söndag 26 juli 2009

Min dag i klockslag

07:50. Anithas telefon brukar pipa. Förväntade mig att den skulle göra det idag också. Det gjorde den inte. Men den hade lika gärna KUNNAT göra det. Har jag och Anitha en enda nackdel så är det detta. Att hon inte kan sova längre än till åtta.

08:40. Åkte till Anithas gamla lägenhet och hämtade hennes saker och det doftljus jag gav henne den första veckan vi var ihop. Så åkte vi till Nero och åt frukost. Men det var stängt, så vi åkte till Non Solo Bar.

10:07. Åkte vi tillbaka till Anithas gamla lägenhet och hämtade en härlig flaska dompa. Vintisch. Bra skit. Den ska vi korka upp när... ja. Ganska snart.

10:42. Åkte hem till mig och lassade in hennes grejer. Nu flyttar hon in! Javisst! Jajaja. Säg att det är för tidigt, ni. Men det är det inte. Hon ska förresten sälja utemöblerna. 4000 spänn. Mejla mig om ni är sugna.11:04. Frågade oss: "Vad ska vi göra nu?". Och det är ju det som är så härligt med att vara vuxen! Vi åkte till Grönan! Åkte Insane och Jet Line och gick det så satans sunkiga Lustiga Huset. Ärligt talat, ni som driver Gröna Lund. Lustiga Huset är så skabbigt ochj luktar så illa att det är det sista man gör på det där nöjesfältet.


Och så här ser det ut när dvärgar går på Gröna Lund:


13:38. Åkte till KMK på Strandvägen och åt en smörgås och tittade på en sjuttiårig tant med silikontuttar.

14:13. Åkte till Stadium på Kungsgatan och köpte träningskläder till mig. Anitha insisterade på att jag skulle ha tajta byxor. Jag kände mig lite dum i dem när jag prövade. Men snart! Då är jag kanske strömlinjeformad och fin och får tillbaka mina muskler som mina senaste år liksom bäddat in i ett tunt lager fett och alkohol och tobak. Nu är det dags!

14:56. Åkte till Södermalm och hälsade på Rami - Sveriges bästa florist. Drack kaffe med honom och pratade om vår resa till Tel Aviv i höst. Och! Köpte blommor till vår lägenhet. För vi bor ihop nu!15:50. Hämtade upp Anithas kompis Julia och hennes kille Hannes, som skulle låna bilen för att åka och köpa en ny katt. De släppte av oss hemma hos OSS. Javisst! För vi bor ju... ihop.... nu. Men det har jag kanske redan skrivit.

16:35 Fläskade på Anitha utav bara helvete.

17:15. Börjar med detta inlägg. Ja, det tar lite tid, för vi försöker få in en film som vi spelade in på Grönan. Om allt har gått som det ska ligger den där uppe vid Grönan-klockslaget.

Och nu! Nu ska jag springa! Här är min outfit. Jaja. Skratta ni. Men det är Anithas fel.

20 kommentarer:

 1. vilken outfit?

  SvaraRadera
 2. min dator var bara seg

  SvaraRadera
 3. Vad roligt du springer i en trappa.

  SvaraRadera
 4. Jag dör! Vilken jävla hunk du är!

  SvaraRadera
 5. Grattis Calle, vad roligt att det gar sa bra for er, ni ar ett fint par! Kramar!

  SvaraRadera
 6. Grattis! Ni passar verkligen fint ihop!

  SvaraRadera
 7. hahhahhahaha,bästa på länge

  SvaraRadera
 8. men åh! sofia, han härmar ju dvärgen från fångarna på fortet! han springer så nämligen.

  SvaraRadera
 9. Haha ja EXAKT så skulle det se ut om dvärgen var på Grönan.
  Grattis till samboendet!

  SvaraRadera
 10. oj, ingen snopp!

  SvaraRadera
 11. Äh! Jag och min fästman flyttade ihop efter 3 månader ihop. Vi är bästa vänner och väldigt kära fortfarande! Känns det bra så går det i regel bra. Lycka till!

  SvaraRadera
 12. Hahaha! Så äkta! :-) Jag vill också bli så där kär! It was a long time ago...

  SvaraRadera
 13. grattis! vad kul för er! :) ni är ju såå härliga! och vackra ihop! :)

  SvaraRadera
 14. sjuttiåriga tanter med silikonbröst äger! hehe. min mamma har det. lite kul faktiskt. dock är hon bara 53, but still.

  SvaraRadera
 15. Varför håller Anitha sin hand på Ramis kuk?

  SvaraRadera
 16. haha filmen var sjukt bra! kul att det går fint för er.

  SvaraRadera
 17. Grattis! Tror på ert förhållande, det är inte för tidigt. i alla fall inte om man utgår från det jag har läst på bloggen. Lus(t)iga Huset är skabb.

  SvaraRadera