tisdag 13 oktober 2009

Anton!

Tack Viktor! Du påminde mig! Om Anton Abele.

Nu ser vi till att pöjken kommer in i riksdagen! Skitbra med folk som är emot våld ju. Och så sympatiskt med unga moderaters tonfall och uppsyn!

Blondinbella och Anton Abele! You go! The pride of MUF.

45 kommentarer:

 1. Fattar inte om du är ironisk eller inte... men det är du väl? Ja, det måste du väl vara. Jo, det är du.

  SvaraRadera
 2. Om han var emot bröstcancer också så skulle jag vota honom till månen!

  SvaraRadera
 3. Är det här ett skämt eller??

  SvaraRadera
 4. hoppas de är ett skämt? vad har han för fel, han pratar ej rent?

  SvaraRadera
 5. Detta var det bästa jag hört på länge..att ingen tagit tag i dessa problem tidigare? Tack Anton för att du tar dig tid att uppmärksamma folket om samhällets problem!

  SvaraRadera
 6. GANT, reglementsenligt hos MUF - lillgammalt samt väluppfostrat. love it.

  SvaraRadera
 7. Kan han inte vara emot försenade bussar och tåg också, jag vill verkligen att någon tar upp det i riksdagen!

  Seriöst, han gör det säkert bara för de där 50 000 kr han vill ha i lön som riksdagsman, den jävla tattaren.

  SvaraRadera
 8. Var tvungen att googla fram en bild på honom för att se om det var en parodi. Haha vilken kille.

  SvaraRadera
 9. Jag tycker det luktar Unika Partiet/ Linda Rosing om det här. Mycket "jag vill" och "såhär får det inte vara", men vääääldigt lite konkreta idéer och handlingsplaner. Helt enkelt svårt att ta på allvar.

  Undrar när Anton dyker upp som karikatyr hos usla vesslan?

  SvaraRadera
 10. vad heter låten som spelas sista 10 sek?
  har letet efter den låten skiiitlånga
  snälla hjälp

  SvaraRadera
 11. freffe: Walking on a dream - Empire of the sun

  Inte för att vara sån men han borde göra något åt hans haka innan han fortsätter med sin shit.

  SvaraRadera
 12. Vilken jävla pellejöns.. Videon är ju i klass med amandavardet. Skämsfaktor 62

  SvaraRadera
 13. En flicka föds i en smutsig jordkällare där råttorna gärna deltar, i hopp om att få tag på en bit av moderkakan som rinner över kanten och ner på golvet. Flickan lindas in i en gammal skjorta som stinker av svett och alkoholen som pappan tidigare druckit. Flickan skriker som barn ofta gör vid födseln, men ingen hör henne. Mamman dog vid förlossningen. Pappan är så öronbedövad utav skriket, skriket från lägenheten ovan, från en kvinna som blir våldtagen, gång på gång.

  Plötsligt hör han en smäll, allt blir tyst. Kvinnan i lägenheten ovan är tyst, männen är också tysta nu. Blod droppar in mellan springorna i taket och landar på hans dotters panna för att sedan rinna vidare och beblanda sig med blodet från förlossningen. Han ser tre männ ge sig av och av en reflex ropar han något, något som ingen förstod men som ändå fångade männens uppmärksamhet. En av männen, en kort, mörk och skäggig man, vänder sig snabbt om och tittar på pappan som håller i sin nyfödde. Deras tomma blickar möts och utan att någon säger något så förstår dom båda två vad som ska hända. Mannen tar upp sin blänkande revolver och siktar mot pappan, som för sent inser sitt misstag. Ett skott går av, en flicka är född och verkligheten på andra sidan Atlanten har gjort sig påmind igen...

  Patrik Appelquist
  Hundratusen och ett år -Välgörenhet för gatubarn på nätet
  www.gatubarn.nu

  SvaraRadera
 14. men herregud vilken lillgammal liten buttyboy.. nackskott på han, eller talpedagog.

  SvaraRadera
 15. "gå in på antonabele.se, lycka till" hahah fantastiskt.
  Lycka till med vad?!

  SvaraRadera
 16. Tjena Calle,
  Kolla 1:28 in i filmen när han säger "det är väldigt viktigt för mig", klassisk kroppsspråk för en lögn när han tar sig på näsan - stor humor!

  SvaraRadera
 17. Stoppa inaveln på Östermalm! Och förresten, Jay Leno ringde och ville ha tillbaka sin haka.

  frumsk.blogg.se

  SvaraRadera
 18. det är liksom så pinsamt att man knappt vill kolla...

  SvaraRadera
 19. mmmm jag röstar alltid på politiker som sluddrar sådär mysigt, ett slags underbettssludder, det inger trovärdighet hos mig. Kan ju iofs vara så att hakan är intakt och att han bara chillar i soffan efter att ha opererat en tand hos tandläkaren och är lite bedövad i munnen. jag gillar honom

  SvaraRadera
 20. Vilket jävla chipsmongo...

  "Nu tycker jag att ni slutar upp med att vara dumma! Dummisar! Det står minsann i lagen att man inte får vara det!"

  SvaraRadera
 21. han gjøre ihvertfall noe, det er jo faen meg så mye mer en de fleste her inne gjør.

  SvaraRadera
 22. Percy Nilegards son?

  SvaraRadera
 23. Så härligt det låter varje gång han dra in luften innan han ska säga något. Urk. Vilken TÖNT.

  SvaraRadera
 24. About that... ja menar en större oppurtunist har jag fan aldrig varit med om, han bygger asså en karriär utifrån en fucking facebookgrupp mot våld, que? Varför behöver vi ens diskutera sånt här, fy fan

  SvaraRadera
 25. Jag tycker han är skönt pretto! Det är ju precis såna här som hamnar i riksdagen, eller åtminstone som heltidspolitiker. Skrämmande. Underbetten kommer liksom på köpet...

  SvaraRadera
 26. Haha, men vad händer. "ungdomsgäng får inte finnas", nej, just därför slår polisen till. "Ungdomsgäng som heter Black..", Ja det är inte direkt så att någon har sagt att gängen bör skapas eller finnas. Herregud. Vill han att civilpersonen ska leta upp gängledaren och säga att gänget måste läggas ner eller? Ja, Abele ...

  SvaraRadera
 27. Har pöjken tappat alla mjölktänder i underkäken?

  SvaraRadera
 28. HAHAHA! Präktiga bortskämda besserwisserungar.

  SvaraRadera
 29. Jag tycker inte man skall få vara varken barn eller ungdom innan man fyller arton.
  Den gränsdragningen vill jag ha.

  www.Pjoltfront.nu

  SvaraRadera
 30. hade han bläddrat en sida till i metro så hade han läst om en drunkingsolycka i duschen, han borde se upp.. (jag menar, han är ju i riskgrupp 1 på den fronten)

  SvaraRadera
 31. percy nilegård och blondinbella har äntligen fått sitt kärleksbarn! managment by fear!! BÖÖÖÖ!

  SvaraRadera
 32. Och han ska ha en reklambyrå som jobbar för han. Undrar hur mycket dem tar betalt eller rättare sakt hur mycket pengar dem lurar av han för detta då dem inte ens kan hjälpa han med ett manus ens och tycker det är bättre att han kommer oförberedd till en reklamfilm och att han i princip bara säger att dem kriminella gängen har lite för hårda intagningskrav och att dem borde lätta på det. Hur fan ska man kunna ta han seröst. Och kamera tekniken med en helt statisk kamera genom hela filmen som gör en ""Snygg"" "övergång" mellan bilderna.
  Men dem får gärna kasta pengarna i sjön och ge upp hans plats i riksdagen om han vill, inget som jag har emot. Denna reklamfilmen är ju nästa lika bra som kungafamiljens officiella uttalande om kronprinsessans bröllop, och det säger ganska mycket

  SvaraRadera
 33. 1:14 in i filmen är bäst. ..."Lagar och regler om att man skall kunna hålla sig undan kriminalitet tills man blir 18 år gammal" HAHAHAHAH därefter är det helt ok, eller hur Anton? Eller hur?

  SvaraRadera
 34. Jag förstår ingenting. Är det bara jag som tycker det är strongt att engagera sig i frågor som berör en? Få har kraft/mod att ta tag i det man stör sig på i samhället. Sedan kunde jag inte bry mig mindre om personens "uppsyn". Go Anton! (menar det på riktigt) // Emma

  SvaraRadera
 35. Han kanske är väldig engagerad i såna här frågor, Emma. Men han verkar inte ha läst på om bakgrunden till brott och om hur verkligheten faktiskt funkar av det man hör honom säga. Lite naiv...

  SvaraRadera
 36. Usch!Anton är vidrRRig!

  En verklighetsfrånvänd knösunge, som till råga på allt gör anspråk på att vara något slags förståsigpåare, särskilt vad gäller ungdomsvåld! Hahah! =)

  Nämen, Anton, har du hört -- det finns gäng med medlemmar som är yngre än 18 år!!

  Haha, vilken nyhet!

  Tillåt mig småle!

  Skit på rej!

  TÖNT!!

  SvaraRadera
 37. www.pekoralen.blogspot.com.

  SvaraRadera
 38. Och moderaternas politik skulle på något vis skapa mindre orättvisor? Brott är ju alltid vanligare när klasskillnaderna är större, vilket moderaterna inte ser några konstigheter med! Ge oss kids lite hårdare skola, mer smuggelsprit och sämre förutsättningar för våra sjuka föräldrar, så ska det nog se till att bli bra igen!

  SvaraRadera
 39. Vad hemskt att höra på alla avunsjuka. Snälla, låt pojken va! ni har ingen rätt att tracka ner på honom som ni gör - se på er själva, vad har ni åstakommit? han har en rad utmärkelser ocg priser - och är engagerad i vår framtid - vad gör han för fel. Bara för att han har en RL skjorta och en frilla som så många ungdommar i dag har - så har ni ingen rätt till att inte ge han cred för det han gör - han bryr ju sig - och det är ju ändå det som räknas.
  tagga ner med all supersvensk avundsjuka och ge killen en klapp på axeln för det han har gjort i stället!
  /Niclas

  SvaraRadera
 40. Pratar och ser ut lite som Percy Nilegård

  SvaraRadera
 41. hahahahahhahahahahahhahahahaha fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy folk som är så jävla lätta att skratta åt borde inte få vara offentliga personer :')

  SvaraRadera
 42. Öfverklassen läser väl inte gratistidningar?

  SvaraRadera
 43. hoppas du är ironisk. han är ju efterbliven.

  SvaraRadera
 44. twitter.com/antonabeleshaka

  SvaraRadera