måndag 27 juli 2009

Jag kan dra åt helvete


Ja, jag är sjuk. Anitha har varit sjukare under de senaste tio dagarna. Men nu är JAG sjuk och då är det viktigare än allt, tydligen. Fan. Föraktar mig själv för det. Hon gnäller aldrig en sekund och jag är alldeles förstörd.

Men vi gick på fotboll med Polis-Jonas och Style by Mats-Mats! Polis-Jonas berättade om hur det går till när han drar vapen. Och Mats berättade om att Aftonbladet har fått honom att bli mysfet i sommar. Tydligen har de bjudit på en marsipan-dammsugare när man köpt tidningen. Varje dag! Hela sommaren!

Och nu är jag hemma och Anitha gör te till mig fastän hon är sjukare än jag och ber jag henne hälla upp en styrke-whisky till mig kan jag dra åt helvete. Det är ju männen som ska visa styrka! Jag säger det - ber jag henne om en whisky kan jag DRA ÅT HELVETE!

Å andra sidan vet jag det finns en chans att hon läser de här raderna snart. Och då kanske jag slipper be henne. Men skitsamma. Jag bryr mig inte om den. Om du läser detta, Anitha: Jag älskar dig. Du är det bästa som har hänt mig. Vill bara vara dig nära.

3 kommentarer:

 1. Men va fan. Skit i Anithabloggerier nu. Bli som vanligt. Vi vet att hon är bäst och så nu.

  SvaraRadera
 2. Tony TigerRR28 juli 2009 14:43

  Svininfluensan Kalle? Snart ligger du i en respirator på karolinska. Fan, tanken suger.

  SvaraRadera
 3. det är ju faktiskt så att läkarna har sagt att inom ett halvår kommer femtio procent av sveriges befolkning ha haft svininfluensan, men bara en på hundra blir dödssjuk och typ en på tio av en på hundra dör.

  SvaraRadera