fredag 17 juli 2009

Fy fan
Ser rubrikerna i båda kvällstidningarna. Tänker att det är som att säga till en fyraåring: "Vet du. Om du skriker och bråkar i tre minuter till så kommer du att få ditt jävla godis."

Får Sverigedemokraterna tolv procent av rösterna i Skåne kommer de in i riksdagen. Sker detta tycker jag att vi alla beger oss ned till det där jävla skitlandskapet med varsin spade och gräver bort skiten. Det räcker med ett dike, så lossnar nog resten av sig själv som bajs gör i toaletten om man bajsat snett.

En redig spade från Fiskars kostar 199 kr på Clas Ohlsson. Jag köper 100 spadar och delar ut till de som tycker som jag. Hoppas att ni är med.

99 kommentarer:

 1. Har egen spade. Och varför vänta. SD har redan tillräckligt med korkade sympatisörer där nere. När börjar vi gräva?

  SvaraRadera
 2. Fan vad jag älskar dig för såna här inlägg. Så jävla skönt att självklarheter fortfarande får vara självklarheter, om du hajjar...

  SvaraRadera
 3. Calle, Det finns redan en grupp du kan joina. kolla upp spettets vänner. Vi jobbar stenhårt med detta.

  SvaraRadera
 4. Petter Bringholm17 juli 2009 09:11

  Jag är med dig!

  SvaraRadera
 5. Jaa! SD Bashing, då blir plötsligt alla bloggare politiskt engaerade. Kan du inte berätta din ståndpunkt vad gäller Stockholmsprogrammet istället, om du nu vet vad det är förstås. Känns nästan barockt att ens bry sig om SD, de har ändå ingen chans tro mig! ;P

  SvaraRadera
 6. Varför inte bara skicka iväg packet på en båt ute i havet så kan de ha sina egna sjuka lagar där. Inga immigranter, inga homosexuella och väldigt incestuöst. Jag hade i alla fall blivit glad över att få slippa se främlingsfientligheten här nere i Skåne, som annars har en befolkning som är väldigt öppen för nya kulturer.

  SvaraRadera
 7. Jag har också egen spade!Iväg med dem bara!

  SvaraRadera
 8. Tar med min minigrvare!

  SvaraRadera
 9. Jag är på! Främlingsfientligheten i Sverige skrämmer mig. Vi är snart tillbaka där vi var i början av 90-talet med John Ausionius, Ny Demokrati, VAM, fan och hans moster!

  SvaraRadera
 10. Jag är med!

  SvaraRadera
 11. Och sverigedemokraterna i övriga Sverige jublar över att bli av med skåne, skåningarna och alla invandrare som bor där.

  "Tänkte inte på det!" eller var det kanske det du gjorde?

  SvaraRadera
 12. Jag är med dig Calle!

  SvaraRadera
 13. Jag är på!
  Har aldrig tyckt om dom där danskarna, JA Skåne
  tillhör Danmark och det är dags att dom vi avlägsnar skiten och släpper dom från vårat fina land. Nu är det slut snyltat!

  SvaraRadera
 14. Ni är odemokratiska och barnsliga!

  SvaraRadera
 15. jag förstår poängen med inlägget, men om man "gräver bort skåne" kommer problemet i sig inte att försvinna. man kan inte låtsas bort rasism. åk ner dit innan valet calle och ta upp debatten om det nu gör dig så arg?

  SvaraRadera
 16. Underbart kära du! Jag är med dig...

  SvaraRadera
 17. Står beredd med spaden!

  SvaraRadera
 18. Oj Calle detta var exakt vad jag tänkte i morse när jag hörde nyheten! Mycket bra att du tar upp det och så skönt att det finns en röst som inte är politiskt korrekt men inte heller främlingsfientlig!

  SvaraRadera
 19. Finns något som heter demokrati!!!!

  SvaraRadera
 20. JAG ÄR MED! Bort med skiten!

  SvaraRadera
 21. Jag kommer Calle och jag tar med mina bröder, svägerskor och alla våra barn! Här ska grävs!

  SvaraRadera
 22. trevligt att dra alla skåningar över en kant

  SvaraRadera
 23. Över en kam heter det och ja, dra skåningar över sådana är kanske lika dumt som att dra invandrare över en?

  SvaraRadera
 24. är på som fan, äcklet ska bort!

  SvaraRadera
 25. Sverigedemokraterna Rules, de får GARANTERAT min röst i nästa val. Bara för att Du är ihop med en blatte behöver Du väl inte sabla ned på SD...

  SvaraRadera
 26. ABSOLUT....bort med blattarna!!!

  SvaraRadera
 27. Bara för att du bor i innerstan o de flesta invandrare du möter inte är något som helst problem. Bo i hammarkullen i 18 år och börja snacka sen...

  SvaraRadera
 28. Skånsk, inte svensk17 juli 2009 11:50

  Börja först med att använd spaden till att klubba ner alla Sverigedemokrater sen kan ni gräva loss skåne. Då blir vi skåningar både av med alla Sverigedemokrater samt resten av Sverige, kan det bli bättre. Hoppas vi driver över till danmark och får tillhöra ett lyckligt folk utan dryga bihang såsom mediemänniskor i Stockholms innerstad.

  SvaraRadera
 29. Jag är med för fa-an!

  SvaraRadera
 30. Har följt era bloggar ett par år men med det inlägget tog det slut dvärgjävel.


  /stolt skåning

  SvaraRadera
 31. SD 2010 trött på all jävla skit fast det kanske inte du märker när du sitter på sturehof eller hälsar på brorsan på östermalm.

  SvaraRadera
 32. Tar med alla spadar jag har!

  SvaraRadera
 33. Det intressanta med SD är att om de skulle få inflytande så skulle det leda till MER segregation då de begränsar rättigheterna för invandrare, det skulle leda till mer rasism och problem. Så det klokast en som är missnöjd, har fått sin cykel stulen eller blivit nedslagen av en invandrare, är att inte rösta på SD. Det säger sig självt. SD är vår tids stora hot.

  SvaraRadera
 34. Petter Bringholm17 juli 2009 13:31

  Några av kommentarerna här gör mig nedstämd. "Pelle", till exempel, vad är du för trasig människa? Och de som gör en grej av att sluta följa bloggen, som "stolt skåning" just gjorde, ni gör bara min men kanske framför allt Calles värld bättre av er frånvaro. Det skrämmer mig dock att vi i ett par års tid intresserat oss för, och roats av, samma underhållning.

  SvaraRadera
 35. Jag är med! Tuta när du passerar småland, så hakar jag på!

  // Eric

  SvaraRadera
 36. Calle..har fan följt din blogg nu ett par år och verkligen älskat ditt verk. Men nu tog det fan slut..Vilket jävla ÅLARENS(skånskt svärord som du kan ta dig tid att leta upp vad det betyder) du är. Orkar inte käfte emot utan ville bara säga vad jag tycker. Vi skåningar vill INTE tillhörs Sverige. Vi hade gjort mycket för att få tillhöra Danmark. DE har bra politik om någon...... /Mvh Tess

  SvaraRadera
 37. Jag kommer från skåne, rättare sagt Landskrona, så det där skitsnacket om att "bor man indvandrartätt så blir man så småningom rasse" det håller inte. I min kommun har SD tyvärr fått starkt fäste MEN det finns folk, gott om skåningar som inte vill ha med SD att göra och som aktivt försöker bekämpa deras politik. Jag är en av dem!

  SvaraRadera
 38. Men först gräver vi loss Östermalm och sänker skiten i Nackafjärden..eller?!
  .
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 39. Jag är med!!!

  /My

  SvaraRadera
 40. Om du länkar till BRÅ ( statistik om brott )
  sen till antalet unga arbetslösa , så kankse en del som vill ta fram spaden tänker till och förstår varför SD går framåt mvh Martin

  SvaraRadera
 41. Hej!
  Lustigt att folk inte tror dem har en chans, dem växer som ogräs tyvärr =(.. Jag ska ju flytta ner till Skåne ju.. Men jag håller med, jag vet massor av folk som har röstat så SD och när man frågat så vet dem inte. Det är äckliga rasist gubbar som säger till sina ungar att tycka och tänka =S Till och med Jordbruksgymnasiet i Svalöv LÄR UT att invandrare är fel?! EN undersökning sa att Nassar oftast är lågutbildade, låglönade, dålig relation till familj som oftast blir nassar.. Det är sorgligt att det finns så många människor måste hävda sig på detta sjuka sätt. Dem är bokstavligen psykiskt sjuka!

  SvaraRadera
 42. Men flytta ut till rinkeby då om det är så jävla underbart, kan gärna ta din lägenhet på östermalm. Hycklare.

  SvaraRadera
 43. Jag är skitstark, jag gräver om du köper en spade.

  SvaraRadera
 44. ja trevligt att man tar upp segregering hela tiden, att vi ska dela på sverige för att det skulle göra vissa bättre..

  Notera att Skåne står för 12% av hela Sveriges BNP, större än alla andra delar av sverige enskilt.
  Men go ahead! låt Skåne bli enskilt land, låt 41 miljarder av sveriges 350 miljarder stora BNP försvinna, Skåne kan införa tuller och liknande på sprit och allt annat som färdas genom till Sverige.. tänk.. Sverige skulle inte klarat sig igenom en sådan sak.

  SvaraRadera
 45. Bort med skiten! Hatar när det börjar med sitt seriösa snack! Vad skulle Sverige vara utan Skåne? VI står för blbblablal. Vem fan bryr sig? Ni kan inte prata och vi har aldrig gillat er. Jävla danskar!

  SvaraRadera
 46. Tyvärr är det ju såhär demokrati fungerar. Detta är ju liksom "baksidan" dvs att vi på andra sidan kan tycka att de (SD) har fel. Vilket de har ;) Men hur som helst - de kommer att vara demokratiskt valda av NÅGON som inte förstår bättre och de är oxå svenskar och har rätt att rösta. Frågan är ju bara varför de röstar som de gör? Vad gick fel i deras uppväxt? Vilken hjärncell (läs vilka hjärnceller) saknas? SÅNT ska vi debattera - inte köra nåt jvla kommunistrebelleri.

  SvaraRadera
 47. Bra. Jag är med. De som röstar på Sverigedemokraterna har ingenting med Sverige att göra.

  SvaraRadera
 48. Känner en som har en firma med massa lastmaskiner osv så man kanske kan låna en och annan grävskopa :)

  Bort med alla pantade gröthalsar nu fi faaan

  SvaraRadera
 49. nej Calle, inte gräva bort oss!!! Ta dina spadar och slå i huvet på de där jävla rassarna så vi slipper skitet här nere! Sen kan du och Anitha få komma ut till den fina sjön där vi bor och åka båt i lugn och ro, deal!?
  Kramar från Jennie

  SvaraRadera
 50. Ger du mig en spade tänker jag använda den i ett våldsamt angrepp mot SD-anhängare. Lär väl bli kallad Spadmannen i Aftonbladet och hamna på Hall på kuppen men det kan det vara värt.

  SvaraRadera
 51. Jag är på! Säg datum och tid så kommer jag. Ses!

  SvaraRadera
 52. Jag är lätt på. Och då menar jag allvar.

  SvaraRadera
 53. Det är bara att gräva fritt land. Jag är mest imponerad på alla kommentarer om att gräva istället för att angripa problemet som är sd. Hur många av ni som gnäller här röstade senast i något av våra val? T.ex. eu valet mm. Vi i Sverige är j-v-i-gt bra på att gnälla men ingen handling.

  PS vi ha redan en egen flaga så de lugnt.

  "Max" Man kan inte slå ihjäl folk pga okunskap då hade stora delar av Sveriges och världens befolkning försvunnit

  SvaraRadera
 54. gräv för fan, gräv

  SvaraRadera
 55. JAG TAR MED MIG EN EGEN SPADE SÅ FÅR DU EN SPADE ÖVER TILL EN TILL SOM KAN HJÄLPA TILL :) BORT MED SD, DOM JÄVLA ASEN!!!!

  SvaraRadera
 56. Sign me up! /Frank

  SvaraRadera
 57. Så som vi ser det från Skåne, så är allt som händer att ett packe idioter som gräver bort en skitdel från Skåne, ni kan passa på att gräva bort norrland och dalarna med, som inte heller gillar stockholmarna =)
  Så kan ni sitta där och gnälla över er lilla skithörna av "Sverige"!.

  SvaraRadera
 58. Jag tar med mig några 120 kilos klossar till kompisar, samt en stor jävla grävmaskin! Då ska vi nog kunna hänga av den där satans svulsten till "landskap" fortare än kvickt.

  SvaraRadera
 59. Jag har alltid drömt om att se korkade människor med intelligensen under armhålan försöka få bort landskapet, så kom ned och gräv! Jag lovar att ta med kameran.

  SvaraRadera
 60. Det du gör är ju en form av omvänd rasism. Att hata människor pgr utav att de har ett annat ursprung är så jävla fel, men att håna skåningar, är det mer rätt??? Seriöst??OM Jag är en invandrare uppväxt i Skåne, vilken kategori ska jag in under då? Ska jag grävas bort eller försvaras.Seriöst ta din löjliga spade och byt din inerstads lägenhet mot min i Skärholmen. Sen kan vi snacka när du har lite kött på benen.

  SvaraRadera
 61. Idiotiskt inlägg... SD behövs.

  SvaraRadera
 62. Äh. SD behövs inte men hallo, vårat älskade skåne?

  SvaraRadera
 63. Men jösses kommer SD in i riksdagen så är dom ju ändå demokratisk inröstade, är inte mer än att accepter att ett så stort stö finns!!! /Andreas K

  SvaraRadera
 64. Ja, för alla skåningar älskar ju SD. Vem är det som är rasistisk nu?
  //Skåning som tycker minst lika illa om SD som du

  SvaraRadera
 65. Christian Ahlm18 juli 2009 14:38

  Hur fan kan man skriva något så korkat
  att man ska gräva bort skåne för att några procent röstar på SD du ger verkligen en bra bild Av Adeln om nu skåne är så hemskt varför är hälften av husen nere på Österlen ägt av stockholmare och tyskar och annat "fint" folk

  SvaraRadera
 66. hade gärna varit med på bortgrävningen om jag själv inte bodde i skåne. Räcker det inte bara att gräva bort Landskrona och Ystad?

  SvaraRadera
 67. Ahhh, en inavlad "adlesman" som ser sin chans att hetsa mot skåningarna. Har inte din bror gjort det förr? Så fantasilös du är. Hade det inte varit för den långa traditionen av inavel i din släkt så hade du fattat att ditt påhopp på skåningarna är lika illa som nazisternas främlingsfientlighet.

  För övrigt kollade jag upp din adress, och du verkar bo i ett mycker segrederat område. Hur kommer det sig? Varför inte bevisa hur mycket du älskar mångkulturen genom att flytta till Tensta, Södertälje eller Rosengård, istället för att som nu bo i ett vitt överklassområde?

  SvaraRadera
 68. Om du hade bott i skåne hade du också röstat på SD... men nu bor du inne i stan där du slipper invandrare

  SvaraRadera
 69. Problemet är ju att SD har kraftsamlat i Skåne. Dvs enda sättet att lösa detta på demokratisk väg är att tillräckligt många anti-SD flyttar till Skåne. Flytta till Skåne och se ljuste och framtiden.

  Fd Smålänning

  SvaraRadera
 70. Bekämpa rasism med rasism, love it, haha ...idiot!

  SvaraRadera
 71. Vänta att gräva bort oss tills halva Stockholm hunnit hem från sitt sommarparadis "Österlen" igen. Annars blir vi ju fast med dem.

  SvaraRadera
 72. demokrati i sverige=alla har rätt till en åsikt utom de som har fel åsikt. fan vet inte om det är sverige eller soviet

  SvaraRadera
 73. Jävlar va engagerad du blivit nu när du skaffat en mörkt tjej då. Du kanske skulle ta och läsa på lite om SD innan du håller på och svamlar. Inte ett enda rätt har du.

  SvaraRadera
 74. Ingen hade blivit gladare än oss skåningar om ni hade börjat gräva :)
  men se till o gör det när SD har möte utanför vårt län, även om jag kan tycka att SD har en del vetiga saker att säga. //Linda

  SvaraRadera
 75. Calle Schulman ! Blev du mobbad när du växte upp nere i Skåne utanför Trelleborg ? Min släkting brukade sitta barnvakt åt Er så jag vet var ni bodde. Har inget till övers för SD men för övrigt tycker jag inte att du behöver rata skåningar de är inte sämre än nollåttor iallafall.

  SvaraRadera
 76. du är en jävla fitta som censurerar bort alla hat-inlägg. Nu hatar jag dig din kukjävel för att du hatar mitt landskap. Hora!

  SvaraRadera
 77. http://www.gravbortskane.se/

  SvaraRadera
 78. Haha, självinsikten bland anti-SDarna är fantastisk! Ni drar alla skåningar över en kam, vill kasta ut oss från landet, och vissa av er vill till och med mörda oss!! Ni uppför er väldigt mycket som dom ni hatar...

  Om någon hade skrivit ett blogginlägg där han föreslog att man skulle kasta ut alla muslimer eftersom "dom tycker inte som vi" och även snackat om att mörda dom, ja då hade han åkt in för hets mot folkgrupp. Att hetsa mot skåningar är däremot lagligt.

  Jag pissar på Shulman (tror dock att han bara skuklle tycka om det), på de blodtörstiga och hycklande anti-SDarna, och på den orättvisa och diskriminerande lagen.

  SvaraRadera
 79. Testa bo i multikulturen ett tag så får vi se om du behåller dina åsikter om SD...

  SvaraRadera
 80. Det bor 1,2 miljoner i skåne och du tror att alla tycker som de 8000 insnöade SD-röstarna i skåne.

  Vi andra 1,19 miljoner skåningar gillar dem inte heller och uttalar oss inte om övriga sverigelandskap på samma sätt. Precis som dem genraliserar ni och drar alla skåningar i skiten. Ta debatten til en annan nivå.. please..

  SvaraRadera
 81. Per Fredriksson23 juli 2009 08:24

  Kul att se hur din läsarkrets har ändrats markant. Calle sluta fördöma folk och inse att Sverigedemokraterna växer sig starkare av en anledning; folk är missnöjda och det är politik att få göra sin röst hörd! Snacka inte om rasism för det har inte med saken att göra.

  Isånnafall är det ju lika förjävligt att muslimer vill bygga moskéer i sverige? Jag tror inte muslimerna skulle invända om vi skulle slå upp svenska kyrkor lite överallt?

  Bilden av att en svensk som vill känna sig svensk är "rasist" och en irakier anses som nationalist i sitt eget hemland, vad är skillnaden? Se Sverige som ett företag! Vi har inte resurser att ta in mer folk i landet, vi har ju inte ens jobb åt nuvarande invånare!

  Kom ihåg att det är synd att situationerna i ex. Rosengård och rinkeby ska dra ner övriga svenska medborgare med utländskt ursprung som faktiskt bidrar med sitt till landet. Därför måste det ske nån förändring, ett alternativ är SD.

  SvaraRadera
 82. Jag är med!
  Men du, hur ofta bajsar man snett?

  SvaraRadera
 83. Tycker det är otroligt naivt och gulligt att lille Calle tror han är multi-kulti bara för att han knullar en neger. Flytta till Tensta, Rinkeby eller Rosengård så kommer du få smaka på riktig mångkultur din lilla överklasfikus! Upp till bevis nu Calle lille! Älskar du verkligen mångkulturen, eller är du bara ute efter billiga poäng genom att hoppa på SD?

  SvaraRadera
 84. använder han det fina skånska ordet "redigt"?

  SvaraRadera
 85. grävbort oss från det här skitlandet med fullt avskabbiga, fula, jävla fiskmåsar (fiskmåsar = stockholmare - skränar o skitar ner).

  SvaraRadera
 86. Apropå sverigedemokrater, som anses vara främlingsfientliga. Har ni överhuvudtaget tänkt på att ni utövar främlingsfientlighet när ni angriper skåningar? Detta är inget annat än hets mot folkgrupp. Svenskar i allmänhet är väldigt toleranta mot minoriteter men när det kommer tilll skåningar i är det stopp. Ni borde skämmas!

  SvaraRadera