torsdag 15 oktober 2009

Vilken idioti!Blir så vansinnigt provocerad av det här. Och då tänker jag inte på idén i att bygga en bastu för 1,9 miljoner. Det är klart att statsministern ska ha en representabel bastu. Klart att det ska vara flott! Blir alltid skamsen när jag hör att statsministern åker reguljärflyg till toppmöten. Klart att vi borde ha ett eget jävla jätteplan som Air Force One. Men skit i det nu!

Det jag inte klarar av är rubriken där under - en "bastuveteran" uttalar sig om bastun och säger att den inte håller måttet. I texten står det att den här "bastuveteranen" också arrangerar Bastu-SM. Och den tävlingen har så lite att göra med bastubadande som överhuvudtaget är möjligt.

Vem kommer på något så jävla dumt som att tävla i bastubadande? Det är som att tävla i att duscha. Det är som att tävla i att bli masserad. Det är som att tävla i att... jag vet inte. Det är bara så jävla dumt.

Bastubadande är en själslig rening. I bastun ska man prata tyst och stilla och öppna sina sinnen på lika vid gavel som porerna. Det tävlar man inte i. Så jävla dumt.

16 kommentarer:

 1. Haha, klockrent. Håller med dig något enormt. :)

  SvaraRadera
 2. Jag skulle krossa i säng-SM

  SvaraRadera
 3. dessutom vinklar dom det så att reinfeldt själv bestämt det, medan han inte han haft några åsikter om det alls

  SvaraRadera
 4. Det är ju jävligt jobbigt att bada bastu till skillnad från att duscha... den som sitter kvar längst vinner, kanske?

  SvaraRadera
 5. Ärligt talat, sedan du blev nominerad till det där bloggar-priset har din blogg bara blivit sämre och sämre...

  SvaraRadera
 6. Helt rätt Calle! Jag ska också ha en sån bastu!

  /Bastu stekarn!

  SvaraRadera
 7. Ja, tävla i bastubadande är minst sagt suspekt... Sen den där renoveringen är det ju tjänstemän som beslutar om. 1,9 miljoner var dessutom för hela västra flygeln, där bastun ingår, och där ingår även sanering av en fuktskada samt att byggnaden är byggnadsminnesmärkt så det kostar extra. Dessutom tillhör Harpsund staten, inte Reinfeldt. En ickenyhet är det.

  SvaraRadera
 8. Bra skrivet! Så där ser artiklarna ut när merparten av alla journalister är vänster och vill försöka styra valet till deras fördel. I Aftonbladet kan man läsa att bastun kostar alla i Sverige 25öre per skalle. Men då kanske dom glömt bort att alla i Sverige inte skattar lika mycket?! Sätter man sig ner och räknar på det så betalar nog Stefan Person i princip hela jävla bastun: http://www.e24.se/lifestyle/riktliv/artikel_84939.e24

  Sen kommer det in någon vänster vriden jävel och kommenterar artikeln att "han minsann ska rösta på sossarna så det blir ett slut med sånt här och att han inte vill betala för en bastu" (killen betalar säkert inte ens sin egen mat)
  Sen att media skriver om en bastu som "ska kostar oss 25öre per skalle"..samtidigt som Sverige brinner, bokstavligen. Som kostar oss så jävla mycket mer än 25öre. Är helt ofattbart.

  SvaraRadera
 9. Som att tävla i att klia sig när det kliar!
  Fredrik B

  SvaraRadera
 10. Men hur går tävlingen till då? Helt stört ju...

  SvaraRadera
 11. Ge fan i att läsa sossarnas medier då?

  Då slipper vi ju "toppjounalistiken" som stora delen av Sveriges medier bedriver.

  Kom igen nu, om alla slutar läsa skräpet så kanske, kanske vi klarar av att driva ut skräpet!

  SvaraRadera
 12. Jag träffade en man en gång som hade vunnit just en sådan tävling. Han hade tredje gradens brännskador i ansiktet, huden var alltså borta på flera ställen. Fullständigt idiotiskt.

  SvaraRadera
 13. Det mest irriterande med artikeln är att Aftonbladet ska "smygsmutskasta" Reinfeld som en lyxbastubadare, Och sedan klä Göran Persson i någon form av 20.000 kr martyrdräkt. " Stackars Göran som bara har en sketen 20.000 kr bastu, och den där Reinfeldt, vilket jävla kapitalist svin" Jag har fan ingen bastu alls.

  SvaraRadera
 14. Tycker det är helt rätt det du säger. Men att du lägger ner tid på att läsa dem där sosse-tidningarna är ju lite illa. och att riksdagen inte har ett eget flygplan är ju bara pinsamt!

  SvaraRadera
 15. men att tävla i bastubad är väl inget konstigt ?
  kommer från tornedalen o där tävlas det en hel del.
  går ju rätt o slätt ut på vem som klarar sig längst i den heta bastun ? O temperaturen höjs väl skulle jag gissa på, är själv inte något bastu-freak även om de rinner finskt blod i mina ådror.

  O till personen som kände någon som hade fått redje gradens brännskador av en bastu tävling, han/hon måste ju varit amatör eller lite väl tävlingsinriktad :P

  Så nu vet ni :)

  SvaraRadera