tisdag 20 oktober 2009

Tävlingen

Vem vann tävlingen? Var det Johan? Eller Lill-Johan? Eller Joakim? Dum tävling. Hur ska jag kunna räkna?Hatar ju matte...

Rakapparaten ligger här bredvid mig och vill hem till sin nya ägare och bli använd. Men ingen intimrakning! Det har jag lovat honom. "Din nya ägare kommer BARA att använda dig i ansiktet".

8 kommentarer:

 1. Jag tycker att jag ska få den Calle. Använder fortarande samma apparat som jag fick av min far när jag fick min första moppemustasch.
  Snälla!
  Jag ber dig!
  Jag gjorde faktiskt en header till dig också!

  Puss

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att det blir jag. Har lagt ner min tid och själ på det här. Men jag tror det står mellan mig och Joel och det skiljer nog inte många kommentarer oss emellan. En sån fin apparat för intimrakning? Absolut inte. Det får min sketna gilette med 3 blad stå för i så fall.

  SvaraRadera
 3. Skitsnygg header! Och grattis till vinsten i blogawards :)

  SvaraRadera
 4. Tjoo.
  Fast ja borde få den..mest trogna läsare, och jag var den enda som skrev sitt namn x stjärnstopp, och inget kan ju slå det..

  SvaraRadera
 5. Aa, det var en dum tävling, tyvärr.. du skulle haft första killen som skrev istället, läste inlägget bara nån minut efter du lade upp det

  SvaraRadera
 6. Säkerligen upptog din korkade tävling en och annan 17-årings kväll fullständigt. De borde läst läxorna istället. Du är mer kreativ än så.

  SvaraRadera
 7. Dear Calle! Jag håller tummarna för att du kommer välja mig. Det vore väl underbart att ge bort en rakapparat till en trogen läsare som mig. Om jag vinner så är det min första rakapparat i mitt liv och jag kommer ta hand om den så väl så väl. Snälla Calle, gör det rätta för dig själv. Välj mig =)
  Hälsningar "lilljohan" ;)

  SvaraRadera
 8. Tjenare, fyller 18 imorgon och vad skulle passa bättre än en rakapparat då?

  SvaraRadera