fredag 26 november 2010

Framme!
Jag är framme, incheckad på Hotel Mårtenson och väntar på att bastun ska bli varm. Sen jobb. Sen en liten sväng i Halmstad, kanske.

En triumf! Jag lever. Vad gör ni?

8 kommentarer:

 1. Kom nyss hem från jobbet och julpyntar

  Ha en trevlig vistelse i Halmstad.

  SvaraRadera
 2. Ligger i soffan med jobbig och otroligt tråkig feber som aldrig vill gå över. Lite Schulman Show skulle vara riktigt fin medicin? Skönt att du kom fram helskinnad!

  SvaraRadera
 3. fy fan vad gött! njut av att du överlevde och hälsa halmstad och Helfwetet från moi!

  och förresten, grattis till det rådande faderskapet! helt underbart! men bara ett litet tips: uppskatta tiden nu när det är tyst och du kan sitta på toa hur många timmar som helst.ifred.

  ojsan hejsan, var inte mening att dra ner dej i min "hartvåbarnochkanaldrigsittastillfredagsångest", sorry! iallafall, ha en härlig fredag!

  SvaraRadera
 4. Kollar in din blogg, väntar på att ta en fredagswhiskey, -10 ute och blåst, fy faan tur att fyllan kommer närmare för att värma snart

  SvaraRadera
 5. Har precis kommit hem efter en rolig dag i skolan! :)

  SvaraRadera
 6. Sitter inte så långt ifrån dig faktiskt och läser din blog...

  SvaraRadera
 7. Synd att jag är så jävla bakis, annars hade de varit otroligt tjusigt att bjuda på en fernet. Ta dig bort till morfars, skönt ställe, du lär gilla de.

  SvaraRadera
 8. Skönt att du är på plats,du såg litet olycklig ut i din bil.....
  Du brukar alltid skriva ner länken till Schulmans showen, har ej sett den idag och hittar ej den på Aftonbladet, saknar den!
  Må väl och ha en fin "Lillajul" som vi säger i Finland!

  SvaraRadera