söndag 21 november 2010

Ingen bloggig dag




Vaknade elva. Och städade sen. Så nu är det ni som får underhålla mig! Skriv om er helg. Hur tråkig eller rolig den än var. Entertain me!

32 kommentarer:

  1. Tja - här har du:
    Upp 7.30. Skjutsade unge till ishallen. Konståkning... Hem till föräldrar. Fotade löpband och dubbeldörr. Hem. La ut annonser på blocket till föräldrarna. Somnade lite på soffan. Suttit med omdömen som måste skrivas - är högstadielärare. Gått långpromenad med hund. Ätit söndagsstek. Jag är bäst på att laga mat. Fortsätter med omdömen. När ingen ser går jag in och kollar lite bloggar... Har framför mig ca 3-4 timmars jobb innan jag kan natta mig inför veckan som kommer. Hade varit skönt med ett lov nu!
    Kram Ulrika

    SvaraRadera
  2. Klart jag ska dela med mig av helgens bravader, du förgyller ju dagarna med dina små anekdoter. Ditt ord är min lag! Helgen - Åkte till goda vänner i gbg, kärt återseende, mkt Öl och vin, Pratmakarna, Park Lane, Mcdonalds. 5 plus lördag i goda vänners lag.

    SvaraRadera
  3. Spelade extremt mycket FIFA11. Sorgligt egentligen.

    SvaraRadera
  4. Du ser ut som en spya :/

    SvaraRadera
  5. jag har uppträtt kroppsmålad i en fantastisk modevisning, sedan ätit thanksgivingmiddag, och på söndagen varit på grönsaksmarknaden. herregud vilken helg va.

    SvaraRadera
  6. Jag tror jag hittade kärleken.

    SvaraRadera
  7. Du får mer än så. Du får min vecka i ett enda inlägg. Läs det här: http://lisabogren.se/bloggen/?p=1633

    Gillar att du fortsätter blogga!

    Ha en skön söndagskväll! Och förresten - STORT grattis till dig och Anitha! Det är så roligt och ska bli spännande att följa!

    /Lisa

    SvaraRadera
  8. Pepparkaks bak med dottern.. bara att erkänna sådanna man köper färdigbakta i låda är allra godast.. Men tanken va god antar jag.

    SvaraRadera
  9. Drog ut med med en kompis i fredags fastän planen var att jag skulle stannat hemma. Vi hade rätt skoj. Jag fick med mig en snubbe hem och i vanlig ordning var jag inte det minsta intresserad av att ligga med honom när vi väl kom hem. Varför är det alltid så?

    I alla fall så var han rätt het på grötet och pillade och höll på hela jävla natten och till slut blev jag förbannad och bad honom sluta på riktigt eftersom han inte verkade fatta när jag sa nej och tog bort hans händer gång på gång. Jag förstår att män naturligtvis tror att man bara säger att man inte tänker ligga och att de tror att de kommer att få till det ändå men jag känner att har jag sagt att det inte blir nåt och han ändå väljer att hänga på så får han faktiskt respektera att jag inte vill. Dessutom är det ju fullkomligt avtändande med en snubbe som klär av sig naken i smyg och sen drar i ens hand för att man ska känna på hans kuk hela tiden. Fy fan vad pinsamt. Och osexigt. Yäk.

    SvaraRadera
  10. Lördag: upp 06.30 för att infinna sig på jobb 07.00. Jobba. Hem 15.00. Vilade lite. 18.00 bjöd (beställde) min kära mamma på mat, hon skulle ha nått med medelhavssallad och jag ville bestämt inte ha någon bearnaisesås (söndag: var tvungen att använda rättstavningsgrejen för att kunna stava till bearnaisesås aka. Beanäsås)till min mat, hon fick ingen sallad och jag fick massor av bea dräkt över hela maten. 22.30 i säng.
    Söndag: 07.00 upp och jobba igen. Som plåster på såren ringde min vän och sa att hon köpt 4e säsongen av Lost till mig idag. Ledig onsdag, då ska jag flyta ut i soffan och glooo!

    SvaraRadera
  11. Fredagsmys, lördagsmys och söndagsmys. Tråkigt kanske, men jävligt gött. That's how i roll.

    Du är kung Calle!

    SvaraRadera
  12. Har varit full hela helgen. Vaknade imorse någonstans långt ute i förorten bredvid en naken man jag inte känner. Vi snackade lite och delade med oss av våra liv. Ångesten släppte gradvis, tills han inledde en mening med frasen "När jag satt på kåken..."

    SvaraRadera
  13. Ägnat och ägnar fortfarande helgen åt en grymt svår hemtenta. Hemtentor är svårare än salstentor tycker jag. Nu får det vara slutsurfat för stunden - tentan kallar...

    SvaraRadera
  14. Rosy Red: sluta va så lösaktig & dra hem fulla fem i tre ragg så kommer det lösa sig ska du se... ett litet råd på vägen.

    Lycka till!

    SvaraRadera
  15. jobbat exakt hela helgen.. Jobbar som vårdbiträde/vårdare/undersköterska på ett utåtagerande demensboende,
    -alltså har jag under hela helgen fått höra att gubbarna ska skjuta mej, att dom ska sticka kniven i mej.
    Dom har även kastat stolar och glas och slängt in mej i väggen några gånger när man slappnat av i två sekunder.
    Rolig helg, men det är bara att le och se glad ut :) / Linda

    SvaraRadera
  16. Lördag: Åka till Göteborg, se nya harry potter filmen, samt "Min bästa väns bröllop" och "En vampyrs bekännelser", med bästa kompisen. Riktigt jävla bra filmer.
    Söndag: Åka hem till el Stockholmo. Salem Al Fakir & Samuel Ljungblahd konsert i filadelfiakyrkan.

    Bra helg! Fast Stockholm känns rätt grått just nu, inte sant?

    SvaraRadera
  17. Gick och la mig 05.00 efter en blöt utekväll. Upp 10:00 för att det ringde på jobbtelefonen. Svårt att somna om. Sen har det bara blivit soffan och en pizza med kompisarna för att försöka pussla ihop gårdagen. Som en söndag ska vara egentligen.

    SvaraRadera
  18. Var förstås i Mariakyrkan på högmässa, det är ju Domssöndagen idag med allvarligt budskap. Sen kyrkkaffe med Hilma och Gertrud. Åkte en söndagsutflykt med bilen till Olles grav. Sedan god middag. Men barnbarnen dök inte upp. Litet sorgligt ikväll.

    SvaraRadera
  19. Hade sex med en tjej som jag har undvikit i fyra veckor för att jag vet att hon vill ha något av mig som jag inte kan ge henne. Fullkomligt redlös (och gissningsvis kåt) kontaktade jag henne 0300 i morse, och hon kom ut och mötte mig). Därmed har all förhoppning om att min strategi att hålla mig undan fungerar raserats. Det enda som återstår är att fastställa graden av hur korkat det var.

    SvaraRadera
  20. Kollat Schulman show och kommit fram till att veckans program var bra, förra veckans strålande och att det veckan innan det tyvärr var segt och tråkigt. Har även kommit fram till att jag gillar det väldans mycket överlag och att det är skönast sen Ventil typ. Gött va?

    SvaraRadera
  21. Kom hem i fredags efter en pissig jävla dag på jobbet. Trött, grinig och hungrig. Ingen mat på bordet som jag trodde, klappade till kärringen rätt över hakan så hon flög med huvudet rätt mot kylskåpet. Blev lite omplåstring och ett jävla liv. Igår blev det middag tillsammans med henne på en fin restaurang, hon grät efter, bad om ursäkt och sa att hon aldrig ska göra om det. Idag hade vi det bara jättemysigt med en härlig film och lite indisk mat på bordet.
    Ser fram emot veckan!

    SvaraRadera
  22. Ditt svin!!!!! du sa inatt att du ville ha mig och hade förändrats!!!!????

    SvaraRadera
  23. Skrivit tenta > firat tenta > mått jävligt dåligt > gått på 60-årsfest som ett vrak > mått jävligt dåligt > sett samtliga avsnitt av "I Annelie" för andra gången > delat en flaska rött > delat en till så nu ska jag stupa i säng. Föreläsning 8.00 väntar. Jag kommer troligtvis må jävligt dåligt då, gött.

    SvaraRadera
  24. Fredag, kollegor på besök. En del vin för dem. Inget för mig.
    Lördag. Aspudden, lunch. 1 års kalas. Sen hem. Inte så spännande inte men mysigt.
    Söndag. Vägrade gå utanför dörren. Med andra ord. Kul fredag och mysig lör em. Resten kunde ha kvittat.
    /Anna

    SvaraRadera
  25. Började min helg med att dricka alldeles för mycket rom och dra en vurpa på sture c. Mitt knä är nu blått, svullet och oböjbart. Går därför som en pirat med träben numera.

    SvaraRadera
  26. Satt ensam hemma hela lördan när pojkvän städade ur sin lägenhet. Nej, han ville inte ha hjälp. På söndan drog han och jobbade så jag satt hemma igen. Alla polare va upptagna. Men på kvällen tränade jag Body Jam och fy fasen va kul.
    Sen blev det en trevlig söndagskväll med nybakade scones (massa goa pålägg) och Filip o Fredrik på tv.

    SvaraRadera
  27. fredaq: släktkalas för min kille dom fyllde år, sedan vidare till en kompis som hade födelsedagsfest, vi badade badtunna och drack lite, blev lite lagom full, fick ta hand om en kompis som däckade och spydde..
    lördag; låg i sängen och tog de lungt, åkte till svärföräldrarna och åt skitgod mat, hjort, sedan vidare till en kompis och drack några öl, ja körde dock och killen var trött så vi kom hem rätt tidigt och var nästan ordentliga hela kvällen :P
    söndag: låg vi i sängen och myste till 3, åkte och köpte mat, gjorde tacos, satt vid varsin dator och umgicks och myste lite till ;)

    SvaraRadera
  28. Har haft en sömnig helg. Jobbade 26timmars pass mellan Torsdag 7.00 och Fredag 9.00... Visst hade jag några sovtimmar där också, men... Inte sover man lika bra borta som hemma? Nä, inte jag iaf. Så... kom hem, drog med mig sötaste ungarna till Öppna förskolan... köpte största godispåsen ever, drog hem satte oss i soffan och svullade. Lördagen spenderades ungefär på samma sätt! Men! Jo, jag gjorde tidernas godaste skinkstek med smak av rosmarin. Och en liten promenad för att kompensera allt ätande med...;) Söndagen var vi på ett galet lekland med barnen... Köpte pruttkuddar till dem också! Shitarns vad kul det är med pruttar, inte sant?

    Å så idag... skulle jag plugga en aning. men fann mig själv uttråkad. Så jag glider in här o tänker mig att jag ska läsa gamla inlägg i din blogg för att bli glad. Å SÅ SER JAG ATT DU BÖRJAT BLOGGA IGEN! Kanske är det old news men jag har missat det totalt! Hurra vad glad jag blir! TACK för det! Nu har jag lite att läsa på!

    ///Disan

    SvaraRadera
  29. Julmarknad i 2 h. Resterande bestod av pluggande av stökiometri. Lagom roligt. Det samt, matte, SH, biologi och datakunskap. Kul.
    + två timmar träning.

    Nästa helg. Way better!

    SvaraRadera
  30. Jag onanerade större delen av helgen. Du vet hur det är. Jag började på fredagskvällen med halvnakna amateurs, girl-next-door-typen. Lätt sminkade, svala. Glimtar av välansade blygder. Och slutade på söndag kväll med rinnande mascara, svettigt späck, spräckta ändtarmar.

    Det kommer att bli en tung vecka.

    /Peter

    SvaraRadera
  31. Älskar din tröja Calle, keep up the good work!

    SvaraRadera
  32. I helgen var jag i Kalmar på Nemo och Jockibois barturné! Jag gillar ju Nemo extra mycket, fick massa bilder med honom och han var väldigt trevlig och söt. Din guldklimp kan man väl säga!
    Måste säga också, hade varit sjukt kul att träffa dig och Alex och få en bild ihop med er. Finns inga som skriver som ni, blev väldigt ledsen när ni la ner 1000apor och när Alex sen slutade blogga. Men dig har man kvar i alla fall :) När jag åker till Sthlm för att hälsa på min syster ska jag gå till Alex bokaffär och leta efter er (Haha stalker).
    Ha det fint i alla fall hoppas din helg var lika underbar som min!

    SvaraRadera