fredag 28 januari 2011

ShowenVet inte vad som händer med Schulman Show. Irriterande - det är vad det är. Men jag sitter ändå här med en whisky och Anitha sover och vi har haft en bra vecka på jobbet och jag hoppas att ni där ute har det bra också.

Så tar jag reda på vad som pågår med showen.

EDIT: Titta! Det fungerar nu! Ett av de bästa programmen vi har gjort.

10 kommentarer:

 1. skitbra. men anns röst är ganska irriterande.

  SvaraRadera
 2. Herregud. Ann måste ha problem. Hon passar verkligen inte som panelmedlem. Ta in Josefin Crafoord eller någon istället. Drar kudden framför ansiktet när Ann pratar.

  SvaraRadera
 3. vore trevligt om alex strök sin skjorta

  SvaraRadera
 4. Ann är bra. Vågad på rätt sida det pinsamma. Men han Marcus däremot är en som säger plattityder i tid och otid. Banaliteter på fel sida det pinsamma och en rövslickare. Som är kritisk så fort en låt spelas, med nån som inte är närvarande, men antar han slickar den röven oxå om den skulle vara i studion. Bort med honom!

  SvaraRadera
 5. Gillar Marcus o Ann - behåll dem!
  Däremot var det väldigt ljust i studion men ljudet var mycket bättre den här veckan. En del av ämnena som togs upp var ej helt lysande eller blev ej bra diskussioner av, ex party-svenskarna. Ett annat ämne som passat gästen bättre kunde ha valts. Lite irriterande att Alex sitter o fingrar med grejer, kan ej hålla manuskorten stilla osv.
  Över lag är Schulman show lysande - keep up the good work!!

  SvaraRadera
 6. ann och markus är bra i kombination. ett av de bästa programmen hittills.

  SvaraRadera
 7. Kan du inte lägga upp klippen utan Flash så att man kan kolla på dem från sin iphone?

  SvaraRadera
 8. Kommer inte se några fler avsnitt förens Ann är borta. Vidrig människa.

  SvaraRadera
 9. Men vad hände med diskussionen om Sofias änglar??

  SvaraRadera
 10. bra!:) men blev jättearg när jag hörde att en öring var okej?!! Fatta vad det barnet måste ha blivit rädd! Rädda barn ser inte respekt och lär sig att genom våld håller en annan person käft

  SvaraRadera