fredag 28 januari 2011

Titta!

Nytt avsnitt av Schulman Show. Jag tycker det är bland de allra bästa hittills. Nu frågar jag er: vad tycker ni?EDIT: Vi klipper om programmet lite. Det var tydligen för sorgligt. Snart är det uppe igen.

10 kommentarer:

 1. Bra show, som sagt en av dom bästa så här långt. Klart den show med mest nerv i under hela programserien, ska möjligen vara programmet som gästades av Thorsten F som kan mäta sig. Bra jobbat!

  SvaraRadera
 2. Det var bra!
  Hade ingen tanke på att ta till osthyveln, vilket betyder att ni lyckades med att hålla nere Anns pladder. Bra jobbat!

  SvaraRadera
 3. Har inte sett Schulman Show sen de första avsnittet, FAN vad ni har förbättras Calle! Ta åt dig!

  SvaraRadera
 4. Nu får ni slänga ut Ann. Hon är väl kanske en frisk fläkt i diskussioner och ställer bra med följdfrågor osv, men är helt respektlös när någon annan talar. Och i detta avsnitt märktes detta mer tydligt än någon annan gång. Att prata i mun på Brunnberg och dessutom fortsätta göra det när han försöker avsluta en mening är plågsamt att se/höra.

  SvaraRadera
 5. Ann är på riktigt den enda anledningen till att jag inte ser hela programmet, make till okunnig kvinna finns inte. Om man diskuterar ett program som Sofias Änglar så kan man väl åtminstone sett mer än det klippet som visas om man ska gå in och kommentera samt kritisera, annars håller man sig avhållsam. Vad har hon uträttat egentligen? Markus Larsson är fortsatt riktigt bra.

  SvaraRadera
 6. Jättebra program! Blev faktiskt bättre i andra hälften vilket är ovanligt men kanske för att fokus var på annat än på brunnbergs person. Han verkar vara genuint ointresserad/pinsamt berörd av att prata om sig själv.

  Men nu lite kritik också: om ni nu envisas att köra den där otroligt larviga och snarktråkiga inledningen "..för det är du värd" så MÅSTE ni sluta inleda med originalet först, eller är ni sponsrade? Det är känslan man får, för någon annan anledning kan man knappast tänka sig. Jag tror att de flesta som tittar på showen har följt den och sett flera program och att lyssna på samma förklaring varje gång känns bara, helt enkelt, tja SKITDÅLIGT i brist på bättre uttryck. Personligen så älskade jag den inledande sketchen med huvudpersonen som ni hade i början, DET tyckte jag var superkul och en bra lyckad inledning, kör den istället eller varför inte nåt helt nytt? Lycka till!

  SvaraRadera
 7. NEEJ!!! JAG ÄLSKAR JU ANN!!!! Lyssna inte på de andra! Kollade endast sporadiskt när Ann inte var med, nu när hon är tillbaka följer jag showen slaviskt. Kastar ni ut Ann förlorar ni i varje fall en tittare här!

  SvaraRadera
 8. Tycker också Ann är himla tröttsam. Uppfylld av sitt ego. Oföskämt att pladdra på och avbryta som hon gör. Vad har hon att komma med egentligen?
  /Bella

  SvaraRadera
 9. Dålig service här på Schulmanshoppen ikväll.

  Vi är en lång kö som väntar på showen.

  Jag ligger hemma sjuk och ensam. Kvällens höjdpunkt. Kom igen!!!

  SvaraRadera