onsdag 21 oktober 2009


Inbillar mig att jag har hjärntumör. Vad är det med hjärntumörer?! Varför just det? Jo. För att jag har diffusa symptom. Jag säger till Anitha att jag får konstiga hugg i höger tinning ibland.

Hon kallar mig martyr då. Och jag säger att hon ska komma ihåg just det ordet när läkarna säger till henne att mina sista minuter i livet sannolikt var mycket smärtfyllda.

Ser ni att jag har börjat titta i kors också? Det där kommer mer och mer, tycker jag. Tumör!

Eller så är det lupus. Men det är ju aldrig lupus. Nej. Vi kör på tumör. Tumör. Smaka på det ordet.

Tumör-tumör. Tumör. Det var ju fan.

24 kommentarer:

 1. george costanza..

  SvaraRadera
 2. Hej Calle och Ni andra som läser kommentarer, läs detta om vaccinet mot svininfluensan och klicka Er vidare på länken i inlägget för mer ingående information innan Ni tar ställning:

  http://junkyard.blogg.se/2009/october/farligast-svininfluensan-eller-vaccinet-la.html

  SvaraRadera
 3. Har du sett på house precis? För du visar tydliga tecken på house-syndrom.

  SvaraRadera
 4. Välkommen i klubben. Hypokondriker är mitt andra namn, men brukar fundera på vad folk skulle säga om det visade sig att allt jag fått för mig att jag har är sant. Är du riktigt nojig så gå och kolla upp det. Bättre en gång för mycket än en gång för lite.

  SvaraRadera
 5. Huggena beror troligen på små hjärnblödnigar i din högra tinning. Ingen fara, alla har dom och de är först när man är typ 73 som dom stora kommer...

  SvaraRadera
 6. Kära calle,
  jag vet inte riktigt hur jag ska säga detta till dig men...........jag säger det rakt ut. Det krävs en hjärna för att få en hjärntumör.

  CAMILLA

  SvaraRadera
 7. Ska du till GBG och se matchen, Calle?

  SvaraRadera
 8. Hahaha jag har Lupus så nog är det lupus ibland ;) Men dina symtom låter inte som lupus. Låter mer stressrelaterat! Kramar

  SvaraRadera
 9. Du kollar inte alls i kors, du skelar bara mindre än du brukar.

  SvaraRadera
 10. alla är bra men fyran är den bästa!

  SvaraRadera
 11. Det är alltid lupus, fråga house!

  SvaraRadera
 12. Du skelar inte, den dar blicken...den ar bara harlig!

  SvaraRadera
 13. Jag har lupus.
  Är 19 år och bloggar om hur det är att vara ung och försöka klara av vardagen.
  http://carloine.blogspot.com

  SvaraRadera
 14. Så det är det här som är Sveriges bästa manliga blogg? Jösses.

  SvaraRadera
 15. Jag har haft ont i samma millimeterstora område i vänster hjärnhalva i flera år från o till, men det är tydligen ingen tumör

  SvaraRadera
 16. Hej Calle, en snabb fråga:

  Kan du lägga upp titeln på den boken du fick när du fyllde år, den som du efterlyste via bloggen. Jag vet att jag gillade titeln då, men har glömt av den, och nu vill jag skaffa mig boken.... Ja, du ser mitt problem.

  Tack för en bra blogg!
  /Mikael

  SvaraRadera
 17. Calle (eller ngn annan) - vart mailar man dig för kärlekstrubbel?

  SvaraRadera
 18. Min sambos kusin fick precis reda på att han har en hjärntumör.. elaktartad. är i 3o årsåldern och har fru och barn..

  SvaraRadera
 19. Calle Calle Calle ...män och deras sjukdomar, missa inte programmet om snus på söndag. DÅ kommer det om dina riktiga sjukdomar :)

  SvaraRadera
 20. Hej Calle! Hjärntumör är det nog inte. Men vad vet jag...jag har haft elakartade hjärntumörer 2 gånger o mina symptom har sett helt annorlunda ut. Du är säkert helt frisk. Allt gott!

  SvaraRadera
 21. Du behöver nog bara kolla din syn lille Calle

  SvaraRadera
 22. Skönt att höra att det finns någon mer som lider av detta! För mig hugger det till i vänster tinning nån gång då och då. Inte särskilt ofta, men när det händer så gör det rejält ont och man stannar liksom upp ett tag. Har funderat mycket på vad det kan bero på. Har aldrig någonsin hört talas om nån annan som har det. Jag har haft det ända sedan jag var liten så nån tumör tror jag inte det är.

  SvaraRadera
 23. Jo, men en gång var det lupus...

  SvaraRadera
 24. Sådär hade jag också, visade sig att det var ryggen det var fel på.. Be någon trycka dig på ryggen ungefär där BH-bandet skulle suttit om du haft ett sådant (eller vad vet jag, det kanske du har?). Gör det ont där så gå till en kiropraktor och fixa till det. :)

  SvaraRadera