fredag 12 november 2010

Expressen och plånboken
Camilla Henemark säljer sin story till Expressen. Så oerhört skamligt och lågt och elakt. Ena sekunden låtsas hon ha kunglig integritet och andra talar hon ut.

6 kommentarer:

 1. Japp! Jädrans lågt av henne!

  SvaraRadera
 2. Ja vad gör man inte för pengar. Hon borde skämmas i stället, riktigt lågt.Hon njöt säkert av den tiden oxå. Fyyy faaan!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Ha Ha såg webisoden alex talkshow avsnitt 2 idag och kunde inte sluta skratta åt härligheten i att du sitter och röker så det ryker in i bild. Älskar också Alex för att han kommenterar det med en skön distans till programmet!

  SvaraRadera
 4. Är det inte så att hon har haft lite (läs mycket) ekonomiska bekymmer om man ska tro på media? isåfall lär hon ju kunna tjäna sig en hacka nu!

  Osmakligt i vilket fall som helst!


  hälsn. Lina http://linahenriksson-slimsuzie.blogspot.com/

  SvaraRadera
 5. Varför får hon inte prata om det? Hon behöver inte ha kunglig intrigritet. Vi förväntar oss inte att hon skall ha det. Det är inte hon som varit otrogen (i det här fallet). Konstigt bara att hon inte berättat det här tidigare. Å vill Expressen betala för det så finns det en siffernisse som räknat ut att dom tjänar pengar i alla fall.
  Du är bara avundsjuk.

  SvaraRadera
 6. det klart hon vill ge sin sida av historien, alla skvallrar ju ändå!

  SvaraRadera