tisdag 27 oktober 2009

???

48 kommentarer:

 1. What in the name of FUCK?

  SvaraRadera
 2. Det där ville jag inte se

  SvaraRadera
 3. Vilka äckliga fläskpattar. Snälla Calle, ta bort genast!

  SvaraRadera
 4. AAAGGHHH MY EYES, IT BURNS!! I´M BLIND!!

  SvaraRadera
 5. Haha!.. Det ser ut som det är din polare Olle Ljungström som är doktor.
  .
  www.pjoltas.se

  SvaraRadera
 6. Skulle inte du vara snällare på den här bloggen...?

  SvaraRadera
 7. Årets utvik?!?!?

  SvaraRadera
 8. Det där var bara elakt. Mot Book och oss.

  SvaraRadera
 9. Nu är du ju så där dum igen...

  SvaraRadera
 10. Vadå elak?
  Calle har inte skrivit ett ord, han bara visade det som redan stod i tidningarna!

  SvaraRadera
 11. hahaha vad fan fick hon för att visa brösten i tv?

  SvaraRadera
 12. Vilka sorts människor är ni som skriver här. Tror ni att era kroppar alltid kommer att förbli som vore de en 15-årings? För jag gissar att de flesta av inläggen här skrivs av ungdomar som är på sin höjd på sitt 15:e år. Anna väljer att visa sina bröst, modigt tycker jag. Alla ser inte ut som sylfider med toppade bröst som är fyllda av diverse implantat.

  SvaraRadera
 13. Caterine - Calle 1-0
  Jag håller med dig 100%

  SvaraRadera
 14. ???, ja jag blev ganska förvånad, fast ändå inte. Den kvinnan verkar göra vad som helst för att synas. Alltså jag fattar inte hur hon kan göra såhär. Hädanefter så kommer jag ju bara få upp en bild av hennes tuttar så fort jag ser henne.

  SvaraRadera
 15. Bra sagt Caterine!

  SvaraRadera
 16. Vad är problemet? Hennes bröst ser helt normala ut! Kallas: Norlama bröst utan silikon och skit!

  SvaraRadera
 17. Det handlar inte om att hon skulle ha fula eller hängiga bröst (herregud det finns väl värre?!)Det handlar om att hon inte verkar vilja ha något för sig själv dvs. privat. Man ser henne ÖVERALLT prata om sin övervikt, viktförminkning, magsäcksoperation, tarmvred och nu tuttoperation. Jag kan förstå att hon kanske vill gå ut till media en- två gånger och låta dem filma henne och ta bilder osv. men att hålla på HELA TIDEN? Har hon inte någon integritet?

  SvaraRadera
 18. Förstår inte det taskiga med det. Är väl hennes val om hon vill visa detta i TV.

  SvaraRadera
 19. Åh guuud! No way! Alltså varför går hon med på något sånt då?
  Den japanska TV-showen var iaf kul!

  SvaraRadera
 20. men herregud, mår illa nu. till och med värre än mina pattar

  SvaraRadera
 21. Hur mycket är man redo att sälja sig för att bli känd eller få en premiärinbjudan?!
  Ena dagen blir hon ledsen över att media skriver något kritiskt andra dagen är hon villig att prata tarmvred och visa tuttarna....
  Ibland så verkar det som om "kändisar" gör allt för att synas men är inte redo att ta konsekvenserna.

  SvaraRadera
 22. Ibland är censur bra. Satan vad äckligt.

  SvaraRadera
 23. Calle. Om du vill göra dig lustig på någon annans bekostnad så har du lyckats. Det här var lågt Calle.
  Vanliga tuttar ser olika ut, hennes tuttar är minst lika fina som hos oss alla andra dödliga som vägrar följa "tuttmodet" eller vad fan det nu är som verkar hägra. Jag tycker hon är modig, för nog fattade hon att sådant som skrivits här bland kommentererna skulle skrivas...
  Hon är modig, och hon är stolt över sig själv, som törs visa sig som hon är.
  Jag tror att om fler "vågade visa sig som vi är" så skulle detta sjuka "ideal" förhoppningsvis så småningom självdö. Vi borde vara stolta över våra kroppar, hur vi än blivit skapta. Det är min åsikt.

  SvaraRadera
 24. Calle har inte skrivit något som skulle tyda på att det är hennes bröst som är det uppseendeväckande med detta klipp. Ta det lugnt.

  SvaraRadera
 25. det känns fruktansvärt..

  SvaraRadera
 26. Bra skrivet Caterine.
  Nej eller hur Pär. Han skrev ju inget. Heeeeeelt oskyldig är han.

  SvaraRadera
 27. Maxel: Hur tänker du när du påstår att hon är stolt över sig själv? Hon ska ju plastikoperera sig, göra sina bröst större då hon tidigare hade förminskat dem osv osv osv. Fast plastikkirurgi kanske är nåt man gör när man faktiskt är stolt? Jag vet inte, jag är kille. Kanske har med det att göra.

  SvaraRadera
 28. Men snälla Caterine... Du verkar väldigt pretto. Tycker du verkligen det är ok att fläka ut sig på det viset som Anna B gör? Tror du hon visar sina äckliga fläskpattar för att påvisa hur en "vanlig" kvinnor i 30-års åldern ser ut?? Nä du, hon är en mediah--a som utnyttjar alla tillfällen att exponera sig. "Alla publicitet är bra publicitet" som Bert Karlsson säger. Snart får vi väl se hur Anna B fläker ut sitt underliv och tycker det är för slappt och hårigt. Skulle du Caterine tycka det vara ok också? Vill bara få dig och andra som stödjer dig i ditt resonemang att förstå att Anna B har kanske en annan agenda än vad ni tror..

  SvaraRadera
 29. ABC. Du påstår alltså att du inte tycker det är okej att kvinnor fläker ut sig överhuvudtaget? Du blir lika upprörd över 18 åriga slitztjejer med sillisar och rakade fasta blygdläppar som du blir av den här bilden av Anna?

  SvaraRadera
 30. Go Anonym :-) Utvik och att "fläka ut sig" måste ju vara lika äckligt hur personen än ser ut... det är ju själva grejen. Och hon ser ju helt normal ut vare sig man tycker om det eller inte.

  SvaraRadera
 31. Det roligaste av allt är alla här som ropar att hon är modig som vågar visa upp sig och sin normala kropp, när hon är med i plastikkirurgerna!

  SvaraRadera
 32. Men hallå "anonym". I Slitz viker man ut sig. Anna B fläker ut sig. Det är en viss skillnad. Att vika ut sig är vackert. Fläka ut sig som Anna B gör är äckligt.

  SvaraRadera
 33. Jag säger bara; varför?

  SvaraRadera
 34. Fan vad gött med pattar.

  SvaraRadera
 35. vad gör anna book mer modig än en silikonbimbo?
  den här jävla dubbelmoralen alltså.Idioti till högsta grad!Det är så modigt av stackars anna book att visa sina pattar i tv,varför?för att hon har varit/är överviktig?varför ska det vara så fel att se bra ut och visa sina pattar?man blir ju galen!nej då är man en billig bimbo.Men är man fet å ful då minsann är man MODIG HAHAHA!

  SvaraRadera
 36. Ingen skulle säga något om nån kändis med silikon tuttar satt sådär. Däremot har hon lika mkt integritet som vilken jävla bimbo som helst som viker ut sig.

  SvaraRadera
 37. ABC, skillnaden är att kvinnor i Slitz viker ut sig för mannens skull. För mig finns det ingenting vackert med det. På den här bilden är Anna hos en läkare för att diskutera en plastikoperation. För läkaren är det då nödvändigt att kläderna tas av. Och så där ser många kvinnor ut utan kläder. Jag är ledsen om du blir chockad. Men alla finns vi inte till för din skull. Återgå du till dina Slitztidningar.

  SvaraRadera
 38. Detta handlar ju bara om en sak. INTE att hon gör vadsomhelst för uppmärksamhet,
  DET HANDLAR BARA om att hon tycker hon är så jävla snygg nu och vill visa det, så kör hon racet: "det är så synd om mig och väldigt jobbigt"

  Tänk er själva hur det måste kännas att ha varit så stor och fet och sedan bli hälften så stor. så nu vill hon visa upp sig, hon tycker att hon är en elvapoängare.

  SvaraRadera
 39. Tack Artistic, du verkar fatta till skillnad från "anonym". Anonym har inte fattat att Anna B har en helt annan agenda än om det skulle vara en vanlig Svensson som gick till doktorn. Anna B hade inte behövt gå till media när hon opererar sina bröst. Anna B vill inte bara operera brösten, hon vill utnyttja media för att försöka hissa den falnande kändisstatusen. Snart viker hon väl ut sig i Slitz också!

  SvaraRadera
 40. my eyes ohhh my eyes!!!!!

  SvaraRadera
 41. ABC, Annas agenda har inte med din reaktion över hennes kropps utseende att göra.
  Annas agenda kan vara så enkel att hon helt enkelt inte har råd att operera bort sin överflöds hud och fixa tuttarna utan att ställa upp i det här programmet?
  "Äckliga fläskpattar"?
  Vuxet.

  SvaraRadera
 42. Snälla kan hon inte bara hänga hemma, gråta och hetsäta utan att blanda in media?! SÅ TRÖTT på detta sjuka uppmärksamhetstörstande missfoster!

  SvaraRadera
 43. Anonym, är du en sådan där bitter kvinnosakskvinna som alltid ska ha sista ordet? Svarar du så vet jag...

  SvaraRadera
 44. Varför länkar du inte till klippet??

  SvaraRadera