söndag 19 juli 2009

Ny vän

Älskar när det händer. När man i vuxen ålder får nya vänner. För det händer inte ofta. Olle är min nya vän. Jag stannade till hos honom några timmar på väg hem till Stockholm. Han bor på landet.

Vi åt och vi pratade om allt möjligt. Relationer och uppfostran och pyttipanna och så läste han högt från anteckningarna till sin nya bok. Och det låter såklart mycket bra. Känns inte som att man behöver hylla honom.

Och det är ju så med vissa att de... Liksom får allt. Han målar fantastiskt och han sjunger fantastiskt och han spelar gitarr och han är trevlig och han kan konversera bra och så är han så jävla snygg OCKSÅ!

Har för mig att Alex någon gång beskrev Olle Ljungströms ögon. Hur skarpa de är. Det är verkligen sant.

När jag skulle åka gick Olle in i huset och skramlade. Och kom till mig med en av sina tavlor. Jag fick den. Spände fast den rackaren i framsätet bredvid mig. Det finaste jag äger.

Nu i Borås. Många timmar bil framför mig. Vad gör ni? Entertain me! Har tråkigt i bilen och skulle mest av allt vilja stanna hos Olle och dricka vin och fyllna till.

10 kommentarer:

 1. Ja allt är väll relativt.

  SvaraRadera
 2. Roa dej... hm... få se nu... Vad kan ha hänt idag i världen som kanske skulle få dej att reagera?! Jo - läs Katrin Zytomierskas inlägg. Fick mig att fundera massor.

  SvaraRadera
 3. Jag är lite kär i honom.

  SvaraRadera
 4. Kom på mig själv sittande i bara kalsonger med handen i en Ikea-chipspåse, tittandes på Per Moberg som slafsade i sig en mango på TV4. Så du har nog roligare..
  .
  .
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 5. olle är fantastisk, lyckos dig som har en ny vän i honom! själv har jag vart datorfri i fyra dagar så jag läser mejl/bloggar o dricker kaffe... inte så spännande men... semesterpryl/ K

  SvaraRadera
 6. Grattis till dig! Jag raggar nya vänner i Uppsala. Flyttar dit om några veckor och känner inte en kotte.

  SvaraRadera
 7. Pjoltas ska inte klaga! Det hade varit värre om han funnit sig själv sittandes med handen i KALSONGERNA tittandes på Per Morberg...

  SvaraRadera
 8. Avundas dig Calle, Olle Ljungström är en av de största vi har i Sverige, en grym artist och en låtskrivare som kan fånga hjärtan.
  Hoppas han har tagit sig upp från skiten nu.

  SvaraRadera
 9. Att bli vän med Olle Lj kan man ju bli lite avundsjuk för. Han är otroligt bra.

  SvaraRadera
 10. Olle kung olle kung

  SvaraRadera