måndag 6 juli 2009

Subito

Går ofta till Subito på Birger Jarlsgatan. Gillar just den här biten av gatan och älskar tramezzini de har här. Men två gånger av tre är de slut. Och jag blir mer och mer irriterad för varje gång. Slut? Kan de inte göra nya? Vad fan är problemet?

Idag var de slut igen, och jag fick nöja mig med någon jävla ciabatta - så hård att jag blöder i gommen just i detta nu. Jag tyckte mig till och med se att de fnissade åt mig bakom kassan åt min irritation. Därför: aldrig mer Subito. Era jävla mackor suger.

Nu: Nero på Roslagsgatan.

5 kommentarer:

 1. Hon på Sture Hof6 juli 2009 14:23

  Nero är sån jäkla medialankdamms inavel så man kräks! Calle, du är väl bättre än så? Non Solo på Odengatan är att rekomendera! TACK för en fantastisk blogg!

  SvaraRadera
 2. Grattis till brorsdottern Carl!

  Nu ska jag berätta vad som precis hänt (jag har varit med om det själv)

  Din bror, som du försökt få att älska dig i 29år har byt ut dig på sin lista på en sekund.
  Charlie går alltid före dig nu. Alltid.
  Din bror är förändrad på en sekund.

  Dom (alex + alla era kompisar som har barn) kommer se på dig som han utan barn.

  SvaraRadera
 3. Neros pasta är inte tråkig du!

  SvaraRadera
 4. Har Subito och Nero ihop det på något sätt eller har Subito helt fräckt plankat Neros stil? Forska på det är du bussig.

  SvaraRadera
 5. Hej Calle!
  Just det här inlägget skvallrar väl inte så mycket om din personlighet. Men jag vill bara att du ska veta att jag beundrar dig. Och det gör mig glad här på nattkvisten att se bilder på dig med Anitha. Härligt att du har det så fint. Jag struntade i både din och Alex blogg i några veckor, på 1000apor. Jag tyckte det blev konstlat, och det märktes att ni inte riktigt tyckte om det längre. Nu när jag kom tillbaka får jag läsa allt det här Calle. Ta hand om dig, den här bloggen gör mig glad och jag hoppas att jag kunnat göra dig lite glad också.
  /Frida

  SvaraRadera