fredag 23 oktober 2009

Kärlek med Calle

Hej calle! underbar blogg läser den dagligen.

Här kommer mitt kärleksproblem

Jag och min kille gjorde slut för ca en månad sedan efter det har vi velat fram och tillbaka
om hurvida vi ska försöka igen eller inte då vi båda fortfarande älskar varandra. Han har också alltid sagt att han alltid kommer älska mig och finnas där när jag behöver honom osv.till slut för ca 3 dagar sedan får jag ett sms där det står att han inte längre vill
och att han inte ser någon framtid med mig men att jag betyder mycket och att han aldrig kommer glömma mig. jag messar och frågar om han kommer finnas där för mig alltid som han tidigare lovat då får jag svaret "jag kan inte bara vara din vän". Jag accepterar självklart detta men vill ändå prata med honom en sista gång för att få ett riktigt avslut tycker jag förtjänar mer än ett sms.

Istället blir han helt annorlunda, när jag försöker få kontakt med honom så skickar han istället tillbaka riktigt elaka sms. Det jobbiga med hela situationen är att jag verkligen vill minnas honom som den underbara kille jag en gång blev kär i inte den här förändrade människa som är jätte elak och otrevlig och får mig gråta och undra om jag gjort något fel. Nu undrar jag vad jag ska göra? jag vill inte bli en stalker som försöker nå honom heller när han inte vill utan jag vill bara ha ett riktigt avslut där man kan skiljas som vänner. han påstår samtidigt att vi aldrig kommer skiljas som vänner, varför? hjälp mig calle varför blev han helt plötsligt så elak och inte vill prata med mig längre? är detta ett normalt beteende? vill också säga att han är 33 och jag 22.

tack på förhand!

Mvh L


Hej L!

Han kör strutsen med en twist med dig. Den vanliga strutsen är ju att helt enkelt stoppa huvudet i sanden. Den har jag alltid kört med. Fegt men ganska bekvämt. Strutsen med en twist är att dessutom vara elak. Allt är ju ett sätt av honom för att bli kvitt dig - få dig att förstå batt ni inte ska ha någon kontakt. Vidrigt, såklart. Lider med dig i detta.

Men å andra sidan är det här en bra drivkraft! För aggression är det bästa sättet att komma över någon. Jag har inte ett enda ex som jag inte tänkt vidriga tankar om för att bli kvitt dem. Hur schyssta de än har varit.

Jag tror inte på lyckliga separationer. Och han är ett jävla svin som låter dig må dåligt bara för att han är feg.

Jag kanske verkar hård. Men jag har varit både där du är och där han är. Och den enda lösningen är konflikt och ilska. Då kommer du över honom. Och kan träffa en ny.

Kärlek!

Calle


11 kommentarer:

 1. Är det bara att maila dig en fråga eller ska man skicka som kommentar?

  SvaraRadera
 2. Men vad faaan... Calle, bättre kan du. Allt är inte svart eller vitt, hon har rätt, han fel. Han pallar inte snacka, inget mer med det. Om han mår bra av det just nu så är det väl bättre att chilla med kontakten. Då kommer säkert det där "bra avslutet" lösa sig själv vid senare tillfälle.... Tycker jag... Bara för att hon vill så är det kanske inte rätt för honom....

  SvaraRadera
 3. Vill bara tacka för att du ger så bra råd. Du är helt enkelt bra på sex och samlevnad. Fortsätt med det!

  SvaraRadera
 4. Fan, nu är jag kille i och för sig. Men vad i helvete, sök upp killen face to face när han är på väg till jobbet och snacka med honom. På tunnelbanan eller vad som helst. Visa lite stake, även fast du är tjej.

  SvaraRadera
 5. Va fan Calle... är du relationsexpert och beteendevetare också? I så fall har jag många många frågor. Kan jag maila dig och få råd och tips...ha ha ha

  SvaraRadera
 6. Jag väntar fortfarande på den där listan med okända bra bloggar. Eller okej, jag väntar på att du ska lista min blogg som okänd och bra.

  SvaraRadera
 7. Tja Calle.
  Jag fyller år idag. Vore ballt om man kunde få ett grattis. Det kan du väl bjuda på va?
  Blogga på nu.

  SvaraRadera
 8. Jo visst, hon borde skita i honom men va fan - varför är det alltid tjejen som ska vara så förstående och anpassa vad hon vill till vad han vill? Jag blir så trött.

  SvaraRadera
 9. "Ett SMS"?!
  .
  Glöm han!
  .
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 10. mitt ex betedde sig likadant som den här killen, sjukt elakt, men det var lättare att komma över henne när jag hatade henne istället för att tänka vilken underbar person det varit

  SvaraRadera