måndag 29 november 2010

Löst

Tomt på jobbet. Sånär som på Maria. Duktig jävel. Twittrar, men bloggar inte. Det är det enda som känns lite sådär med henne. Men bättre än Gurra! Han varken bloggar eller twittrar! Inte Linnea heller! Vad fan - tycker de ingenting eller? Har de inga åsikter? Närå.

Sitter och fnular på en programidé. Och på min app. Bad om hjälp där, minns ni? Men det hörde bara av sig en massa företag. Som vill ha pengar innan och såna grejer. Så vill inte jag jobba. Jag vill göra appen IHOP med någon som kan knacka koden och sen dela pengarna med mig. Så jag ber igen om hjälp - en privatperson som kan och vill göra en app. Finns det nån?

Jaha. Nähä. Pannkakor idag? Eller nåt annat? Har ni något förslag? Vad ska ni äta? Jag lovar att äta samma sak som en av er som kommenterar här inom trettio minuter.

23 kommentarer:

 1. pappa ska laga en grej med köttfärs, zuchini, creme fresh och svarta bönor och antagligen något mera i. asgott hur som helst!

  SvaraRadera
 2. Raggmunkar med fläsk, det är husmanskost när den är som bäst! :)

  SvaraRadera
 3. Laxfilé, kokt potatis & spenat! Smaskens! :)

  SvaraRadera
 4. Köttfärslimpa med biff lindström smak! Mycket gott och enkelt.

  SvaraRadera
 5. skivad kycklingfilé med spenat och soltorkade tomater. Lite grädde serveras med någon form av pasta

  SvaraRadera
 6. Kött med sås, pommes och öl -- är ju el clasico ikväll

  SvaraRadera
 7. Pasta med kjøttdeig og tomatsalsa:
  http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=12288
  eller hjemmelaget tomatsuppe: http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetarian-recipes/bread-and-tomato-soup-pappa-al-pomodoro

  SvaraRadera
 8. bajs! HAHAH½!!!!!! ät bajs

  SvaraRadera
 9. nej, tortellini ska jag äta

  SvaraRadera
 10. korv stroganoff med pasta.

  SvaraRadera
 11. Haha, blev inte mycket att välja på där Calle.

  SvaraRadera
 12. Jag ska försöka mig på att laga frikadeller i tomatsås med pasta som jag hittade recept på här: http://www.smaskens.nu/2010/04/linguine-med-frikadeller-pa-flaskfars-i.html

  SvaraRadera
 13. En påse pistagenötter och ett tre glas mjölk

  SvaraRadera
 14. Lövbiff med potatismos pepparrot och en sallad. Mums.

  SvaraRadera
 15. En liten jultallrik med 2 sorters sill, rökt lax och ägg. Givetvis med nåt gott bröd. Mycket gott och framförallt- mycket enkelt :)

  SvaraRadera
 16. Jag lovade att jag skulle kolla med mina vänner som kan APP programmering men som alla andra vill de ha pengar innan och del av vinsten... tror tyvärr att de flesta som kan programmera bra är giriga it folk ;)

  SvaraRadera
 17. Lite sent, men vi käkade kalops enligt Lallerstedts recept. Grymt gott! Sköter sig själv också, lätt som en plätt! Potatis & inlagda rödbetor till. Riktigt bra mat. Nästan lika bra som sushi, indiskt, pasta och skaldjur. ;)

  SvaraRadera
 18. idag hade min lärare klippt sig, och när han kom längst bort i korridoren så trodde jag helt allvarligt att det var calle schulman himself som kom och var påväg mot mig. vart sådär lagomt besviken när det var lirar-jonas istället :p

  SvaraRadera
 19. Åååh, detta eviga dilemma. Jag borde äta halloumisallad och hålla käften, men egentligen vill jag ha en lion-jävel med jordnötter.

  SvaraRadera
 20. Pangkakor heter det väl??

  SvaraRadera
 21. Problemet med att en privatperson ska knacka ihop en iPhone app är att detta först och främst är begränsat till Mac-användare (vilket sorterar bort de allra flesta som har kodningskunskaper då de använder sig av Windows). En annan grej är ju att lägga ut en app kostar en sisådär 1000 kr om året, vilket förstås gjort att det här med att göra appar inte blivit någon stor hobbygrej.

  Du får nog vända dig till något litet företag.

  SvaraRadera