söndag 5 juli 2009

Vad händer?

Har genom åren lärt mig ha distans till kommentarer. Och egentligen bara blivit ledsen när någon velat såra mig genom att håna att min pappa är död. Bara de kommentarerna har träffat mig och rubbat mig. Inte för att det är en nyhet för mig att pappa är död. Men för att människor helt utan egen vinning vill såra.

Nu har jag ännu en känslig punkt. Det handlar om Anitha. Jag läser rasistiska kommentarer under i stort sett varje inlägg numera. Hon skiter i det helt och hållet. Men jag kommer inte undan skammen. Jag skäms så djupt.

Tänker inte börja blaja om anonymt näthat och sånt. Det får Birro göra. Jag tänker inte stänga av kommentarsfunktionen eller göra något annat tramsigt.

Kan bara säga till er som skriver de där sakerna - jag vet att ni inte är så många - att jag skäms i ert ställe. Djupt.

86 kommentarer:

 1. Idioter. Blä på dom.

  SvaraRadera
 2. Anitha är galet vacker och du är en skön kille! Ta inte åt dig/er, små hjärnor och små intellekt kan bara tänka små tankar, de rasistiska är de som vet att de själva är underlägsna (socialt, ekonomiskt eller mentalt) och har behovet av att hitta nåra att se ner på för att höja sig, ett enkelt och simpelt val är såklart andra med annan hudfärg/etnicitet/kultur eller religion de kan med gammal förglobaliserad, kolonial och felvetenskapliga teorier rättfärdiga förminskandet av, gärna kryddad med statistik de förbisett viktiga variablar av.

  Patetiskt och skrattretande lågbegåvat.

  //Tant Charlie

  SvaraRadera
 3. Verkligen tråkigt! Tycker bara det är härligt att ni är lyckliga tillsammans!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker hon är jättefin!

  Strunta i dom calle, jag skäms också att det fortfarande finns sådana jävlar.

  SvaraRadera
 5. Riktigt tråkigt med detta hateri.

  Här är det bara kärlek:
  http://mentalsjukhuset.blogspot.com/

  SvaraRadera
 6. Herregud vilka idioter det finns, skit i dem och hoppas ni blir lyckliga i alla era dagar!
  Kram My

  SvaraRadera
 7. Det är så underligt och tragiskt att det forfarande finns folk som tror att pigment har med intellekt och/ eller människovärde att göra.

  Du har hittat en vacker flickvän, som tyvärr fick min kvot av lockar. Om hon vill får hon gärna dela med sig lite så jag åtminstone kan få lite självfall. :)

  SvaraRadera
 8. Det är väldigt beklagligt att någon över huvud taget beter sig på det där sättet. Men det är ju som så, att många passar på att vara någon de normalt inte är när de är anonyma - kanske ljuger de, överdriver sina egenskaper till det bättre, eller så är de direkt elaka.

  Detta är naturligtvis ett pris som vi måste ta, för rätten att kunna vara anonym är viktigare än att sätta munkavel på idioter.

  Dock är jag övertygad om att dessa individer sårar just enbart för deras egen vinnings skull - de vill såra, de skriver något som de tror ska såra. Det är fullt rationellt. Varför skriva något som uppenbart sårar om inte syftet är att såra?

  Vinningen är att se att något man har skrivit har skapat en reaktion. Detta inlägg, även om det inte visar någon ilska eller försök till mothugg, utan snarare besvikelse, kan nog tillfredställa dessa människor. Ty du visar att du har påverkats.

  Men ja, dessa människor är ju självklart ute efter Birro-reaktioner. Det ska de inte få.

  SvaraRadera
 9. Fy faan så lågt!
  Förstår att du skäms! Menar inte att DU SKA skämmas men förstår att du gör det, om du förstår hur jag menar..

  Har man läst mer än ett endaste blogginlägg tror jag att det är alldeles uppenbart att det inte är den kresten av läsare du vänder dig till, men tyvärr har du tydligen fått med dom på köpet.. det är nog tyvärr så det funkar i bloggvärlden.

  Ni är ett fantastiskt vackert par - Ni klär verkligen varandra!

  Fortsätt vara vackra!
  Fortsätt älska varandra!
  Fortsätt vara ni!
  Sluta aldrig blogga!

  Stor kram och hoppas ni får en trevlig sommar!

  //Jenny

  SvaraRadera
 10. skit i ignoranta energislukande idioter...låt dom inte komma åt er, det är deras syfte och syre och om vi inte släpper in dom så dör dom ..förhoppningsvis.. självdör.

  SvaraRadera
 11. bra, stå på dig.

  SvaraRadera
 12. Jag skäms också - djupt.

  SvaraRadera
 13. Anitha är jävligt vacker skulle jag säga. Att hennes släkt har mer pigment än medelsvenssons är väl snarare att betrakta som något bra. Ni kommer få mycket fina barn om ni får/vill ha några. Grattis, Calle! Jag är glad för din skull.

  SvaraRadera
 14. Heja Calle!!!

  SvaraRadera
 15. bra att hon skiter i det (det är ju det viktigaste) och bra att du inte skiter i det!!

  ni är supersöta, fortsätt o sprida lite nyförälskelse över oss alla!

  SvaraRadera
 16. Inte för att det spelar någon roll men Anitha är jättevacker!
  Något som däremot spelar stor roll är att ni mår bra tillsammans och det syns verkligen på bilderna hur lyckliga ni är. Jag känner dig inte men kan ärligt säga att det gör mig glad att se dig må så bra.
  Jag vill till sist bara säga grattis till att ni funnit varandra och hoppas att även du snart kan sluta ta åt dig av barnsliga åsikter från personer som knappt lämnat blöjstadiet.

  Jag önskar er all lycka

  SvaraRadera
 17. Jag skäms också, å rasistiska kommentörers (eller heter det kommentatorers?) vägnar. Ser kommentarerna, skäms åt dem och för att min sfär för ett ögonblick besudlats av sån dumhet och skamlöshet - men bara ett ögonblick, sen skiter jag i dem. Det borde du också göra. "Mot dumheten talar visheten förgäves" och "det är inge idé att ödsla krut på döda kråkor" - två småländska ordspråk som kommer väl till pass.

  SvaraRadera
 18. Det är bara deras avundsjuka som lyser igenom. Ignorera idioterna, så här lägger du bara mer vatten på deras kvarn.
  Din Anitha är jättevacker!!!

  SvaraRadera
 19. Äh, men vad fan är det för fel på folk. Hon är ju en riktig böna och att komma med rasistiska kommentarer är ju bara höjden av dumhet och idioti.

  SvaraRadera
 20. Anitha är bäst! Skit i alla dumhuvuden!

  SvaraRadera
 21. Ja fy fan att man skall behöva skämmas över såna idioter...
  Tycker du verkar ha funnit en otroligt vacker kvinna. Ni verkar som folk nämner se väldigt lyckliga ut, du uppfattas lyckligare i ditt bloggande oxå. Lycka till i framtiden.
  Och grattis till att ha blvit farbror igen får man väl säga.

  Ha det fint.

  SvaraRadera
 22. Små, små människor som aldrig skulle våga säga något liknande ansikte mot ansikte. Tyvärr kryllar det av vidriga smygrasister i det här landet. Man får trösta sig med att 99% av dem är allmänt misslyckade människor som måste ta ut sin bitterhet på andra.

  Bra att hon inte tar åt sig, men tråkigt att hon över huvud taget ska behöva stå ut med det.

  SvaraRadera
 23. Det tycker till och med jag är lågt, och jag brukar vara rätt grov. Bra att du tog upp det Calle!

  SvaraRadera
 24. Även om man inte kan tro det är de gamla nog att skämas själva1

  SvaraRadera
 25. Det är kul att du har hittat en tjej som inte bara verkar vara fantastisk, utan också går med på att figurera i din smått sinnessjuka blogg. Hon är verkligen vacker, din flicka.

  SvaraRadera
 26. Ta absolut inte åt dig av dessa kommentarer! Anitha är oerhört vacker och du förtjänar verkligen detta! "Den enda fördomen vi har är att vi inte har några fördommar"

  SvaraRadera
 27. De som kommenterar sådana saker är till 99 procent inskränkta idioter vars föräldrar slog dem när de var små. Deras komplex går nog att stapla på hög.

  Anitha är för övrigt skitsnygg!

  SvaraRadera
 28. Jag är en inskränkt idiot som tycker hon inte är snygg. Ett avskum, tur ni skäms på mina vägnar.

  SvaraRadera
 29. Jobba på bebisen nu era kärlekskaniner.

  SvaraRadera
 30. Hej Calle! Jag lyssnade på Hallå P3 när du var med och tyckte det var så bra! Jag blev glad när du berättade om din nyfunna kärlek, om er första kyss och så vidare. Önskar er all lycka och hoppas alla äckliga kommentarer försvinner!

  SvaraRadera
 31. Jag har inget emot negrer, Alla borde ha en egen i sin trädgård.

  SvaraRadera
 32. Synd att så få, kan ta så stor plats. Vi är så himla många fler som tycker att Anitha är grym. Heja Calle!

  SvaraRadera
 33. Givetvis är folk riktigt patetiska när de fäller rasistiska kommentarer, men du är lika pinsam i ditt hån mot Birro. Kasta inte sten i glashus.

  SvaraRadera
 34. Man kan inte annat än skämmas på deras bekostnad. Ni är jättefina ihop och lyckliga ser ni ut :)
  Låt ingen förstöra det...

  SvaraRadera
 35. Jag undrar bara mest hur fan ni träffades och om hon är bra på att laga typ nåt exotiskt eller fylld lammhjärna.

  SvaraRadera
 36. Kan inget annat än beklaga över dessa människor.
  Anitha verkar vara en helskön tös och verkar verkligen lockat fram en Calle som världen sällan skådat.
  Bloggen är skönare än nånsin att läsa!
  Håll hårt i henne Calle!
  P.S Hennes hår är galet vackert.

  SvaraRadera
 37. En vanlig människa + internet = Idiotier.

  Anitha är jättevacker och ni verkar vara mycket lyckliga ihop! Tänk på att de som skriver rasistkommentarerna antagligen inte har egen flickvän, eller så är de ihop med ett sönderblonderat white trash-monster som tycker att det är lite tufft att dricka öl på tisdagar.

  SvaraRadera
 38. Man kan inte göra så mycket åt dessa trångsynta människor, mer än att försöka väga upp det dåliga dom skriver. Så därför skriver jag precis som alla andra, jag tycker att Anitha är otroligt vacker och ni verkar väldigt lyckliga tillsammans. Jag hoppas ni får allt ni önskar er!

  SvaraRadera
 39. Det är så jäkla gött att se dig lycklig Calle!! =D

  SvaraRadera
 40. Ja vi är många som skäms i deras ställe. Mycket ledsamt.

  SvaraRadera
 41. Säger man Anitha med engelskt th? Läspar fram namnet? Tycker hon är asintressant.

  SvaraRadera
 42. De som kommer med denna skit är uslingar. Skriv under med era riktiga namn, hemtelefon och adress era fega usla jävlar. Vågar ni ite det ska ni hålla käften.

  SvaraRadera
 43. I rymden är vi alla bara människor

  SvaraRadera
 44. Låt dig inte påverkas av alla dessa ruttna kommentarer. Ni är ett grymt par och ni passar väldigt bra ihop!

  SvaraRadera
 45. Sådära.. nu har ni alla slickat röv, känns det bättre?

  SvaraRadera
 46. Ja, må dom förvandlas till Anna Book! Jag hatar rasism och personliga påhopp!
  .
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 47. PJOLTAS e lika dålig som dem som alla andra idioter.. fy fan


  jag tycker din tjej är söt

  SvaraRadera
 48. Jag undrar var hon kommer ifrån! Snygg är hon :)

  SvaraRadera
 49. Anitha är enormt vacker! Hon är bedårande och har en ängels ansikte, du älskar henne, glöm aldrig varför!

  SvaraRadera
 50. Tack för att du tar upp diskussionen. När jag började dejta en ny kille för ett tag sen blev han helt chockad över hur mycket rasism som finns. Han hade aldrig någonsin förstått att en högutbildad, adopterad kvinna med svenskt namn och som talar flytande svenska (bättre svenska än de flesta faktiskt) stötte på så mycket rasism som jag gör. Han tog upp detta VARJE dag och ville diskutera det vilket gjorde mig rätt uttråkad som har levt med det i 25 år och är rätt likgiltig inför hela fenomenet. Men det var intressant att se det från ett annat perspektiv- det ovetande...

  SvaraRadera
 51. jag skulle vilja vara vad antiha är för dig och vad amanda är för alex för någon. bry er inte om idioter, jag blir så glad av att läsa om er två.

  SvaraRadera
 52. Vill hälsa till Anonym - som undrar om det känns bra att slicka röv. Käre Ingetnamn, det vet jag faktiskt inte. Men det känns oerhört bra att vara en del av den icke-rasistiska & därmed intelligenta delen av befolkningen.

  Väldigt bra faktiskt. & du, dra åt helvete.

  SvaraRadera
 53. Man faller väl inte för hudens färg utan för människan bakom fasaden.
  Kärleken är så kallad blind, och överallt finns det människor som har något att klaga på.

  Vare sig det är olika hudfärger, om någon är fet eller för smal.
  Om någon inte beter sig som alla andra.

  Så helvettes besviken på synen av allt.
  Kan vi inte bara lägga ned och njuta av den tiden vi får här tillsammans.

  SvaraRadera
 54. Är man rasist om man tycker att folk bör hålla sig till sina egna? Då är jag i allra högsta grad rasist, och en stolt sådan. Jag vet inte var det kommer ifrån men varje gång jag ser en bild på dig Calle tillsammans med Anitha fylls jag av obehag. Inte för er som personer utan för er som par, det val ni gjort. Jag har läst din blogg från starten och kommenterar ibland, däremot har jag valt att inte kommentera din nya flickväns ursprung eftersom det inte tjänar någonting till. Du är lycklig och då får du vara det, även om jag tycker att du sviker ditt folk.

  Nu får folk här i kommentarerna tuttenutta hur mycket de vill, främst kvinnor vad det verkar. Själv väljer jag att inte leva i utopin "kärlek mellan gränserna", då jag anser den som det största hotet mot mänskligheten. Bakgrunden till det är enormt och det här är fel forum att fördjupa sig. Att ha rätten till åsikten är däremot väldigt viktig och sådana som besitter den förtjänar att tas på lika stort allvar som de andra, även om jag vet att det tar er emot.

  Ni blir säkert jättelyckliga och allt vad det innebär. Nu har jag sagt mitt. Och ja Calle, du sjönk i mina ögon. Jag kan säga det eftersom jag vet att du bryr dig föga.

  SvaraRadera
 55. Helena j, det är sådana som du som är hotet mot mänskligheten.

  Hurra för kärlek över gränserna!

  SvaraRadera
 56. Helena j,

  jag hoppas du blir riktigt kär i en svart gosse och inser hur fel du tänkt. sen hoppas jag att du kommer skämmas otroligt mycke och våldtäcksduscha o bitchslappa dig själv.

  byfåne!

  SvaraRadera
 57. Skämmes ta mig fan! Anitha är ju hur fiiin som helst! Älskar hennes härliga leende, vänliga ögon, vackra hår och sköna stil. Du verkar ha hittat dig en underbar tjej och du verkar riktigt lycklig. Förstår att kommentarerna sårar er båda på djupet, men skit i de där äcklen och njut av varandra! Det är ni värda!

  SvaraRadera
 58. Calle, strunta i dessa sorgliga själs-haverister. Dom är inte värda din uppmärksamhet, de är små och bittra och rädda, människor som aldrig själva fått uppleva kärlek och därför missunnar dig det.
  Andas djupt och känn dig stolt över att du är som du är...en bra gosse!
  (Dock är Anitha så otroligt vacker att jag inte är säker på att du förtjänar henne? Herregud vilken kvinna...)

  SvaraRadera
 59. Det är tråkigt att det ska behöva vara så där. Ni är ett fantastiskt fint par, att alla inte kan se det beror bara på avundsjukam bittre och att de inte tål att något är som det inte varit i flera tusen år. Det är de som kommer att ha problem i hela sina liv, grattis till dem!

  Ni kommer att knäcka dem med er kärlek till slut, och det förtjänar ni =)

  SvaraRadera
 60. Jag skäms. Låt inte 14 åriga lantisar stoppa er.

  SvaraRadera
 61. "ör att människor helt utan egen vinning vill såra"...

  Är det OK att såra om man själv kan tjäna på det?

  SvaraRadera
 62. Jävla r-tards! Folk mår inte bra. Inte alls bra. Sveriges ungdomar är ett förfall som inte kommer att växa upp förrens pubeshåret har blivit grått. Dom är så förbannat cocky bakom sina skärmar. Skulle vilja se de finniga asen i ögonen. Se hur jävla kaxiga dom är då.

  SvaraRadera
 63. Jag skrev att jag tycker att ni passar bra ihop du och in tjej, vill bara inflika att jag alltså inte var ironisk eller så

  SvaraRadera
 64. Människor är bara avundssjuka för att du har lyckats hitta en riktig 10-poängare till flickvän. Skit i dom!

  SvaraRadera
 65. Folk är så otroligt obegåvade - de tar till nedvärderande kommentarer bara i avsikt att såra, och därmed tror att de verkligen har uträttat något? GÖR NÅGOT AV ERA LIV, ni som stör er så mycket på ANDRA människors utseende, bakgrund, kultur ...!!!

  Men jag tycker inte att du, Calle, skulle behöva ta chansen att mobba Birro i en sån här allvarlig diskussion. Ser du inte att du själv är tarvlig då? Humor, ironi, satir i all ära, men kräv inte hövlighet av andra om du själv tycker att hövlighet är överskattad!

  Jag är grymt förälskad i ditt yttre (för jag känner ju dig inte alls, egentligen), Calle, men jag unnar dig på alla sätt att du hittat en sån underbart vacker kvinna! Ha en skön sommar, och tack för att du fortsatt att blogga!! Jag läser dig varje dag!

  SvaraRadera
 66. Låt inte idioterna vinna. Önskar er två all lycka ihop.

  SvaraRadera
 67. Helena J

  (Tror du är kille, men det är egalt)

  Vad anser du är "ditt folk" då? Germaner? Saxer? Samer? Indoeuropeer kanske? Lycka till att definiera en ren genstam! :D

  //Tant Charlie

  SvaraRadera
 68. Jag tycker att Du och Anitha passar ganska bra ihop och kan inte begripa folk som tycker att "man ska hålla sig till sina egna". Vetenskapen har gått framåt sedan 30-talet. Nu är jag inte någon expert på området, men mitt förnuft säger mig att det rimligen borde bli bättre avkomma ju större genbank man utgår ifrån.

  SvaraRadera
 69. Fan, obildat folk som Helena J, måste de förpesta tillvaron så??

  Jag skäms, ja, jag rodnar när jag läser sådana kommentarer.

  (Sen, Anitha är otroligt vacker, det kan vem som helst se, men det är väl det minst viktiga med henne, det viktigaste är att hon är en snäll och fin människa)

  SvaraRadera
 70. Helena J är till 99% en feg kille. Killar brukar skriva under med tjejnamn.

  Din Anitha kan vara bland det vackraste jag sett. Hon lyser på nått vis av godhet. Håll hårt i henne Calle.

  SvaraRadera
 71. Jag må vara en son av Östermalm, men rasist är jag då inte! Det enda jag hävdar är att ni är ett otroligt omaka par.. men men, smaken är som baken, vissa tycker uppenbarligen att taffliga afrikanska kläder är ok, andra inte. Vi lämnar det där, ledsen om du blev sårad, Calle.

  MVH

  SvaraRadera
 72. Håller fullständigt med föregående talare, mer omaka par kan man nog inte bli.

  SvaraRadera
 73. Kul att de flesta tycker att man är " en obildad lantis " om man nu har någon åsikt som skiljer sig från den korrekta. Att hålla sig till sina " egna " är inte så konstigt, det är här i Sverige som det ses som fint med blandning.

  Judar t.ex är väldigt strikta med att det blir någon med samma religion. Och judar är väl obildade lantisar? Calle är inte du jude?

  Är ni lyckliga så spelar det ingen roll men sluta gnäll på att folk kommer med sina åsikter. Det hade kommit oavsett vilken brud du dejtar och i detta fall är det lättast att angripa hennes hudfärg.

  SvaraRadera
 74. Visst är det jobbigt att bli medveten om hur många idioter det finns där ute. Min man är svart OCH muslim, du förstår ju grejen....

  Ni är jättevackra tillsammans, skit i det här nu.

  Puss och kram!

  SvaraRadera
 75. Anitha är vacker som en dag och vad det gäller hennes hår och kläder era trångsynta idioter så skulle jag bryta av mig båda benen för dom. Grattis Calle, ni e som two peas in a pod!

  SvaraRadera
 76. Stå på dig Calle!
  Även om du kanske inte är så lång så är du större än alla de där fittorna.

  SvaraRadera
 77. Jag skäms med dig å ignoranternas vägnar... Härligt att du funnit din själs jubel! Ha det bra tillsammans & skit i resten!

  PS Din blogg är kanon DS

  Ann

  SvaraRadera
 78. Tramsigt av dig att skämmas å deras vägnar. Du verkar lycklig och Anitha verkar vara kanon - skit i om folk roar sig med att försöka reta upp dig. Låt eran lycka trycka undan sånt trams!

  SvaraRadera
 79. Hej Calle. Folk som är så patetiskt jävla iq-befirade är bara skrattretande. Jag SKRATTAR HÖGT när jag läser deras kommentarer. De har absolut ingen självkänsla och därmed behöver ta ut deras bitterhet på er, för att ingen annan i deras tragiska liv bryr sig om dem. Att ni ska behöva vara med om detta gör mig riktigt jävla förbannad!
  PISSED.
  Jag är själv uppvuxen i centrala Stockholm och är mulatt (pappa svensk, mamma afrikan). Vet hur födomar kan vara, riktigt osanna, men ändå väldigt sårande. Om jag själv får säga så är jag otroligt stolt över mitt ursprung och utseende. Jag kan bara instämma med alla andra - du och Anitha är riktigt vacka tilsammans, och kommer defenitivt att få underbart söta änglar om ni nu är inne på det...kanske lite så småningom sådär..?
  Ha nu en härlig sommar - 2009!
  Kram Mercedes

  SvaraRadera
 80. Det är bara anonyma kommenterare som skriver sådant. Ordna så man måste lämna e-postadress? Då får man snällare kommentarer :D

  /Kajsa - http://varochvarannandag.blogg.se

  SvaraRadera
 81. När jag läste "Helena J":s kommentar var min första tanke att jag hoppas fan ingen av mina bekanta läser det där och tror att det är jag, eftersom jag på riktigt heter Helena och har ett efternamn som börjar på J. Skämmes.

  SvaraRadera
 82. Personligen tycker jag att du och din bror är dom största pajaser som finns. Det står jag för och skulle inte ändre mig om jag träffade er. Det beror på hur ni mobbat folk och byggt en karriär på det. Små barn har ni väl inte dragit in i det vad jag vet i alla fall. Det är det positiva jag kan säga om er.

  Att anonyma fega kräk skriver om er döde far eller om hur ditt lilla barn ser ut det är sjukt. Det är en del av offentlighetens pris. Men du behöver inte ens vara offentlig person för att råka ut för dessa fega nätmobbare. Det du råkat ut för händer måndag som har bloggar hela tiden.

  De största idioterna kommer från Flashbacktrådar som avhandlar kändisar. De flesta på det forumet är bra och det finns mycket där att läsa som kan vara intressant även om man får ta allt med en stor nypa salt. Det är många där som jag har alla hästar i stallet så att säga. Det ser man då dom skriver på det sätt dom gör. Anonymt naturligtvis.. Man ska inet bry sig om det fega nollor skriver anonymt om någon dom inte känner men det är svårt.

  Samma människor? skriver om Dominikas lilla dotter och hur fula tänder hon har, så jävla löjligt och sinnesjukt att skriva om ett litet barn på det sättet. Men så är folk. Lika mycket rygggrad som likmaskar..

  /Mats

  SvaraRadera
 83. Skäms du inte för dig själv när du använder ordet neger? Eller när du skämtar om att du är en kolonialherre och att svarta är dina slavar? Detta ser du som ett skämt. Det kanske de personerna också gör som skriver rasistiska kommentarer här på din blogg? Att det de skriver bara är ett skämt.

  SvaraRadera
 84. Rasistiska kommentarer - det är ju inte klokt. Jag förstår faktiskt inte - är det för att hennes hud är lite mörkare än infödda svenskars? Samma svenskar som steker sig i solen för att bli bruna...

  Jag kan förstå att folk blir förbannade på invandrare som kommer till Sverige och sedan enbart lever på våra bidrag utan att försöka försörja sig, för det finns sådana. Men det har ju inget alls med Anitha att göra, hon råkar bara vara född utomlands, so what. - Rasister är ett sjukt släkte. Avundsjuka på att hon är snygg och har jobb på TV kanske?

  SvaraRadera