fredag 31 juli 2009

Vårt första bråk!

Ok. The honeymoon is over. Igår hade jag och Anitha vårt första riktiga bråk. Vet inte riktigt vad det handlade om, men det var ändå ett ganska bra bråk. Ingen av oss började hojta om att det är slut och ingen av oss började packa IKEA-kassar och ingen av oss sa liksom lite för mycket.

Vi låg rygg mot rygg i sängen. Sa ingenting. Sen vände vi oss om - SAMTIDIGT - och sa "Vi kan väl vara vänner?" och så sa vi ja och så pussades vi och jag är så glad att det är så det går till. För vi har lovat varandra att inte somna som ovänner.

Att vi inte ifrågasätter hela vårt förhållande bara för att vi tjafsar. Att vi vet att vi är ihop även om vi skulle kollidera. Älskar den känslan. Är inte van vid den känslan.

Jag och Anitha är alltså bra. Men vi är inte förlovade, som det sagts i kommentarer. Videon var spegelvänd, och min vapenring såg ut som en förlovningsring.

12 kommentarer:

  1. Tack Calle för att ert förhållande inte bara är guld hela tiden. Det får mig att känna mig lite, lite bättre som människa.. =)

    SvaraRadera
  2. Såklart är ni bra. Inget förhållande utan ett bra bråk mellan varven. Vem orkar mesa runt och låtsas som om allt är bra hela tiden? Jag tror på er 100%.

    SvaraRadera
  3. Alex = Pappablogg
    Calle = Flickvänsblogg

    SvaraRadera
  4. Härlig friskrivning där Calle. "Jag och Anitha är alltså bra. Men vi är inte förlovade som det sagts i kommentarer." Men det är en bit på väg. Särskilt för Calle Schulman.

    SvaraRadera
  5. fyfan vilken blödig jävla judeblogg det har blivit, blir fan TOKIG. vad ska jag nu läsa? natacha pyere bloggen? faddes?

    SvaraRadera
  6. ah. det är DEN känslan man ska ha. det är då det är rätt. så jävla rätt.

    SvaraRadera
  7. Ni är ett vackert par =) Hoppas ni håller länge. Väldigt väldigt länge! Kram, Tooti

    SvaraRadera
  8. jag kan väl få anitha istället?

    SvaraRadera
  9. Det där kommer att gå åt helvete, det ser jag det.

    SvaraRadera
  10. Låter bra, det där. Håller tummarna för er skull.

    SvaraRadera
  11. http://www.sourze.se/default.asp?ItemID=10682507&lngArticleID=10682507&blnRateResult=False&strRateError=owner

    SvaraRadera