tisdag 7 juli 2009

Vad är detta?


Semester suger. Eller det gör det ju inte egentligen. Men Anitha jobbar, och jag känner mig som en jävla hemmafru. Försökte somna om när hon åkte, men misslyckades.

Ringer henne lite för ofta och ställer onödiga frågor och hon är tapper och har tålamod och så lägger vi på och jag får tråkigt igen och ringer upp och frågar hur hon har det och om jag ska köpa något - nähä inte det - och vi lägger på igen och jag går omkring i lägenheten och blir glad när parkeringstiden går ut för då får jag en ursäkt att sticka ut och köra lite bil och jag ringer runt och frågar folk om de behöver skjuts nånstans och Jeppe är på väg till jobbet och hans tjej är med så jag skjutsar henne till Lidingö och Jeppe till jobbet och nu är jag på här... Ringer Anitha och berättar det och jag hör att hon förstår att jag har det tråkigt och hon uppmuntrar mig med att vi ju ska ses ikväll. Och jag säger "puss" lite för många gånger och Anitha är mitt i inspelning av trailers och jag hör verkligen hur upptagen hon egentligen är och jag ÄLSKAR henne för att hon inte bara lägger på.

Tur att det bara är två dagar kvar av det här arbetslöshets-helvetet. Jag är outhärdlig i detta tillstånd. Anitha! Du är det bästa.

Nä. Nu åker jag ut till Dicken i Åkersberga. Köper med mig lite bullar, kanske. Eller tårta! Så gör vi! Jag köper en prinsess-jävel och åker dit.

11 kommentarer:

 1. kan man vara sötare än du? helt nykär :) lycka till!

  SvaraRadera
 2. Gaaw!
  Tusseplutt gulligull! Rosenblad och nyfödda kaninbarn! Jag blir helt varm i kroppen av detta inlägg...eller är det jägern jag tog till frukost?! hm.. jaja..
  .
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Kolla in en skön blogg!

  polisnamn.blogg.se

  SvaraRadera
 4. hahaha du skriver så jäkla bra!

  SvaraRadera
 5. Calle, var glad över att du kan erkänna att du är lite fjollig när du är kär. Inte alla som kan det.

  Förövrigt är ni väldigt söta ihop.

  SvaraRadera
 6. hahaha :D
  Fan vad underbart att ni är så kära!!!

  SvaraRadera
 7. Dicken bjuder nog säkert på en whiskey som vanligt =D

  SvaraRadera
 8. haha, princessävel! Underbart

  SvaraRadera
 9. Jag tycker det vore awesome om du och jag vore kompisar =) Har läst din blogg sen början och vill ibland kunna ringa dig och fråga om vi ska ut på en tur. Som nu när du kände dig ensam :)

  SvaraRadera
 10. Anitha låter som en riktigt kap. Bra där!

  SvaraRadera
 11. Vad fan, är du i Åkersberga när jag inte är där? Är inte Åkersberga för underbaaaart?!

  SvaraRadera