fredag 30 oktober 2009

Ska vi?

Varje kväll när jag borstar tänderna och tar av mig kläderna tar jag vara på navelluddet. Jag tänker mig att jag ska spara ihop en ordentlig samling så jag om något år kan karda skiten och låta virka en babyvante av allt ludd.

Men jag märker nu att det kommer ta många år innan jag är färdig. Och om det ska bli en babyvante av det här behöver jag hjälp. Är ni med mig? Tänk om alla som läser den här bloggen skulle skicka in sitt ludd till mig någon gång i månaden.

Så kardar vi om ett år och virkar och sen säljer vi världens enda vante virkad av navelludd och ger pengarna till något välgörande. Cancerfonden, kanske.

Min adress är

Metronome Digital Media
Calle Schulman
Box 27837
115 93 Stockholm

Skicka! Alla får sitt namn i vantens certifikat.

18 kommentarer:

  1. Äckligt. Alla kanske inte tvättar sin navel så noga. Mycket smuts som kan bildas/samlas där. Urk.

    SvaraRadera
  2. Ha ha vilken sjuk ide´...men jag ska börja samla så du får ett bidrag av mig! =)

    SvaraRadera
  3. Haha, men gud vad äckligt!Lycka till=)

    SvaraRadera
  4. HAHA, härligt Calle! Hoppas du får mycket hjälp! Lycka till =)

    SvaraRadera
  5. Går det bra med strumpludd, det som fastnat under fötterna efter en dag i svettiga dojjor? Jag skulle kunna skicka in en handfull dagligen...

    SvaraRadera
  6. så jäkla äckligt! men du kan ju slå dig ihop med min sambo, för han producerar navelludd så det räcker till både en och två vantar!

    SvaraRadera
  7. hahahaha, det där är lätt det äckligaste jag har hört idag. fast klockan är juh bara tio i ett så det kanske kommer nått äckligare snart. men jag tänkte - en vante har juh ingen nån nytta av. gör två!

    SvaraRadera
  8. tyvärr har jag aldrig nåt navelludd :(

    SvaraRadera
  9. I dagens hårlösa samhälle lär det ta ett tag att få ihop till en vante. Själv har jag en redig matta på magen och fixar lätt ihop en norsk olle varje fredag.

    SvaraRadera
  10. Jag börjar svara nu. Men skickar in det gör jag gärna inte, för då kanske du virkar det alldeles själv. När vi har fått ihop tillräckligt kan vi höras, ses och virka?

    SvaraRadera
  11. Oj... Där kräktes jag nästan i munnen lite.

    SvaraRadera
  12. Men jag har aldrig navelludd? Varför inte? Min man har, alltid. Vem har och varför?

    SvaraRadera
  13. Howard Stern-klass på det här. Underbart!

    SvaraRadera
  14. Jag har en väninna som på fullt allvar fick en burk i stil med marmeladburk (du vet med rutig duk och bastsnöre runt) med navelludd av sin farbror i julklapp ett år.

    SvaraRadera
  15. Suverän ide! börjar samla direkt !, har länge gått i tankarna på att spara ihop en riktigt fin kropps müsli. Navelludd tånaglar snor etc. får bli ett senare kanske.

    SvaraRadera
  16. ooookej..nasty, ja! Men fy fan vilken underbart sjuk idé!

    SvaraRadera
  17. navelludd nä gu så äckligt full med fettsvett

    SvaraRadera