tisdag 28 juli 2009

Tävling

Alltså fortfarande ingen som gör anspråk på sina glajjer jag av någon anledning hade på mig när jag kom hem i helgen? Jag är ingen tjuv! Det ska ingen tro. Gillar dem som fan, men tror de passar bättre på sin riktige ägare.

Hör av dig till mig om du saknar dem och ge en beskrivning, så kommer de tillbaka med en gång. Om inte det sker innan imorgon klockan - javaskavisäga - klockan 16:30 behåller jag de rackarna.

Förresten! Kan vi inte köra en ny tävling? Den som ser mig på någonstans i Sverige och tar en smygtagen bild på mig - jag ska inte märka något - och mejlar den till mig på calle@schulmangruppen.se vinner en bild där jag våldtäktsduschar. Signerad. Superexclusif!

5 kommentarer:

 1. Okej, bor i Mora och ska till Göteborg över helgen. Any chanse you'll be there? Annars har jag nog tyvärr ingen chans på våldtäktsdusch.

  SvaraRadera
 2. Vad ska du ha på dig den närmaste tiden? Jag har nämligen en gammal bild på dig där du har en ganska mörkt grå skjorta på dig. Du är packad på bilden... kan du vara det i helgen samtidigt som du har den där mörka skjortan på dig?

  SvaraRadera
 3. Jag föraktar mig själv en aning för att jag läser din blogg. Det var tre-fyra veckor sedan sist och jag kan fortfarande inte förstå vilken motiveringen är för att surfa in på din sida. Vad tror du själv? Skulle du själv läsa bloggen om du inte var du? I så fall varför?

  SvaraRadera
 4. Fick tips av en vän att du hittat mina mörkbruna Persol-glajjer på F12. Om de inte vore så schyssta så skulle du såklart få behålla dem, men jag ser helst att jag får tillbaka dem. Tack på förhand! / D

  SvaraRadera
 5. VADFAN BOR JAG INTE I STOCKHOLM FÖR? jag vill ha en våldtäktsduschbild..

  SvaraRadera