fredag 16 oktober 2009

Fråga

Jag frågar er samma sak som jag frågade Zlatan: Är ni sköna idag? Är ni coola? Vad händer?

27 kommentarer:

 1. svar NEJ! pluggar till en jävla tenta som är sjukt jävla tråkig och jag hatar mig själv litegrann för att jag hoppa på denna eländiga utbildningen. Skit ämne!

  SvaraRadera
 2. jag är så jävla cool och skön. jobbar hemma i långkallingar medan alla andra suckers huttrar i regnet. åt choklad till frukost också. WIN!

  SvaraRadera
 3. Jävligt skön idag asså!

  SvaraRadera
 4. Nja, det är lite tufft nu Calle.

  SvaraRadera
 5. ligger hemma och SLIPPER skriva tenta. Har dock pluggat som ett djur till ovan nämnda tenta så ingen segerdans där inte. Har feber, igenkorkade näsborrar, en hals som svullnat upp och ett huvud som håller på att explodera. Dessutom missar jag min första tentafest. Riktigt pruttig dag med andra ord. Å andra sidan får jag ligga och kolla på slöprogram såsom Hells kitchen och äta ostbågar hela dagen...

  SvaraRadera
 6. är kärlekskrank och sannslöst rastlös och ställer frågan `varför är det så svårt` och `varför är det så att antingen blir man dumpad eller så dumpar man`

  SvaraRadera
 7. Jag känner mig väldigt ocool! Regnigt och kallt ute. Borde plugga till två tentor men har helt tappat motivationen. Allt känns kast helt enkelt.

  SvaraRadera
 8. Jag är skönt och cool. Har dock lite ledvärk av influensavaccinet som jag fick igår.

  SvaraRadera
 9. Jamen, jag tycker nog jag är ganska skön idag! Ledig dag, vaknade en hel timme innan klockan ringde. Låg kvar i sängen och lyssnade på hela morgonpasset i p3. Nu småtittar jag på Efter tio och lyssnar in mig på några låtar som jag behöver lära mig. Oerhört soft start på dagen. Det gillar vi!
  Cool? Det är jag alltid!

  SvaraRadera
 10. Jag är så skön som man kan bli idag!
  Fick reda på att jag ska dra till Gran Canaria och jobba som reseledare i vinter. Drar på tisdag!
  Så idag är Jens en GLAD Jens!

  SvaraRadera
 11. Är både skön och cool...as usual...ska nog dricka lite glögg ikväll.

  SvaraRadera
 12. Haha, snyggt att du outade Viktor igår! Nu fattar man ångest-EDIT-grejen...

  SvaraRadera
 13. jag är extremt ocool. jag har fått svininfluensan och har legat i 40 graders feber i två dagar, har en extremt svullen hals, fett hår och jag har inte duschat sen i måndags. alltså inte så jävla cool eller skön.

  SvaraRadera
 14. Idag ska jag uträtta storverk. Det är skönt. Det är coolt. Framförallt är det nördigt. Nu är det sagt. Nu är det skrivet. Nu ska det göras.

  SvaraRadera
 15. Calle du missar väl inte körvmiddagen på Carl Michael?
  "KORVAKADEMIENS ÅRLIGA KORVMIDDAG - då hyllar vi korven!
  Söndagen den 18 oktober, kl 15.00. 7-rätters korvmeny komponerad av Roland Persson, ledamot av Korvakademien, och Magnus Persson, kökschef Carl Michael. "
  trevlig helg! Kram Charlie

  SvaraRadera
 16. JAG SKA BLI FULL OCH HÅNGLA SÅ DET ÄR HELT OKEJ.

  SvaraRadera
 17. NJA, kugga tentan precis.
  tröst äter och är förvirrad.
  men allt är inte hopplöst, det regnar och jag har ändock lite mysfeeling.


  ha fin fredag !

  SvaraRadera
 18. Njaa, jag är sjuk, så är hemma från jobb och förlorar pengar vilket inte är det roligaste. Men jag försöker fördriva tiden med lite film och internet. Och så hoppas jag på roliga blogginlägg från dig!

  SvaraRadera
 19. Eddo är Eddo. Jag är cool ikväll. Jobbar kassan på Fluffy Clouds. Välkommen!

  SvaraRadera
 20. Nja, jag firade min 22-årsdag igår så jag är ganska trött. Hur är det själv?

  SvaraRadera
 21. jag är väldigt skön idag. är nyss fyllda 18, hade en lektion i skolan idag, ikväll ska jag supa mig aspackad och sedan gå hem och ha världens bästa fyllesex med min underbar pojkvän! kan livet bli bättre?

  SvaraRadera
 22. Anonym, 16:11. Hur ska du kunna GÅ hem om du är aspackad?

  SvaraRadera
 23. Som många av mina medstudenter som läser denna blogg (hej hej alla!) så har jag idag pluggat till min omtenta. Det går sådär. Sitter mest å muttrar över att jag var 1 p från att klara på ena delen, och 2,5 p på den andra. Men så kan det ju VARA IBLAND!!!
  Nu ska jag iväg på 3-rätters hos brorsan.
  Nice nice nice!!!

  SvaraRadera
 24. Är lite småskön idag. Snart tacos, sen pokerturnering vilket jag givetvis kommer vinna.

  SvaraRadera
 25. Otroligt ocoolt med regn hela dagen i sträck, en lägenhet som vi fick och som vi sedan inte fick och min kompis blev dumpad av hennes pojkvän sen 1 år tillbaka. Men sen lite coolare med pappas hemlagade CHOP-CHOP som vi kallar det och (förhoppningsvis) en skön kväll, chilla lite och så.

  SvaraRadera
 26. Skön dag,är kattvakt hemma hos morsan! laddat med snacks och pilsner.. och ska bara sitta och titta på film hela natten!

  SvaraRadera
 27. Jag är fortfarande jävligt förbannad för att du skrev att jag är mindre värd än judarna.

  SvaraRadera