onsdag 12 januari 2011

Hej!

God morgon! Är ni sköna idag? Är ni coola?18 kommentarer:

 1. Jajemen, in i kaklet.
  Hur går det med finmidagsplanerna?
  /galten

  SvaraRadera
 2. är ganska så cool, åker tåg fast man kan flyga #gillarjutåååg

  SvaraRadera
 3. Varit vaken hela natten, skönt att Sverige börjar vakna upp nu! :)

  SvaraRadera
 4. Halkade på Östermalmstorg inför förtjusande publik, känner mig inte cool. Sitter och på jobbet och försöker glömma...

  SvaraRadera
 5. Grejen är.... alltså, frågan i ditt inlägg- det är lite cool. Lite skönt sådär. Men att svara på frågan. Det blir ocoolt. FÖR. Säger jag: Aaa, fan! Idag är jag cool! Då blir det lite patetiskt. Ungefär samma som bönderna på fyran som ibland beskriver sig själva som "Väldigt roliga och charmiga"... Man kan inte beskriva sig själv så.

  Men jo. Idag är jag nog ganska cool ändå. Känner för lite skön soul på spotify idag. Det är väl lite coolt, aight? ;) //Denisan

  SvaraRadera
 6. Ja fan idag känner jag mig ganska cool, duschade och raka skrevet

  SvaraRadera
 7. Klart! Anitha har börjat blogga igen ju=) Fantastiskt kul!

  SvaraRadera
 8. Jo, jag är cool som fan!

  Jag släppte in bovärdar i mitt hem i morse (för besiktning), trots att jag är sjuk och ser för jävlig ut. Måste även tilläga att lägenheten ser ut som en pundarlya då jag inte haft kraft nog att städa.

  SvaraRadera
 9. Förkylning från helvetet men jag är cool ändå

  SvaraRadera
 10. Nej det är jag inte, plogbilen väcker mig hela tiden med sitt oväsen och blinkande. Duschade o raka skrevet ja med sammanträffande nog dock.

  SvaraRadera
 11. Jag är cool som faen. Sitta på café och plugga seminarieuppgift hela dagen tjoho!

  SvaraRadera
 12. Klart vi är, hela gänget

  SvaraRadera
 13. Karldubbelpedal12 januari 2011 14:40

  Kom igen nu Carl! LEVERERA!

  SvaraRadera
 14. Nej, jag är inte särskilt cool. Rätt skön och lite kul, snäll men lite arrogant. Cool kan man dock inte beskylla mig för att vara. :)

  SvaraRadera
 15. Du är så skön! Fan vad jag älskar din blogg!!!!! Så jävla störtt skönt, jag har skrivit det för ut men vilkan annan svensk bloggare skulle nöja sig med att fråga "hur är läget?" som ett blogg inlägg?! Inte en jävel. Skit i din statestik, kommentarer mm som du skrev i ett nyare inlägg, du är visst någonting! Du är nog den skönaste bloggsnubben i hela jävla sverige, skönaste bloggaren i hela sverige! Så skönt att klicka in på din blogg efter en jobbig dag och bara se ett blogg inlägg som detta. Finns inte ord för hur mycker jag älskar din blogg. Go Man!

  SvaraRadera
 16. Också här förkylningen från helvetet - annars cool

  SvaraRadera