onsdag 21 oktober 2009

Vad är problemet?


Vet inte riktigt vad det är som har hänt. Men ser att Alex har fått en märklig hang up på Peter Jihde. I alla sina kanaler spyr han ut en avsky som jag liksom inte kan förstå. Vad har Jihde gjort för att förtjäna det?

Peter Jihde jobbar här i huset, och jag känner inte alls igen Alex bild av honom. Jag tycker att Jihde är en av Sveriges absolut bästa programledare alla kategorier. Och så är han jävligt trevlig också. Privat känner jag honom inte alls. Men här i korridorerna är han alltid supertrevlig.

Tycker det är konstigt. Som fan.

Kan inte tycka att Peter är värd den sortens kritik.

22 kommentarer:

 1. Bäst kan jag inte riktigt hålla med om, men visst är Jihde väldigt bra på det han gör. Antar att hans kritik mot Katrin har något med Alex hang up att göra...

  SvaraRadera
 2. Han är i sanning mycket trevlig.

  SvaraRadera
 3. Haha, gillar din blogg, men måste hålla med Alex om Jidhe.. Han är ett riktigt arsle.

  Han är en sån där vet exakt vart gränsen över hur fräck man kan vara i tv går för skitnödiga villaägare med helgtraditioner och volvo.

  fuck that shit?

  SvaraRadera
 4. Peter Jihde verkar var det mest sympatiska, skönaste programledaren på jorden ! Fy för Alex !

  SvaraRadera
 5. Jag har fått intrycket av att han verkar vara lite för trevlig nästan lite slemmig.

  SvaraRadera
 6. alex har rätt! eller "jätt" som petej skulle säga. tror att alex o jag o andra irriterar oss på det där desperata som bor i honom, ett "tycke om mej'rå, tyckommeh!"/Elsy

  SvaraRadera
 7. Hoppas detta är ett av dina skämt smurfen, annars sjönk du just grymt mycket.

  SvaraRadera
 8. Det spelar ingen roll hur trevlig han är privat, som programledare är han plågsamt att se.

  SvaraRadera
 9. Jihde är rätt bra, men Aftonbladets "programledare"? Har du sett det här skvallerprogrammet med Tobbe och Trus? Dummaste jag varit med om någonsin. Vilka jävla fjäskrövar, och de har mage att kalla sig skvallerjournalister. Jesus.

  SvaraRadera
 10. han är säkert trevlig och jag tycker inte att han är en dålig programledare. men den där bilden... att ha eller ha haft "111:an" är oförlåtligt.

  SvaraRadera
 11. Tycker han sköter om Idol jävligt bra. Han e vad Luuk var för medilidestivalen, som klipp å skuren! Det är min personliga åsikt:)

  SvaraRadera
 12. Men herregud. Nej.

  SvaraRadera
 13. Han kan säkert vara trevlig privat, vad vet jag. I TV känns han bara så smörig och töntig.

  SvaraRadera
 14. Peter Jidhe träffade Alex en dag,och frågade vad han gjort för mänskligheten i dag.
  Alex twittrade om de,och fick väl antagligen sån ångest av de så han är tvungen att ge igen på nåt sätt..

  SvaraRadera
 15. Peter Jidhe har ett öppet anslag, ett vinnande flin. Det är det han lever på, och det är det enda han har. För övrigt är han förstås en total nolla, vilket blev smärtsamt tydligt när han skulle ha egen pratshow. Dessutom har han notoriskt dåligt hår, och det är oförlåtligt.

  SvaraRadera
 16. Det är obehagligt uppenbart att Alex är en bekräftelse-junkie. Idag hyllas han av några outbildade mammor som tycker att han skriver så himla fantastiskt...Trevligt att du inte längre försvarar hans trams.

  SvaraRadera
 17. Man riktigt känner lukten av den ryggradslöse lille Calle. Nu har han skitigt på sej och är rädd och orolig för vad storebror Alex eventuellt har ställt till med. Calle springer då och då ihop med Jihde i samma skithus i Frihamnen och då fjäskar och smörar Calle som han alltid gör för kändisar. Nu är fjant-Calle rädd för att han ska drabbas av Jihdes hämnd...

  SvaraRadera
 18. Jag håller med Alex. Jag vet inte hur han är privat men som programledare så suger han verkligen-

  SvaraRadera
 19. Men snälla ni. Tror ni verkligen på Alex Schulmans påhitt? Denna konstiga pseudo-vendetta som går ut på att dikta upp konflikter med någon offentlig person? Synd på en sån duktig skribent som Alex. Borde kunna hitta på bättre stoff. Dessutom är det helt otroligt att somliga som kommenterar anser sig kunna kalla någon de aldrig har mött för "arsle" och tillskriva honom (som individ) allehanda karaktärsdrag - falsk, smörig, osv. Hur "vet" man allt det här? (Han ställer ju i princip aldrig upp på intervjuer.) Är det för att Jihde ofta leder livesända program i tv och man inte gillar hans programledarstil? Och i så fall är han bara värd förakt och personliga påhopp? Bra Calle att du kliver ur sandlådan där storebror och hans anhängare sitter kvar.

  Maria

  SvaraRadera
 20. Jhide är ju skit bra :)

  http://Krillezboii.blogg.se
  http://Krillezboii.blogg.se
  http://Krillezboii.blogg.se
  http://Krillezboii.blogg.se

  SvaraRadera
 21. Jag har alltid varit en motståndare till Jihde. Tålde inte människan till en början. Men nu, efter att ha nött Idol några år, så börjar jag... trivas med Jihde. Fallet kanske är detsamma med Alex, han har bara fått för lite Peter Jihde.

  SvaraRadera