fredag 21 januari 2011

Framtiden

Man ska kanske inte skratta åt andras olycka. Men det HÄR får mig att vilja ge Anitha en riktigt hård knytnäve i magen så allt fortsätter vara lugnt och fridfullt här hemma.

25 kommentarer:

 1. Du är dum i huvudet! Hur fan kan du skriva så, inte humor någonstans.

  SvaraRadera
 2. Det har säkert redan slagit dig, men din formulering om att ge Anitha en hård knytnäve i magen nu när hon är gravid KAN möjligtvis missuppfattas och låta ganska brutal... räkna med kommentars-storm... ;-)

  SvaraRadera
 3. Hoppsan! Det där var rätt osmakligt Calle. :D

  SvaraRadera
 4. Du har nog tagit dig lite vatten över huvudet om du tror att färg i den vita soffan är det värsta som kan hända...

  SvaraRadera
 5. oj... ska du inte läsa igennom det du har skrivit en gång till och tänka om??

  SvaraRadera
 6. låt inlägget gå genom din hjärna en gång till... Kanske du då uppfattar det som otroligt korkat.

  SvaraRadera
 7. Det är ganska lätt att tycka illa om dig nu. Jag antar att din sambo gör det också.

  SvaraRadera
 8. Stryk nu inlägget och tänk om. Folk börjar ju undra om du är mogen nog att skaffa barn. Vissa saker går helt enkelt inte att skämta om...

  SvaraRadera
 9. Å du ska bli farsa... Tjenare!

  SvaraRadera
 10. Calle man slår aldrig kvinnor! Men du kan istället lära henne hur man tankar rätt drivmedel i andras och sin egen bil ;) (man skall aldrig vara rädd för att låta bli när man inte vet). Bestämt er för vilken kärra Alex och Amanda skall få?

  SvaraRadera
 11. i lold, trots att jag är småbarnsmorsa till snart två ungar. Nån falcon punch här och där har min sambo också skämtat om, lite svårt att ta det skämtet seriöst när han på ultraljudsundersökningarna sitter och lipar över hur fantastiskt hans liv är.

  SvaraRadera
 12. Joo era jävla moraltanter o gubbar i detta avlånga land! Man KAN faktiskt skämta om detta med. Låt mig förklara för er muppar; Det är kul för att det är så makabert och en sådan otänkbar handling från någon som älskar sin fru/tjej/blivande!

  Det ska inte ens behöva bli några negativa reaktioner på ett sånt inlägg, eftersom det är så uppenbart från början att Carl skojade. Antinge tycker man det är kul eller inte. Man skriver inte en massa dynga i kommentarsfältet. Suck.

  SvaraRadera
 13. MEN HERREGUD. Skärp er. Calle är roligast i världen. Dessutom så blev det inga problem med bilen. Den är fixad nu. Häng med.

  SvaraRadera
 14. Jag tyckte det var kul!

  SvaraRadera
 15. Självklart skojade han. Men grejen är ju att misshandel av den man påstår sig älska inte är helt ovanligt i det här samhället. Det ÄR alltså inte helt otroligt att det skulle ligga allvar bakom. Eftersom de flesta som läser dig inte känner dig.

  Nu tror jag inte att det är annat än ett skämt. Men jag kan som sagt aldrig VETA. Bara för att man talar om en sak betyder det ju inte att det är så. Jämför kapten klänning tex (inga jämföringar i övrigt så klart). Och det är just det som gör att jag inte uppskattar skämtet. Förstår du hur jag menar Calle?

  SvaraRadera
 16. Det här är calle schulman i toppform! Folk att tror att du är dum i huvudet. Det är att bjuda på sig själv! gött

  SvaraRadera
 17. Alla dessa kommentarsluffare. Har ni varit med och läst Calles blogg sen begynnelsen så vet ni hur det är. Men såklart att moraltanterna som precis hittat hit ska börja gråta ut direkt.

  DET HÄR ÄR HUMOR CALLE!!

  SvaraRadera
 18. Anonym ditt jävla stolpskott. Vore det kul om Calle skrev att han var lite kåt också och undrar om man ska testa om man kan töja ut lilltjejens mutta så han kan få lite relief? Lika jävla otänkbart, lika jävla äckligt! Lika jävla omogna dåliga smak. Fyfan Calle skärp dig.

  SvaraRadera
 19. Jag kan på allvar inte bestämma mig om inlägget i sig eller kommentarerna är roligast. Underbart.

  SvaraRadera
 20. Haha vilka bittra människor, jag skrattade!

  SvaraRadera
 21. Ni är fjantar! Allihop, men mest du Ramona som tar det till en nivå som ingen annan! Förstår att du är en trasig människa.

  SvaraRadera
 22. Ramona, psyket nästa?

  Calle, har följt dig sen begynnelsen, det här är riktig Calle humor!
  Vi som följt dig länge älskar det! Ni andra kan ta era tråkiga eller psyko kommentarer och trycka upp i röven, riktigt långt upp.

  SvaraRadera
 23. Ramona, så sant sagt! Varför skulle det vara humor att skämta om att mörda sitt barn men inte att sätta på det?

  Är det några som är sjuka är det väl ni här inne som skrattar. Rövslickeri på högsta nivå!

  SvaraRadera
 24. Hahaha vad gör ni ens här, moraltanter?

  SvaraRadera