onsdag 19 januari 2011

Erkänn!

Hördu Jan Scherman! Ni äger Canal + som visar porr. Och det är ju bra. Men att försvara att ni fortsätter visa porr utan att erkänna att det är enbart för att ni tjänar en jävla massa pengar är fånigt.

För det vet ju alla - filmer och sport är Canal + motsvarighet till "de intressanta reportagen" i Cats.


5 kommentarer:

 1. Jag har c+ pga fotbollen. Nu när premier league inte finns kvar så kan man undra varför man har det kvar? Filmerna tittar jag inte på eftersom jag redan sett dem. Då återstår bara porren. Låt mig säga så här. OM jag nu vill se porr så väljer jag mitt tillfälle när jag vill se det (läs www). Inte sitter jag o väntar till kl 00:00 för en runk. Och då är vi tillbaka till gammel-tv debatten. Jag vill hävda att i denna tillgänglighetens tid kan ingen kanal ha porrfilmsvisning på sena nätter som dragningskraft för att få prenumeranter. Då tror jag hellre man ska nischa sig och bara visa porr.

  Varför har jag skiten kvar?

  SvaraRadera
 2. C+ e skit. Dom har blivit duktigt överkörda av viasat.

  SvaraRadera
 3. Kommunikationsansvarige på Tv4 har redan klargjort att det är pga pengarna de fortsätter.

  http://www.dagensmedia.se/nyheter/tv/article3072103.ece

  SvaraRadera
 4. Calle, jag ska ge dig ett råd. Och lyssna noga, vifta inte bara bort det. Gå inte på magkänsla och intuition i moraliska och politiska frågor, det går åt helvete.
  Försök göra en analys och ta sedan ställning. Det kanske låter tråkigt men det är precis tvärtom. Du kommer bli överraskad över hur du kan komma fram till
  helt nya slutsatser.

  SvaraRadera
 5. Hahaha, jag trodde du var aikare, nåväl, varken hockeyn eller fotbollen intresserar dig.

  SvaraRadera