fredag 9 oktober 2009

Klar nu


Jag läste min gamla blogg häromdagen. Ni vet. Den GAMLA Schulmania. Mörk var den. Och svart och elak och kantig och desperat och kall och övertänd. Den speglade mig alldeles perfekt. Jag var sån. Fram till i somras. Mådde nog inte särskilt bra.

Så läser jag den här bloggen. Och den är kanske inte lika intensiv. Men den är snällare. Visst är jag fel ute och skriver konstigheter ibland. Men det kommer jag alltid göra. Min blogg är fortfarande äkta. Men ljusare.

Jag tycker det är intressant. Att min blogg speglar mitt liv.

Allt är Anithas förtjänst. Eller min förtjänst som lyckats knyta henne till mig. Hon har gjort mig till en bättre person. Med henne har jag mognat och orkar inte ta onödiga bråk längre. Vill inte vara elak mot någon.

Jag har gjort min beskärda del av skiten nu. Skönt att vara klar. Men ikväll är det ATTIF!

25 kommentarer:

 1. Jag håller med om att du har ändrats, så det är därför jag tycker bättre om dig nu. Missförstå mig rätt, jag tyckte bra om dig förut också, men nu tycker jag om dig mer.
  Ha en trevlig afton!

  SvaraRadera
 2. Har fojt din blogg valdig lange nu calle och jag maste verkligen halla med dig. Din gamla blogg var visserligen valdigt roligt for oss lasare men samtidigt var den valdigt valdigt mork. Det kanns som du mognat valdigt mkt pa valdigt kort tid och det kanns oehort kul. Du har haft en valdig tur nar du traffade anitha, Pa kort ovanfor ar hon VACKER! Aker jorden runt om 4 dagar sa mitt dagliga Schulmania lasande kommer inte fortsatta, Darfor vill jag bara tacka dig for En riktigt bra blogg och hoppas att du fortsatter i detta spar och blir en lycklig manniska! Tack calle

  SvaraRadera
 3. Delar din uppfattning och vet hur det känns. Har gjort samma resa själv och har lagt cynismerna bakom mig, tror jag. Det känns bra, som att man möter världen med en ljusare blick. Önskar dig och Anitha allt bra i världen.

  Avslutar dock inte med nån bögig "kram", men.. well you know. Guy-love.

  Ps. Förresten, Alex har blockat mig på twitter. Ge honom en smäll från mig nästa gång ni ses. En lös, men ändå en markering. Ds

  SvaraRadera
 4. Love you man :)

  SvaraRadera
 5. men åååh.... alex schulman-wannabe...... med ditt jävla tjat om din kvinna. han gör det bättre!!

  SvaraRadera
 6. welcometoclaradise.blogspot.com

  SvaraRadera
 7. Bor i USA och har precis vaknat...dromde om dig. Konstigt. Harligt. Trevlig helg! Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Hon ser ju inte ens bra ut?

  SvaraRadera
 9. Du är en förebild för Sveriges alla pojkvänner. Du talar så fint om Anitha - precis som man ska tala om sin flickvän.

  SvaraRadera
 10. Kalle,

  du som menar att du blivit en god människa och en trevlig karaktär, kan inte du ta fram aktivist-kalle och uppmuntra till bojkott av Dole? Du kan inte ha undgått att läsa om detta i medierna så jag tänker inte förklara närmare. Det måste ju passa dig som handen i handsken?! "Den lilla gubben på jorden slår tillbaka mot ett multinationellt storbolag som trampar runt och har sig" Ett inlägg är väl inte för mycket begärt där vi säger ja till yttrandefrihet?

  SvaraRadera
 11. Till anonym...hon är skitsnygg!!! Och jag fattar verkligen inte varför man kommentera som anonym? Fegt!
  Grattis Calle. Både till att du har en sån fin kvinna och till att du tycker att du har blivit en bättre människa.

  SvaraRadera
 12. jag tänker alltid på dig, eller er, när jag hör "you are my lfe" med michael jackson.

  http://www.youtube.com/watch?v=YMcBmZw5Kh8&feature=PlayList&p=5FC98E571257381D&playnext=1&playnext_from=PL&index=13

  SvaraRadera
 13. Det här är ju det alla vet, är man elak mot andra människor och beter sig illa så mår man inte så bra. Just nu finns det mediapersoner kvar i Sthlm som skriver och pratar precis så illa... och då vet man hur det är fatt.
  Några som mår dåligt ljust nu är Petra Mede och Bertner. Måste man hävda sig på andras bekostnad så är det något som inte stämmer inom en själv. Den här spaningen kan ni spinna vidare på.

  SvaraRadera
 14. Calle! Jag har hängt med dig genom din förra blogg, genom 100apor-tiden och nu i här och gillar ditt skriv mer nu, här. Du har blivit mycket mjukare tycker jag, och kanske beror det på att du är lycklig (are) nu. Önskar dig lycka till med livet och du, var rädd om det fina ni verkar ha, du och Anitha (som för övrigt är en mycket, mycket vacker kvinna.)

  Ha en trevlig helg!
  Hälsningar Sandra

  SvaraRadera
 15. Hon är ju lätt dyng snygg.

  SvaraRadera
 16. Du var bättre förr.

  Synd att du inte skriver bättre när du mår bättre. Glad för din skull, men trist för oss...

  Sjukt nog är det ju roligare att frossa i självförakt och misär än självförtroende och harmoni.

  Ha en bra helg.

  SvaraRadera
 17. Fan grabben du skriver som om du vore 15. Och det är ju ironiskt. Att jag säger det, menar jag. Jag är ju bara 19. Och du typ 37. Egentligen.

  Förstår du?

  SvaraRadera
 18. Det var fler penisbilder förr i tiden.

  SvaraRadera
 19. För att citera Anna, ovanstående kommenator:

  "är man elak mot andra människor och beter sig illa så mår man inte så bra."

  Och sen läser i kommentarsfältet allt jävla elakt ni skriver till Calle, jävla muppar!!

  Häls Millan
  http://larssonsresidence.blogg.se/

  SvaraRadera
 20. FY FAN VAD SNYGG HON ÄR!! jaja och bra och sånt också. men FY FAN vad SNYGG.

  SvaraRadera
 21. Gamla, självdestruktiva Schulmania.. ungefär tiden när nån tjej du hade, gick in i din lägenhet och slog söder grejer.. den Schulmania var det bästa man kunde läsa på internet. Allt annat kändes hopplöst safe och tillrättalagt i jämförelse.

  SvaraRadera
 22. thats why we love you

  SvaraRadera