fredag 16 oktober 2009

Min kväll

Åkte till landet med Anitha. I två bilar, för den ena ska säljas. Och jag bävade inför den här resan. Visste att det skulle sluta med bråk. För medan hon kör inåt helvete för snabbt ALLTID kör jag laglydigt.

Och jag hittar ju inte till landet. Så då skulle hon VARA TVUNGEN att köra i mitt tempo. För jag är kanske en gubbe. Men jag vill inte dö i trafiken. Särskilt inte just nu innan jag är 30. Men det gick bra! Det blev inga bråk. Jag körde så snabbt jag kunde, och hon körde så långsamt hon kunde. Vi synkade perfekt.

Och nu har vi (jag såklart) just tänt en brasa och äter nappar och Anitha äter äpple och vi tittar på Skavlan. Och pratar om folk som äter äpple med kniv. Ni vet - de skär mot tummen och krispar i sig de där äpplena som om de vore Rambo. Så jävla töntigt. Vad är grejen med det där?

Anitha tycker att det är ok om man skär hela äpplet i bitar innan man börjar äta. Men jag vet i fan... Varför kan man inte bara tugga från frukten? Nej. Jag säger nej till kombon äpple/kniv i stort.

27 kommentarer:

 1. Vafan! Jag har precis upptäckt tjusningen med att äta äpplet med kniv. Det smakar bra mycket bättre med dom smala båtliknande bitarna.

  SvaraRadera
 2. det blir inte så kladdigt runt munnen om man tar med kniv, och så är man lite tuffare än alla andra. nä nu ljög jag.. men det går snabbt och bra!

  SvaraRadera
 3. Oj, oj, oj, vad många gånger jag har bitit av en tand när jag har ätit äpple. Sparat många dyra tandläkarbesök genom att börja äta äpplet med kniv. Det kanske blir även din tur en dag Calle (du blir ju snart 30!)....

  SvaraRadera
 4. Jag äter ibland äpple med kniv för att jag tycker att skalet gärna fastnar mellan tänderna om man tuggar i sig direkt från äpplet. Det undviker man om man äter med kniv. Hatar när saker fastnar mellan tänderna.

  SvaraRadera
 5. Jodå. Äppelbåtar kallas det.

  Gott.

  SvaraRadera
 6. Jag har en godkänd (?) orsak. Jag är överkänslig emot äpple och kan möjligen äta det om det är skalat och i bitar. Eller kokt... och vem är sugen på det?

  SvaraRadera
 7. Jag blir ju nästan chockad av att läsa kommentarerna. 5 av 5 äter äpplet med kniv, wtf!!? Skulle aldrig falla mig in; en kniv? Öhh palla, tar onödig tid o disk o vafan allt jag kan tänka mig. Ät äpplet som det skall ätas. Bara ät... Trodde det var lika naturligt som att skita.

  SvaraRadera
 8. I regel har dessa äppelätare fel på sina tänder. Så töntigt tycker jag inte det är! Det är det enda sättet de kan få i sig ett äpple... och andra bara härmar efter för det var nytt och ganska smakligt. Så tänk innan och ej efter.

  SvaraRadera
 9. jag äter gärna äpple med kniv för det smakar bättre då. den där mjöliga känslan man får ibland, ni vet? den liksom försvinner.

  SvaraRadera
 10. Äpple-med-kniv-ätare = me

  SvaraRadera
 11. Amen CALLE! Jag äter alltid äpple med kniv om det finns en kniv i närheten. Prova själv, det blir mycket godare :D

  SvaraRadera
 12. word. det blir verkligen godare. inte varje äpple dock, det är lite som att doppa bullen i saften. det gör man inte varje gång man äter bulle, men när man gör det är det för att det är godare :)

  SvaraRadera
 13. äsch säg inte så, min farmor åt alltid äpplen så för hon hade löständer. tror ofta det är löständerna det gäller, inte att leka rambo.
  kändes ledsamt att läsa det där.

  SvaraRadera
 14. jag visste det! jag är en tönt, det är därför jag äter äpple med KNIV, det är underbart, och nu vet jag varför, jag är en tönt :)

  SvaraRadera
 15. FÖR ATT DET ÄR GANGSTER! och för att det av någon anledning liksom smakar MER.

  SvaraRadera
 16. hahhahah! jag håller med! så j-a mycket håller jag med! själv kan jag till och med bli provocerad av att höra någon som TUGGAR på ett äpple!

  SvaraRadera
 17. mobbade människor äter med kniv!idioter påstår att det smakar mer!herre gud vart är världen på väg?

  SvaraRadera
 18. jag har tandställning. jag måste skära. sådeså.

  SvaraRadera
 19. Det är bara folk som vill vara lite speciella som äter äpple med kniv.. man kan liksom inte göra normala grejer utan att tillföra nåt störigt beteende för att kunna titulera sig själv som onormal. Å jag älskart!

  Ha en trevlig helg!
  Häls. Millan
  http://larssonsresidence.blogg.se/

  SvaraRadera
 20. Jag kan en smula allergisk mot äpple så om jag äter det direkt får jag det runt munnen som blir röd och irriterad. Med kniv går det dock rätt bra. Och om det är så folk väljer att äta äpplen hemma i sin lägenhet så kan det väl inte vara ett problem som stör nån som helst

  SvaraRadera
 21. Jag skär äpplet för att inte behöva oroa mig över att en framtand som jag slagit ut ett par gånger ska trilla ut. Sen slipper man ju kladdet också.
  Tycker nån att det är töntigt kan jag leva med det. Eller hugga den jäveln med kniven!!

  SvaraRadera
 22. Helt okey om du "var" på landet igår men idag förväntar jag mig att du kl 16,00 befinner dig på Råsunda.

  AIK

  SvaraRadera
 23. Shit vad Anitha är ful (ni passar iofs ihop) ! Kammar hon håret på ryggen ? Vilken stäpp hittade du henne på ?

  SvaraRadera
 24. äter helt enkelt äpplet med kniv,liksom jag äter banan med sked och alla andra frukter med kniv för att det blir så jäkelens mycket godare :)

  SvaraRadera
 25. Jag åt äpple med kniv när jag hade tandställning. Varje gång jag åt ett äpple på det viset så längtade jag lite extra efter dagen då jag äntligen skulle få äta ett äpple normalt. Dagen då jag blev av med tandställningen var det första jag gjorde att köpa ett äpple för att sedan äta det UTAN kniv. Underbar känsla!

  SvaraRadera
 26. håller med förra talare! det ser så mycket vidrigare ut om jag ska sitta och pilla mig i munnen bara för att man ätt äpplet rakt av och det fastnat överallt i käften! :)

  SvaraRadera
 27. Äh sicket jävla trams. Spola av äpplet å stoppa det i munnen. Använd tänderna, de mår bra av det. Varför krångla till en så basal sak som att äta ett äpple med att plocka fram kniv tiil det.

  SvaraRadera