torsdag 1 oktober 2009

Kväll här

Det blev Oboy och skogaholms-mackor med Port Salut till middag. Visst är det något särskilt med det ändå? Visst är det något tryggt och bekant? Snäll mat. Inget som utmanar eller ställer krav.

Jag är inte särskilt modig vad det gäller ganska så mycket. När jag ska sova vill jag bara läsa böcker jag redan läst och se filmer jag redan sett. När jag reser vill jag alltid hem. Jag tar fram nycklarna ur fickan mer än hundra meter från porten. Jag avskyr AC. Hiphop skrämmer mig. Jag måste hålla för näsan när jag hoppar i vatten. Jag maler kaffe och skummar mjölken samtidigt. Men det har ju inget med min feghet att göra. Det är ju en talang!

16 kommentarer:

 1. vill se mer videoblogg med dig o anitha! ni är så fina!

  SvaraRadera
 2. vill aldrig mer se videoblogg med dig o anitha! ni är så jävla äckliga!

  SvaraRadera
 3. Att du avskyr AC finner jag intressant. I alla fall om du menar AC som i Air Condition. Hur kan man göra det? Det är i stort sett det enda kravet jag har på en bil. Hur gör du på somrarna när solen gassar på för fullt? Vevar ner rutan, trots att du har en bil med AC...?

  SvaraRadera
 4. Åh, bara prickig korv som saknas då.

  SvaraRadera
 5. Hur kan du bli skrämd av Hiphop. Det kan vara riktigt fint och imponerande om man hittar rätt artister.

  SvaraRadera
 6. DU!... Och din polare som är oskyldig.
  Må så vara, men du visar bara i all din äckliga anna-anka stil att du gör TAMEJFAN allt för att synas - SE MIG SE MIG SE MIG!

  Kan du inte redovisa dina senaste "unika" läsarsiffror nu efter att ap-peka vidaren inte funkar längre istället? Och javisst, jag erkänner. Jag gick bara in här för att kolla om något sånt fanns. Du är så...unken?

  Rasist-svin!

  /Lisa

  SvaraRadera
 7. Stackars ifattiga Lsa, hon har det svårt hon. Jobbar troligtvis inte alls. Var snäll mot henne...

  SvaraRadera
 8. Oboy och Skogaholmslimpa? Får man äta det i fiiiina Stockholm? Då ser väll folk ner på en..

  SvaraRadera
 9. och just därför kan jag tycka att din frisyr är lite för tuff för calle schulman

  SvaraRadera
 10. Jag gör samma sak med nycklarna, och måste kolla 3-4 gånger när jag stoppar ner något i jackfickan eller väskan. Men jag kommer ju iallafall hem med allt jag gick ut med!

  SvaraRadera
 11. Det här var ett fint inlägg. Jag blev lite rörd, tårig och kände igen mig en aning. På måndag börjar min lilla tjej dagis och jag sitter här och är blödig och fäller tårar till egentligen helt okänsliga blogginlägg. Livet på en pinne.

  SvaraRadera
 12. ja, calle. sannerligen. du är riktigt genialisk!

  SvaraRadera
 13. Å, Calle. Känner igen mig. Med glädje och med sorg. Fast faktiskt mest med glädje.

  SvaraRadera