tisdag 7 juli 2009

Nu vänder det!

På torsdag åker jag och Anitha till Gotland för att för första gången hälsa på min ljuvliga brorsdotter Charlie Schulman. Så vädret spelar väl egentligen ingen roll. Ändå uppdaterar jag väderapplikationen på min iPhone en gång i kvarten. Fram till nu har det varit mycket mycket dystert. Men nu vänder det! Ser ni? Det blir bra väder! I hela Sverige!

Färjan till Gotland kostar 2500 spänn med bil. Trodde det var olagligt med ocker i det här landet. Det är väl Pigge som varit framme med sina labbar, kan jag tänka mig. 

12 kommentarer:

 1. Ladda hem gratisapplikationen yr.no så får du en mycket bättre väderprognos. Kanske det enda norrmännen är bättre på...

  SvaraRadera
 2. såg dig och anitha i götgatsbacken igår, ni ägde hela gatan med er utstrålning (inte på ngt buffligt sätt, bara vackert).
  /mork

  SvaraRadera
 3. Den där appen använder ju yahoo som källa och det stämmer ju mycket sällan. Som sagt, ladda ner yr.no den ligger på topp 20 på gratisappar.

  SvaraRadera
 4. Jösses! För 2500 kronor får man ju en veckas sista-minutenresa i Grekland!

  SvaraRadera
 5. Jag har läst dina inlägg nedan om rasistiska kommentarer och det är självklart högst beklagligt. Ingen skall behöva höra eller läsa sådant. Men samtidigt kommer jag ihåg ett inlägg från din förra blogg där du gav dig på samer på ett mycket fult och nedrigt sätt. Jag vet inte vad ditt syfte var med det inlägget men jag antar att du tyckte att det var skoj på något vis. Så jag undrar om du lärt dig något av detta? Jag reagerade på exakt samma sätt på ditt inlägg som du nu reagerar på kommentarerna i din blogg.

  SvaraRadera
 6. jag. kan. inte. somna.
  typ 9 grader i umeå för resten av evigheten

  SvaraRadera
 7. http://onceinalife.blogg.se läs gärna :)

  SvaraRadera
 8. Flyg istället: http://www.lfv.se/sv/Visby/Resenar/Trafikinformation2/Post.aspx
  Snabbare, bekvämare och billigare.

  SvaraRadera
 9. Är det därför alla gotlänningar har det där charter-lystret i fejjan när de besöker huvudstaden.. De måste liksom ha kul för att de har pröjsat en förmögenhet för att komma till fastlandet.. Påminner om Kuba lite..
  Hälsa Charlie!
  .
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 10. På kul gick jag in och kollade två vuxna (fn. 26 år) + bil, ej gotlänningar.

  Hittade en resa t/r - till gotland på torsdag och gissningsvis att ni åker hem på söndagen. Hittade resa för 1300 för er båda plus bil.

  700-färjan är dyrare än 1500-färjan.

  SvaraRadera
 11. http://www.smhi.se/cmp/jsp/polopoly.jsp?d=5236

  SvaraRadera
 12. Sinnessjukt dyrt med bil under högsäsong!

  SvaraRadera