad alla säger om vår lilla kung, diggar honom stenhårt ändå!

  SvaraRadera
 4. Tycker man ska låta honom vara privatperson ibland också.. han är uppväxt med en kamera i nyllet liksom.. Visst vi har yttrande frihet och offentlighets principen men allt ska inte analyseras bara för det =)

  SvaraRadera
 5. Helt enig, det är så lätt att peka på andra och gotta sig åt det som kommer fram.
  Peka på dig själv i stället, och helt ärligt..är det av intresse, även om allt som påstås är sant.

  SvaraRadera
 6. Njaej va? Kul kille och allt det där. Men faktum kvarstår att vi betalar hans lön. Då får han finna sig i att bli granskad och ibland uthängd.
  Stämmer ens en bråkdel av det som skrivs i boken så är det en skandal av mått. Och han är i så fall ett svin och ingen bra representant för Sverige.
  Så granska på. Håller han inte måttet så ut med karln.

  SvaraRadera
 7. Jag har ingen direkt åsikt om monarkin, det skulle göra mig detsamma om vi avskaffade det hela eller inte. Dock kan jag tycka att som ämne för skandalböcker - känns inte kungen lite trist? Jag blir ju inte till mig i byxan av att få chans att läsa om vad han möjligtvis kan ha haft för sig privat.
  Njae.

  SvaraRadera
 8. Ja, och stackars Silvia också....
  Men det är inget nytt, stod om kungen och hans påstående vistelse på srtipklubb bla (om honom och hans gäng där Noppe mm ingick)i en kvälltidning för några år sedan.
  Även om hans festande med jaktlaget mm.....

  SvaraRadera
 9. Fast en del kan ju vara sant...
  Tycker inte att kungen och drottningen utstrålar lycka tillsammans nu mera. Det verkar mest vara en plikt..
  Intervjuverna i tv4 var väldigt stela mellan dom, och när Kungen gav Silvia en ros på dotterns bröllop så var det ett kyligt mottagande av Silvia kändes det som. Men det kan inte vara lätt att vara så offentliga som dom är.
  Och det är svårt att skilja sig om man skulle vilja.

  SvaraRadera
 10. Jag skiter i vad som är sant och inte. Om kungen vill gå på strippklubb så låt han göra det. Det är faktiskt skilnad på politiker och Kungligheter. Kungligheterna har inte valt att sitta där dom sitter

  SvaraRadera
 11. Jag håller med. Det är som när man sitter bredvid sina föräldrar, eller ännu värre sin respektives föräldrar, och en sexscen dyker upp. Man åmar sig, skäms och vill inget annat än att det ska gå över.

  SvaraRadera