tisdag 28 juli 2009

Hos Dicken!

Jag och Anitha är hos Dicken och Jessica. Ni vet att det är honom lag
jobbar med va? Eller FÖR, kanske man ska säga. Det jag och han gör -
det är det som kommer göra mig rik. Ointressant för er kanske. Men
slitsamma. Det jag och han gör är mitt jobb. Och det gör vi bäst av
alla i hela Sverige. Inga frågor på det.

10 kommentarer:

 1. Hans namn eger ju iallafall<3

  SvaraRadera
 2. Det var inte snällt att inte skriva vad det är för någe du sysslar med. Men därför ska jag va lika dan. Hmm… Dicken betyder kuken. Alltså vad kuken å du är bäst på i världen. Vill inte veta nä haha

  SvaraRadera
 3. Haha, detta skrev alex för två år sedan :D

  "Jag stöter ofta på föräldrar som tror att deras bebisar ser bättre ut än vad de i själva verket gör. "Titta vilken söting han är", kan en förälder säga och peka ner mot sin vidrigt fula unge där den ligger och kräks på sin egen kind i en barnvagn. Själv står man där och blir äcklad av situationen och undrar vad fan det tagit åt den här föräldern som bara för något år sedan var en vettig person.

  Det handlar om en övertro på sina egna barns gullighet. Som förälder får man uppenbarligen lätt för sig att ens barn är gulliga och söta när de i själva verket ser ut som skit. Nio av tio bebisar är nämligen fula, inget snack om saken. Det är oerhört sällan som bebisar faktiskt är söta. Det hindrar inte att föräldrarna delar med sig av dem. Bebisarna, alltså. Hela Internet är fullt av dessa fula ungar. Gå in på Youtube och du ser överallt filmer på fula bebisar som gör ocharmiga saker och i bakgrunden hör man eller ser man alltid en patetiskt fnissande och stolt förälder. Jag blir både generad och frågande när jag ser dessa filmer.

  Jag undrar så hur dessa föräldrar tänker när de lägger upp bilder eller filmer på sina egna barn på offentliga sajter. Tror de på allvar att någon utomstående ska finna det intressant? Är dessa människor så fullständigt verklighetsfrånvända att de tror att det finns ett allmänintresse i att se ett väldigt fult litet barn uppträda på film?

  Meddelande till alla föräldrar där ute: Dela inte med er av ert barn! Med största sannolikhet är barnet fult och vi vill inte ta del av det!"

  SvaraRadera
 4. Människan funkar så. Det är det nu för tiden kända ämnet som bl.a. funkar som signalsubstans. Det utlöses av små djur som exempelvis kattungar. Det sätter också igång när man blir "kär".

  Man blir lite larvig och tenderar att överdimensionera nästan allt i positivt hänseende. När "HON" går är det såååå oooootroooligt vackert, vickar på höfterna så fantastiskt etc. Och samma sak händer alltså när vi ser bäbisar.

  Det man tror utlöser detta är barnets panna. Testa själv att med handen täcka för pannan. Vips försvinner den där nästa påtvingade känslan av att man bara måste omhänderta, gulla etc

  Men det har ju framför allt ett överlevnadsvärde. Människan måste ta hand om sin avkomma väldigt länge.

  Har man inga barn och inte är påverkat av oxytocinet så framstår föräldrar och de som är kära som fåntrattar, helt absorberade i sin lilla värld.

  SvaraRadera
 5. Oj! Det kom inte med.. Ämnet jag skrev om som får oss att verka lulliga heter ju OXYTOCIN

  SvaraRadera
 6. Markus Klahr29 juli 2009 02:05

  Jo, jag har en fråga. Vad är det du gör egentligen?

  SvaraRadera
 7. Stepstones funkar väldigt sällan.
  Dessutom, Calles nu uppenbart äckliga Pro-israeliska och äckliga nazist, rasist-ådra, bör väl göra att pojk-jäveln när som helst avslöjas som den NAZIST han är!

  /KH

  SvaraRadera
 8. Och plötsligt sjönk intelligensnivån till lägsta möjliga, (hoppas det inte går att komma lägre) för denne KH som skrev ovanstående inlägg kl. 02:36 verkar inte ha en enda häst i stallet, hur i hela friden kan en pro-israel vara nazist?

  SvaraRadera
 9. Herregud de värsta jag läst..

  SvaraRadera
 10. ahha KH, vilken lirare. Inte många siffror rätt där inte.

  SvaraRadera