måndag 19 oktober 2009

Sorry Jacob...

Fick mejl av en kille som heter Jacob. Sköning. Jobbar på en av Sveriges största banker. Och surfar lite då och då in på Schulmania - Sveriges i särklass bästa manliga blogg enligt det svenska folket. Men det var inte det jag tänkte berätta.

I morse gick Jacob in på just den här bloggen. Och läste om böglyftet. Varpå hans chef Rikard gick förbi och såg Jacob surfa bögporr. Och blev arg.

Så jag vill säga till Rikard att det var ingen fara det där. Du ska förlåta Jakob. Var en bra chef. Unna dina anställda att skratta lite på lattjo även på arbetstid.

Och jag ska från nu döpa mina vuxenbetonade inlägg till "Not Safe For Work".

8 kommentarer:

 1. manlig bloggare...hur i hela friden kunde priset heta så. Bloggar av könet "man" , ja det kan jag köpa. Men manlig? no way....se bara på bilden överst. Så stort huvud till den lilla kroppen. Konstigt ser det ut i alla fall. Inte mycket hålla i när det blåser.

  SvaraRadera
 2. oj, ja det var stort, huvudet

  SvaraRadera
 3. Svenska folket har röstat...??? Ha, din lille hybrisfjant. En promille av VeckoRevyns underutvecklade tonåringar klickade fel och röstade på din blogg.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker du är värld priset! du är cool!

  SvaraRadera
 5. Tycker också du är värd priset! Grattis!
  För övrigt känns det jävligt bra att ha en chef som tycker att böglyftet är lika roligt som jag tycker. Haha-

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Jag har också råkat illa ut på jobbet på grund av dig. När vi precis hade slutat för dagen så satt jag kvar och kollade på ett klipp från 1000apor.se där hela gänget ska äta sushi från din nakna kropp och precis då går självklart min chef förbi. Jag fick sedan sitta och lyssna på fem minuters predikande om vad som är okej att göra på arbetsplatsen och vad man bör hålla för sig själv och utöva på sin fritid.

  SvaraRadera
 8. haha ja jag skickade ett mail till tre kompisar som sitter på kontor och jag fick skäll av två av dom :) , men jag tyckte bara det var kul!

  SvaraRadera