tisdag 20 oktober 2009

Cecilia Frode


Bild från stureplan.se

För några år sen jobbade jag extra i en videobutik på Lilla Essingen. Det perfekta extrajobbet! Fick sjuttio kronor i timmen och gratis pizza från Ibolina. Det gick inte så jättebra för den där videobutiken, så jag tittade mest på film. Suckade besvärat varje gång det kom en kund.

En av de återkommande kunderna var skådespelerskan Cecilia Frode. Varje gång hon sa sitt personnummer började datorn blinka och pipa. "Bitch Alert! Bitch Alert! Bitch Alert!" stod det över hela skärmen.

Nån som tidigare jobbat i den där butiken hade tydligen tröttnat. Med all rätt. Cecilia Frode är nämligen den mest osympatiska människa jag vet. Hon är inte snäll, helt enkelt. Hon är vrång och hård och elak. Och jag kände hur hon föraktade mig som jobbade i den där butiken.Såg det på hennes blick. Och såklart att hon bara hyrde svartvita pretentiösa skitfilmer.

En annan gång just när jag var ny i butiken kom Rolf Lassgård in. När jag tryckte fram honom i datorn stod det "OBS! Måste visa jägarlicens". Och jag var ju helt ny på jobbet! Visste inte att det bara var på skoj. Så jag sa det till honom. "Du, det står att du ska visa jägarlicens här... Har du det?"

Och han skrattade mullrande hela vägen ut ur butiken.

Men Cecilia Frode. Jävlar vad hon är hemsk. Ja, ni såg väl Roast igår? Skatan personifierad.

23 kommentarer:

 1. Ja, fy fan. Hemsk..

  SvaraRadera
 2. Jag är helt på din sida. Vilken uppblåst skitattityd. Komma där och tillrättavisa.

  SvaraRadera
 3. Underbart, undrar vad det står på skärmen när du hyr film..

  SvaraRadera
 4. jag håller inte med! Jag tycker hon har en poäng och har aldrig uppfattat henne som elak. Det är ju inte som hon sparkar neråt direkt. Tycker det är bra av henne! /my

  SvaraRadera
 5. Fina Fina Calle!
  Är hemma från jobet idag, sjuk och ynklig. Att läsa din blogg är som "a-pick-me up-pill" :) Älskar att det går så bra för dig nu på alla fronter med Anita, ditt jobb, och bloggen!!!
  Du är den underdog vi identifierar oss med och hejar på. Lycka och välgång Calle!!!

  SvaraRadera
 6. Jag har också kommit i kontakt med Cecilia Frode via mitt arbete och jag kan skriva under på att hon är osympatisk, otrevlig och en riktig besserwisser.

  SvaraRadera
 7. Hon verkar vidrig men det blir ännu bättre roast när man blandar upp dom interna skämten lite med oväntade pretentiösa debattinlägg..:)

  SvaraRadera
 8. Hon är superbra och gjorde rätt som sågade alla ståuppare. Du är bara en skvallernolla som tycker precis som din bror Alex. Du är en fjant.

  SvaraRadera
 9. Hon har hyrt film hos mig också. Men bara italiensk bögporr och Serum. /slobban på us video

  SvaraRadera
 10. en riktig kvinna som hatar andra kvinnor. den enda hon klankade ner på var helena nede. wtf liksom!? inte ens marko som skulle roastas gav hin sig på? jävla skata.

  SvaraRadera
 11. Jadu, man lär sig mycket om folk när man jobbar i butik. Hur man behandlar folk i vardagen säger mycket om en person tycker jag. Jag har, sedan jag träffat dem i jobbet, VÄLDIGT svårt för både Peter Wahlbeck och Fredrik Belfrage.

  SvaraRadera
 12. En annan gång, när jag jobbade i en videobutik (för 145 kronor i timmen och två gratispizzor om dagen från Ciao Ciao) kom Kalle Schulman in. När han som vanligt hyrde två kärlekskomedier och en porrfilm och jag skulle ta betalat, stod det JÄVLA IDIOT på hela skärmen. Och sedan dess visade det sig vara sant. Han kom in varje dag och hyrde Hanna med H, Vingar av glas samt Sodomizer när han kunde hyrt dem billigare veckovis istället. Men vi sa ingenting.

  SvaraRadera
 13. Jag jobbade på Videon du pratar om för 18 år sedan.
  Då kom det in 2 tjejer i minkpälsar och sprejade ner hela hyllan me p-filmer.

  Känner igen irritationen, jag lirade flipper och hade inte riktigt tid med kunder som ville hyra film.

  SvaraRadera
 14. Ja CF är en jävla fitta. Fattar inte att de tog med henne ens i progmet..Hon är ond. På riktigt. Jag vet,

  SvaraRadera
 15. Hon var ju skitpinsam på roast. jag satt bara & hoppades att hon skulle va klar snart så mitt, & alla andras, lidande skulle ta slut. usch!

  SvaraRadera
 16. Fint att du outar de olagliga extrauppgifterna i dataregistret ;-) Risken är överhängande att jag har hyrt film av dig där nån gång i forntid. Står säkert något spännade i stil med "varning - tjejen har en galen hund knuten utanför dörren" i registret om mig... Kan meddela att hunden med alla kända och okända bokstavskombinationer numer har hoppat, ryckt och dragit sig till sällare jaktmarker. /Anna

  SvaraRadera
 17. hon va ju skitbra på roast igår, gjorde nåt helt annat av det och alla "komiker" satt och såg nervösa och osäkra ut, den bruden är smart och skämtade på ett briljant sätt. jämför henne med petra mede vars skämt är desamma 5 avsnitt i rad. kom igen nu

  SvaraRadera
 18. Kunde inte titta igår när hon roastade! bytte kanal. Hon var så fruktansvärd och tråkig!

  Tyckte ändå hon verkade skön i t.ex mäcklarna, men inte.

  "Vilken jävla looser" som Kjell B säger i Mäcklarna

  SvaraRadera
 19. tror fan att hon e vrång så satans ful som hon är

  SvaraRadera
 20. Altså jag tycker att det Cecilia Frode sa på roast på berns ver helt rätt! Altså det måste vara tidernas sämsta "humor" program!
  Varken jag eller någon annan i min familj skrattade en enda gång under hela första programmet vi såg. Och vi är inga jäkla torrbollar heller. Många andra som jag har pratat med som har sett programmen tycker samma sak.
  Desutom är Cecilia Frode en bra skådespelare.

  SvaraRadera
 21. haha, önskar att såntdär kunde hända mig.. mer historier från den butiken. sötaste rolf med sitt skratt!

  SvaraRadera
 22. Första gången jag såg programmet och jag undrar verkligen hur hon hamnade där? Hon jobbar inte som komiker hoppas jag..?

  SvaraRadera
 23. HAHAHAHAH! Jägarlicens-skämtet är nog det roligaste jag hört på länge! Jag skrattade t.o.m. högt! På jobbet! För mig själv!

  SvaraRadera