fredag 3 december 2010

Ingetågöra




Är i bilen och väntar på Anitha som är hos kiropraktorn och sen ska jag köra henne till jobbet. Inget att göra. Bloggar för att inte känna mig ensam.

Tycker det är så härligt att läsa om vad ni gör och vad ni tänker och vad ni vill. Så skriv gärna.

22 kommentarer:

  1. Jag ligger kvar i sängen, är standby på jobb idag och funderar på vad det innebär. Jag är inte helt ledig, för jag kan inte göra riktigt vad jag vill men jag får inte betalt. Himlans konstigt det där... Du får ha en trevlig dag

    SvaraRadera
  2. Har så jävla tråkigt. Är sjukskriven. Ska ha barn i slutet av Januari. Spyr ännu. Mår illa hela tiden. En blandning av att vara bakis, sjösjuk och magsjuk. Ligger i soffan och väntar ut tiden. Gå tiden, gå!!! Läser en del bloggar. Vilka läser du?
    Anna

    SvaraRadera
  3. Hela dagen idag är jag ansvarig för champagnen och snittarna när LTH ska ha diplomutdelning för alla utexaminerade cicilingenjörer, om 1,5 år är det jag som får diplom och är klar :)

    Ikväll är det fest här i Lund, det brukar bli vilt eftersom det är med spexet och dagen till ära ska vi vara på nåt studenthem ikväll för kristna...det kan väl inte annat än spåra. Det gillar jag :)
    Undra om man ska plocka ner lite jäger till festen, vädret tillåter det.

    /Sofie

    SvaraRadera
  4. Ligger med min lilla hundvalp i soffan å skriver kandidatuppsatsuppsats. Lite tråkigt att du aldrig skaffade nån valpis med jag förstår!

    SvaraRadera
  5. Skulle åkt på på utbildning med jobbet men jag fick inte följa med för jag har åkt på en sjuttihelvetes förkylning. Du vet, en riktigt killförkylning. Så nu scannar jag nätet istället.

    SvaraRadera
  6. Sitter i Berlin där jag pluggar för tillfället på en föreläsning i marknadskommunikation. Sjukt låg nivå på föreläsningen, nyss kollade vi på exempel av produktplaceringar i filmer, gott att man kan logga in se vad du har för dig då.
    Har mer skolarbeten att göra i eftermiddag så blir nog en rätt grå dag.
    Men ikväll smäller det. Berlin är så otroligt häftig stad med alla möjligheter när man vill roa sig. Kallt bara, men med goa vänner och en deciliter ört i fickan ska det nog bli fantastiskt.

    SvaraRadera
  7. Ligger och väntar på att min bebis (tre månader gammal) ska vakna så dagen drar igång! Det du, det var väl bra producerat, en bebis som sover till 10-11 på dagarna! Världsklass. Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  8. jag har precis gått upp ur sängen och satt mig i soffan istället. är ledig från skolan idag så åkte upp till sundsvall igår för att träffa min familj. försöker få min lillebrors tillstånd att spela tv-spel med honom men han är en sådan pubbeunge just nu, han säger bara "NEJ". äh. jag ska kolla på ert schulman show nu, det bästa med fredagarna.

    SvaraRadera
  9. Morn!
    Är ledig idag och inte tänker jag ta tillfället i akt och plugga. Nej, solen skiner över Lund så idag blir det långlunch, eftermiddagsöl utomhus, afterschool på nation och avslutningsvis tung dansklubb. Nu ska jag måla glitter på naglarna, det är bara en sådan dag idag. Någon gång ska vara den första.
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  10. Jobbar på en afrikansk ambassad i Berlin och längtar lite hem till Hamburg. Det är kallt som fan här. Men mysigt.

    SvaraRadera
  11. Just nu sitter jag på jobbet. Nojjar satan efter ett telefonsamtal med en kund. Kunden berättade att hon hade magflunsa men tänkte skicka sin man. NEJ NEJ NEJ, kom när du är frisk du, sa jag.
    Hennes man lär ju vara i smittrisk så...
    Fy fan va jag hatar den här tiden på året. Jävla magsjuka och folk som inte kan hålla basiluskerna hemma.
    Men annars ser jag fram emot eftermiddans träningspass. Producera röda blodkroppar som håller mig frisk.

    SvaraRadera
  12. Jag har precis kommit hem från en föreläsning. Längtar till jullovet, och borde tentaplugga. Härligt med Schulman Show, i alla fall! :)

    SvaraRadera
  13. Jag vill att Hard Hat ska anställa mig sommaren 2014.

    SvaraRadera
  14. Jag sitter och översätter ett utkast till direktiv från Europeiska kommissionen. Så fort jag fastnar lite och inte orkar tänka dyker jag in i någon blogg. Snart ska jag hänga ut tvätten som går i maskinen. Solen skiner och fåglarna kvittrar här i sydöstra Spanien, men luften är kall, termometern visar bara tolv grader. För att fira fredagen blir dagens lunch Felix klassiska krögarpytt som inhandlats på Carrefours frysavdelning för internationella produkter.

    SvaraRadera
  15. Jag sitter på mitt jobb i gamla stan och hoppas på att det har slutat snöa tills jag går hem kl sex idag. Ska dricka öl med mina bästa vänner ikväll så det blir nog fint, om det inte är för lång kö på systemet vid tio över sex..
    /johanna

    SvaraRadera
  16. Calle, du är helt sjuk! Din blogg är så fruktansvärt bra. Igår när jag kom hem från jobbet så läste jag igenom Schulmania från början till slut. Det var lite pinsamt för jag satt för mig själv och skrattade, men texterna är underbara. Du borde släppa allt i en fet bok.

    SvaraRadera
  17. Jag utbildar mig till hudterapeut och gör just nu mm första praktik i ett parfymeri här i Malmö. Det är som att jobba i en godisaffär med all makeup, hudvårdsprodukter och parfymer. Idag har jag knallrött läppstift på mig vilket machar mina naglar. Intill butiken byggs citytunneln för fullt, imorgon invigs den och Kungen kommer hit och klippet bandet. Man kanske skulle dra dit och sjunga en Army of lovers- låt..?

    Calle, jag är nyfiken på vilka hudvårdsprodukter du använder samt vilka parfymer du använder mest?

    Vad kul att ni äntligen blev gravida förresten, all lycka till er!

    SvaraRadera
  18. Hej Emily!

    Jag använder hudvård från Kiehls. Prisvärt. Bra. Och parfymer - är ju doftkänslig. Använder Tom Fords Tobacco Vanille och Bond No 9 Andy Warhol och ibland en doft från hotellet vi bodde på i Paris som heter Costes.

    Tack för lyckönskningar!

    SvaraRadera
  19. Jag ligger hemma med bruten hand och är besviken på sjukvården. Jag har opererats, gått gipsad och haft ont en månad i onödan. Först nu har de gjort skiktröntgen och insett att jag måste opereras IGEN för att det är ytterligare fel i näven som inte syns vid vanlig röntgen.

    SvaraRadera
  20. Jag letar praktik/LIA-platser inom marknadsföring, projektledning och PR. Roligt som ***, men svårt att hitta. Några tips?

    SvaraRadera
  21. Gör: Jobbar
    Tänker: På fredagsölen som öppnas om exakt 17 minuter.
    Vill: Få död på råttorna som driver mig till vansinne i mitt hus. Kan du rycka ut? Du hittar ju till Köping sedan du tog körkortet..

    SvaraRadera
  22. Hade ett sk. psykbryt imorse pga av ett jävligt besked, men kan ha varit PMS-relaterat. Grinade och skrek och jämrade mig. Hade inte i min pojkvän varit ledig ifrån jobbet hade jag nöjt mig med att bara lipa lite i tysto. Överreagerar alltid när han är närvarande. Stackars honom. Har bett om ursäkt nu. Tackar gudarna för att han orkar med.
    Sen fick jag ett samtal. Och imorgon ska jag ta en fika med en möjlig framtida arbetsgivare som jag verkligen vill jobba för. Riktigt grymt företag. Hoppas verkligen att det här blir vändningen på några pissiga veckor.

    Bergochdalbane-fredag alltså. Slutar nog bra ändå. Ska laga Janssons Frestelse och hemmarullade köttbullar till min kille som plåster på såren ikväll!

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera