måndag 13 juli 2009

Jag är Pierre


Åker runt hela södra jävla Gotland för att hitta uppkoppling som är bara lite bättre än att skrika ut det man vill ha sagt. Nu står jag på en 90-väg. Och tänker att nu jävlar ska jag blogga.

Är i Vamlingaby. Lever syper de lyx-liv. Blir tennis idag. Ska lära Anitha det här med att svanka på ett riktigt sätt. Jag ska kalla mig Pierre - halv belgare och halvkanadensare - och Anitha har hyrt in mig några dagar för att lära sig tennis.

"Du är hopplös" ska jag säga och hon skrattar och vi skrattar och efter någon dag fattar vi tycke för varandra och så har vi hård sex i poolhuset och vi välter håvar och dunkar med klor och all möjlig skit där inne och så kommer hennes jävla man hem mitt i alltihop och jag springer men kommer inte ut genom den jävla jättegrinden de satt upp där bilarna åker in på ägorna och det tror fan att det kommer en hund också!

Och nu kom en gotlänning och stannade till vid min bil och frågade om det hänt något och jag sa att jag bara var ute efter uppkoppling och det är ju FAN att man inte kan få sitta och dagdrömma lite utan att bli störd!

7 kommentarer:

 1. Du är inte i Vamlingaby. Du är i Vamlingbo.

  SvaraRadera
 2. Jag skiter i den här bloggen nu. Både Alex och Calle är numera direkt tråkiga.

  Men det var kul så länge det varade!

  Hörs!

  SvaraRadera
 3. Skit i Zack! Ni är inte tråkiga! Mycket trevligare att läsa era bloggar nu när ni inte är lika bittra! Tycker kärlek gjort er båda gott! Man blir glad av att läsa era bloggar nu! Ta det lugnt i dag nu Pierre, så inte hunden får tag i dig. haha

  www.freewebs.com/patchmeup

  SvaraRadera
 4. Men det ser ju ut som Alex i backspegeln? Är han med på ett hörn för att kolla så allt går rätt till? eller är det er bror Kallex?

  SvaraRadera
 5. haha, bra calle, fortsätt precis som du gör! både du o alex är klockrena!

  SvaraRadera
 6. Vamlingbo heter det ju. Konstigt att du och din brorsa är där jag växte upp. Jag gillar inte det. Turister... ni är ju bara jobbiga.

  SvaraRadera
 7. Du är tillbaka. Äntligen. Förresten har du gått om din brorsas blogg i kvalité för länge sedan. Love it.

  SvaraRadera