söndag 25 oktober 2009

Kalla Fakta...?

Men det där var väl ett jävligt märkligt program...?

Kalla Fakta gör ett helt avslöjande program av att det finns olika starka snus-sorter. Kalla Fakta försöker få det att se ut som att någon för medborgarna bakom ljuset i frågan. Vill inte springa Swedish Match ärenden här. Men man kan inte säga att de försöker hymla med något om man tittar HÄR.

Snus är snus. Om man vill så tar man en och myser. Om man inte vill så behöver man inte. Herregud. Det är mysigt, bara.

12 kommentarer:

 1. Håller helt med, snusar inte men vad hade de tagit med för folk som de intervjuade? Plus inte ett enda angrepp på cigarett-industrin. Patetiskt kändes det mest.

  SvaraRadera
 2. tycker att det är lättast att inte titta- bara softa istället.

  SvaraRadera
 3. asså, det bästa sättet att undvika cancer är att varken snusa eller röka, om man röker eller snusar så tar man den och många andra risker och det får man väll förfan fatta, vem sa att det var ofarligt med snus liksom?

  SvaraRadera
 4. Isses, tänk lite längre och fundera på vilka som är målgruppen. Vi gamla skitar har ju koll och kan göra aktiva val men ungarna ...jag blir så jävla förbannad !

  SvaraRadera
 5. fast dom sa ju i programmet att swedish match hade ändrat den där sidan kort efter att kalla fakta pratat med dom. och poängen är ju att det inte står vad E500 har för effekt. "surhetsreglerande medel" liksom..

  SvaraRadera
 6. "Vill inte springa Swedish Match ärenden här." - Neheeeeejj... Ehhh.. Calle för fan.. Du känns riktigt jävla köpt här. Gillar det inte. Gillar det inte alls.

  SvaraRadera
 7. hur mycket får du av SW?

  SvaraRadera
 8. Jävligt märkligt program, indeed.

  En ingrediens som använts i 200 år, oj vilken nyhet.

  Lackade ur och var tvungen att blogga om skiten. Två gånger. Well well.

  http://swedishangst.blogspot.com/

  SvaraRadera
 9. får rysningar av det här inlägget. du är otäck calle.

  SvaraRadera
 10. Kan du inte skriva ett inlägg där du svär med två fingrar på lämplig bok att du inte är sponsrad av snusindustrin? Kommer att tro dig i så fall, för jag vill verkligen kunna ha förtroende för dig.

  Antingen det, eller så erkänner du att du får pengar för att skriva positivt om snus, och då är det bara. Så. Jävla. Sorgligt.

  SvaraRadera
 11. Nu skriver jag igen. Först vill jag säga att jag gillar din blogg och läser den flera gånger i veckan. Jag är bara nyfiken på om du någonsin funderat på om du kanske inte vet allt trots allt. Som det här med snusningen. Ok, du klurade lite, kom fram till att det var en bra grej, du ordnade spons och helt plötsligt är du inkapabel att överhuvudtaget ta intryck av att det kan vara en jävla skitindustri. Är pengar det fulländade argumentet?

  SvaraRadera
 12. Kära Calle S.
  Jag är tjej och snusar, och tyckte det va så jävla härligt att se någon skriva att det är mysigt att snusa. Det är precis så jag beskriver det, det är mys. En hård dag på jobbet, komma hem, äta kvällsmat, sätta sej i soffan o ja, ta sej en pris. Fan vad gott det är. Grejen är att jag bor i Spanien och här kan man inte köpa snus, men så hittade jag den fantastiska sidan snusomatic.com. Där köper jag mitt snus, det levereras från Sverige fram till min dörr i Sevilla på två dagar, TVÅ DAGAR.
  Sen får man ju höra hur äcklig man är som tjej och snusar, men det skiter jag i!! Calle, du är grym. Puss på dej! /Johanna

  SvaraRadera