torsdag 23 juli 2009

Sveriges i särklass bästa tjej!


Jag är alldeles uppriktig när jag säger att jag tror att Anitha är Sveriges mest perfekta tjej. Allt med den lilla raringen är utsökt. Jag börjar faktiskt ana att hon är överbegåvad dessutom. Häromdagen gjorde läkaren en check på Anitha. Han kollade allt från hörsel till färg på bajs. Varje gång läkaren sa att det “ser mycket bra ut” så utstrålade jag stolta, bekräftande blickar. Jag sa det aldrig högt, men jag satt där och nickade och tänkte: “Anitha är perfekt.”

Jag börjar faktiskt tro att hon är smått unik. Hon utvecklas snabbare än andra tjejer. Mycket snabbare! Ta det här med nacken, till exempel. Anitha kan nästan böja nacken nu. Nå, hon kan det inte riktigt, men man ser ANSATSEN! Man ser att hon snart kommer att kunna det. Jag tror att detta är oerhört tidigt. Och igår tyckte jag nästan att hon log mot mig. En normal tjej gör det efter några månader, men min gjorde det i stort sett igår.

Några skulle säga att det är för tidigt att sia om sådana saker, men jag vill mena att man kan se att Anitha har en avancerad personlighet. Att hon är en skarp person. Intellektuell. Jag sa det till mamma också och hon höll absolut med. Sånt syns i blicken.

Så där håller det på. Så där håller JAG på. Berättar för alla om hur fruktansvärt fort Anitha utvecklas. Det är det enda jag talar om. Kanske är det därför som en hel del av mina vänner inte svarar längre när jag ringer. Men vad ska jag göra, ska jag hålla klaffen om något som alla kan se? Ska jag tysta ner det faktum att Anitha är extraordinär? Som det här med hur hon ser ut, till exempel. Ska jag avstå från att konstatera att hon är Sveriges sötaste tjej? Ska jag undvika att tala om det? Nej, det går ju inte.

Ibland går vi på promenader i stan. Då kan det hända att vi passerar andra par med pojkvän och flickvän. Jag finner dem motbjudande fula allihop. Och så tittar jag ner på söta Anitha. Och så upp igen på denna monsterfula flickvän. Då kan det hända att jag skänker en medlidsam blick till den förbipasserande mannen. Det är en blick som säger: “Jag är ledsen för din skull, att din flickvän blev så ful.”

Och då händer det. När jag möter hans blickar ser jag att han ser min tjej och ger samma medlidsamma blick tillbaka till mig. Och jag skrattar för mig själv och tänker: Det är bra. Det är som det ska vara.

25 kommentarer:

 1. Försöker krampaktigt komma upp från golvet där jag ligger och vrider mig av skratt. Ljuvligt inlägg!
  Leve kärleken. Go for it.

  SvaraRadera
 2. Återvinning när den är som bäst!

  SvaraRadera
 3. haha en bättre version av Alex inlägg :D

  SvaraRadera
 4. haha klockrent! Mycket bättre än Alex inlägg ;)

  SvaraRadera
 5. Glamour Girl23 juli 2009 13:27

  Rolig, roligare, Carl-Johan Schulman.

  SvaraRadera
 6. Får se om Alex också kommer stå där och utbrista att varken han eller (fru?) Amanda kan förstååå VARFÖR de bara har vänner som också har barn? Så tittar vi på varandra – de och jag – och tänker: "Nä, det fattar du inte!"

  SvaraRadera
 7. Underbart Calle!

  SvaraRadera
 8. Ger du henne flaska på kvällen med? ;)

  SvaraRadera
 9. haha fan va bra!

  SvaraRadera
 10. HAHAHAHHA klockren!

  SvaraRadera
 11. hahaha du e bra rolig

  SvaraRadera
 12. hehehe copycat...den var bra!

  SvaraRadera
 13. Synd hon inte är speciellt snygg, så då blir det svårt med sveriges bästa tjej.

  SvaraRadera
 14. Haha fyfan va roligt!

  SvaraRadera
 15. Hahahah, borde ha anat att något sånt här skulle komma!XD Keep up the good stuff

  SvaraRadera
 16. jag som trott de va ja...bummer!

  SvaraRadera
 17. OMG så roligt!

  SvaraRadera
 18. hahahhahhahaha
  helt underbart!
  Shiit, va rolig du e!

  SvaraRadera
 19. jag har aldrig fattat grejen med bloggar och aldrig ens gjort en ansträngning till att försöka. men så halkade jag in här för ett par dagar sen och nu förstår jag. jag kan se!! och det är din förtjänst, tack för att jag kan stå å fjantigt fnissa för mej själv när det segar på jobbet.

  SvaraRadera
 20. Allvarligt talat så är hon inte vidare vacker Calle...
  :-X

  SvaraRadera
 21. Jättefin bild på damen din!

  SvaraRadera
 22. jag tycker att hon är vacker.
  ha en trevlig dag.

  SvaraRadera