tisdag 18 januari 2011

Luringen

Såg ni Idrottsgalan igår? Såg ni när Björn Ferrys tjej Heidi tog emot hans pris då han inte kunde vara på plats? Hon höll ett härligt tal. Berättade att Björn varit borta mycket på tävlingar och att hon vill hälsa till honom att han ska bli pappa i juli.

Jag fick gåshud. Tyckte det var häftigt. Att det är så i de här idrottsmännens värld. De är ute på tävlingar och de har förstående fruar och allt det där. Jag fick nästan tårar i ögonen både för det vackra och för det sorgliga.

Så läser jag Aftonbladet senare på kvällen och får veta att det var hitte på. En charad. Det var ingen hälsning till honom, för Björn visste redan. Han fick väl veta i julhelgen eller så. Så här säger hon själv:

- Björn vet. Jag tänkte att det var lite väl häftigt att berätta så där. Men det är ju nästan ingen som vet hemma, sade Andersson till SVT.

– Jag gjorde en liten kupp.

Men fy fan. Jävla människa. För vems skull gjorde hon det där? Totalt meningslöst. Så otroligt fånigt. Blä. Bu. Dåligt. Onödigt lur. Uselt.

8 kommentarer:

 1. http://björnnästet.se/?p=1370

  Nått för dig?

  SvaraRadera
 2. God morgon Calle! Önskar dig en trevlig tisdag.

  SvaraRadera
 3. Äsch, det var ju skitkul! Heidi är ju också världsmästarinna i armbrytning, så akta dig!!

  SvaraRadera
 4. Men det är väl klart att Björn visste. Inte ska väl pappan få veta det samtidigt som resten av Sverige.
  Tyckte det va lite kul ja.

  SvaraRadera
 5. det kallas för humor u know
  /sigge

  SvaraRadera
 6. Jag håller med Caroline, det är ju givet att Björn visste om graviditeten. Men jag gillade talet ändå...

  SvaraRadera
 7. Haha, vad hade hon varit för människa om han inte hade vetat om det innan. "Älskling, vi ska ha barn! Jippie, ring mig när du ser det här, eller när du har tid, vilket som." Kul, kul

  SvaraRadera
 8. Meh. Calle, du brukar ju vara kvicktänkt.
  Det fattar du väl att ska dom få barn i juli så är hon typ i vecka 12. Inte går hon i 12 veckor utan att säga nått till den blivande pappan? Det skulle ju vara galet.

  SvaraRadera