torsdag 16 juli 2009

Ge honom en chans!

Det känns lite konstigt att 1000apor är borta. Det gör det. Är fortfarande lite sorgsen. Mest för Alex skull. Det vill liksom inte riktigt lossna för honom efter att vi lade ned.

Ni tror kanske att han har försvunnit helt. Men han har faktiskt fortsatt skriva på en obskyr liten blogg på Aftonbladet.se. Men det vill inte alls lossna för honom besökarmässigt. Ge brorsan en chans! Besök hans blogg HÄR!

25 kommentarer:

 1. det är ju rätt trist att han BARA skriver om charlie numer... inte konstigt om folk inte återvänder.
  Variation!

  SvaraRadera
 2. hur spännande känns det att läsa om en som nyss blivit farsa egentligen? han är knappast unik på den fronten...

  SvaraRadera
 3. jag tror bara föräldrar kan tycka det han skriver är intressant, tyvärr.

  SvaraRadera
 4. Tycker inte att det är så konstigt alls att bloggen till stor del handlar om Charlie (dessutom heter faktiskt bloggen "Att vara Charlie Schulmans pappa"..).-
  Alex har precis klivit in i en helt ny fas i livet - Han har blivit pappa!
  Det är garanterat den största, viktigaste och mest betydelsefulla förändringen han någonsin varit med om och som han någonsin kommer att vara med om.

  Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag läser det han skriver om Charlie.

  SvaraRadera
 5. Angående 1000apor.
  Finns det någon chans att ni skulle kunna lägga upp alla gamla Hitler-videosarna på Youtube?

  SvaraRadera
 6. Glamour Girl16 juli 2009 10:41

  Ha, ha, vad du är underbar Calle. Liksom kommentarerna från mork och Anonym som missuppfattar hela inlägget. Faktum är att Alexs blogg nu ligger 2:a på bloggtoppen eller något sånt. Med sikte på Blondinbella får vi hoppas. OK, visst är det Aftonbladet-effekten men ändå. Var Alex en kass skribent skulle ju folk inte bry sig.

  Men grejen är att Alex skriver så jäkla bra att även ett ämne som normalt är skittråkigt (andras barn) blir roligt och intressant. Han får gärna fortsätta med sitt pappa-bloggande för min del. Så vi andra barnlösa stackare får lite förståelse för det verkliga livet. :-)

  Men visst saknar jag 1000apor tiden. Det gör jag alltså. Särskilt alla underbara videoklipp; Alex som dryg chef, Daniel Westling grejerna och inte minst min älskling Style-by-Mats-Mats. Nåväl, "The Schulmans" ruckar man inte så lätt på i media-Sverige. Eller är det bara så enkelt att folk med talang alltid överlever?

  Kram från mig.

  SvaraRadera
 7. Tycker mycket mer om din blogg calle

  SvaraRadera
 8. En ny Ulf Lundell - en man utan fantasi, självdistans och mod att utvecklas.

  SvaraRadera
 9. Calle, jag föreslår att du lägger upp en permanent länk till Alex blogg. Jag brukar nämligen först gå in på din och sedan surfa vidare till Alex. Det jobbiga är att när man är färdig här behöva skriva in Alex adress i browserns adressfält - hade du en permanentlänk sluppe jag det. Det är lättare att gå in på din ("schu..." är mer unikt än din brors "blogg...").

  SvaraRadera
 10. Manna-Karin:
  Du vet att det finns nått som heter bokmärken va?

  SvaraRadera
 11. Du det vore trevligt om du skrev ett liknande inlägg men bytte ut Alex mot http://mentalsjukhuset.blogspot.com/

  Ska vi säga så eller? Så kan vi skicka en t-shirt till dig: http://3.bp.blogspot.com/_KmU4G8e4MPQ/SlDutGTwYPI/AAAAAAAAAR4/10EaABeKmhY/s1600-h/tshirt.JPG

  SvaraRadera
 12. haha allvarligt calle, men vem orkar gå in och läsa massa om hans dotter? jag är jätteglad för alexs o amandas skull, men att läsa i detalj om deras lilla tjej intresserar mig inte nämnvärt. Synd att han valde att satsa på en pappablogg, för jag var en trogen läsare av hans gamla blogg sen starten, o måste säga att jag saknar den!...

  SvaraRadera
 13. Alex blogg ar astrist! Och att han skulle vara en "lysande skribent" haller jag inte med om. Ar man intresserad av att lasa en pappablogg, ar Daniel Pernikliskis "Korvasbloggen" mycket battre!

  Ni hittar den bloggen har: http://blogg.aftonbladet.se/26997/

  SvaraRadera
 14. Varför sitter du och ljuger? Han har ju förhelvete sveriges största blogg. Har själv läst den förut, men nu är det ju bara ett jävla smörande och snack om ungen i varje updatering så nu är jag här istället och ser smörandet och en flickvän i varje updatering.

  SvaraRadera
 15. Hans blogg är fortfarande lika genial! Följer självklart den!

  SvaraRadera
 16. Jag tycker du kan hälsa Alex att han får se till att uppdatera lite mer. Det är här 2009. Hälsa honom det. Jag FÖRVÄNTAR mig att någonting hänt på nätet sen sist gång jag kollade - varje gång.

  SvaraRadera
 17. Men herrugud people, Calle var ju ironisk.
  Hahahaha you're killing me! :)

  SvaraRadera
 18. lol alex har fortfarande sv största blogg

  SvaraRadera
 19. Självklart! Pappa-bloggar är ju enormt intressanta.... Zzzzzz

  SvaraRadera
 20. har alex fortfarande en av Sveriges största bloggar? Hur kan det vara möjligt? Upp med Calle på tronen istället! =)

  SvaraRadera
 21. Rent ut sagt så har Alex blivit mjuk, han snackar nästan enbart om sin dotter, och har blivit rent för svenneaktig.
  Liksom.

  Bara Calle Schulman, vesslan och Amanda Colldén som fortfarande är bara, som bloggade på 1000Apor innan.

  SvaraRadera
 22. Det där måste väl ändå vara ironi? Han skrev ju att han hade haft 300 000 besökare eller något under en vecka

  SvaraRadera
 23. men den är ju sjukt tråkig, tyvärr måste väl erkännas att både du och alex bloggar är bäst/roligast när ni mår dåligt. Men jag kommer i alla fall fortsätta och följa er för jag har stor respekt för er bägge två! Puss och kram och trevlig sommar /Ke

  SvaraRadera
 24. kan du inte ha en länk till min ebank oxå då jag brukar gå in på den efter att jag läst din blogg, hade varit enklre för mig så slipper jag skriva in hela adressen...iblnad går jag till di.se så kan du ta med den oxå vore det fint...

  SvaraRadera