tisdag 18 januari 2011

18 kommentarer:

 1. Herregud! Har Du hört talas om Tvärbanan? En fin grej som fungerar bra för alla oss andra Sjöstadsbor!

  SvaraRadera
 2. Haha. Tvärbanan? Nej tack.

  SvaraRadera
 3. Köp en bil istället!

  SvaraRadera
 4. Vi hade också bara en bil innan. Då hade vi dessutom barn på dagis och i skolan som också skulle "samhämtas". Vi bestämde oss för att skaffa en bil till. Visst känndes det lite väl lyxigt i början. Men det är nog det bästa vi gjort i vår familj. Vilken frihet det blev. Och barnen kunde hämtas mycket tidigare från dagis.

  SvaraRadera
 5. Är helt oförstående inför oviljan att åka kommunalt. Tänk utanför sandlådan. Pengar som skulle gå till en hyrbil skulle jag personligen lägga på ett SL-kort och investera resten.

  SvaraRadera
 6. Jag förstår inte riktigt varför ni inte vill åka kommunalt, särskilt med tanke på miljöaspekten.nu när ni får barn borde det väl kännas viktigare att ta hand om vår planet så att barnen o barnbarnen har någonstans att leva? Vill du vara snäll och förklara? Om jag inte var så förbannat trött på ordet så skulle jag ta mig ton och säga att ni sannerligen verkar ha en "låsning" på detta med att inte åka kommunalt.;-)
  Logiskt sett så verkar det smartast att ha EN bil och ETT sl- kort, på så sätt kan ni turas om att åka bil o kommunalt. Flexibelt o bra. Kram.

  SvaraRadera
 7. Ta en taxi tills Anitha blir mammaledig. Sen får du bilen för dig själv.

  SvaraRadera
 8. En moppe hade väl suttit fint?
  Hade gärna sett dig på en puttrande moppe genom Sthlm ;)

  SvaraRadera
 9. Köp en bil till såklart, men en gammal häck typ en Polo från 1991 som har låga kostnader. 5-6 tusen på Blocket. För jag antar att du vill hyra för att slippa alla kostnader med köp, eller hur?
  In på Blocket nu!!:)

  SvaraRadera
 10. Ni kan väl ta över Alex och Amandas bil. dom verkar inte behandla den så bra....

  SvaraRadera
 11. Din bror med fru har nog en till salu väldigt billigt just nu..

  SvaraRadera
 12. Den enda bil du verkar ska skaffa är en ny till alex & amanda! ;)

  SvaraRadera
 13. calle, min sambo kan ju skaffa fram en moped åt dig igen...hahaha!
  Kinesisk kvalite som du vet.

  SvaraRadera
 14. Jag skulle heller aldrig åka kommunalt. /Bella

  SvaraRadera
 15. Jogga till jobbet dårå...

  SvaraRadera
 16. Sjukt skönt att ha två bilar tycker jag!
  Tänkte först skriva att jag tycker att ni ska avvakta eftersom ni nog inte behöver två bilar när ni turas om att vara hemma med bebis... Fast sen ändade jag mig - Det är faktiskt jävligt skönt att ha bil när man är hemma med bebis också!

  SvaraRadera
 17. jag blir så provocerad att du vägrar åka kommunalt. tror du alla tycker det är fantastiskt att lukta på svettiga gubbar och trängas varje morgon? nej, men vi gör det för att det är miljövänligt och för att det är dyrt med två bilar.

  SvaraRadera