söndag 30 augusti 2009

Alldeles för privat

Ok. Nu ska jag berätta en rolig grej. Väldigt intim och privat. Men ändå rolig. Eller så är det bara äckligt att skriva detta. Men skitsamma.

När det går några dagar utan sex blir jag - jag erkänner! - ganska snabb. Tror det är ganska vanligt. Kommer liksom alldeles för fort. Det hände mig förra veckan. Inte mer med det. Anitha fattar att sånt händer.

Dagen efter hade jag jobbmiddag. Gick ut. Ganska ordentligt. Vaknade efter den där kvällen naken. Jag sover inte naken. Tyckte det var märkligt. Stack till jobbet. Fick ett sms av Anitha på förmiddagen. "Vill du ha revansch ikväll?" Jag var skamsen och svarade: "Ja. Det gick lite väl snabbt va? Förlåt om jag var trigger happy."

Anitha svarade: "??"

På kvällen när jag kom hem kom det fram att jag efter den där utekvällen hade kommit hem vid två, väckt Anitha och TJATAT till mig sex. "Älschkling? Snälla?" Ni vet hur ocharmigt det kan vara. Full och jävlig. Och Anitha... ja... Hon ställde upp. Minns ju inget av det här. Hur jag hade flåsat och stånkat i TIMMAR innan jag var färdig. Hur hon flera gånger hade varit nära att säga: "Calle, ska vi försöka imorgon igen?" Hur jag hade kämpat. Men varit så alkoholdomnad att jag liksom aldrig kom till skott.

Det var därför jag sov naken. Det var därför Anitha frågade om jag ville ha revansch. Calle Schulman! Inte trigger happy. Inte imponerande.

33 kommentarer:

 1. Varför är du så jävla skön? HAHA

  SvaraRadera
 2. Haha! Fan vad kul!

  SvaraRadera
 3. Men det måste väl vart härligt att höra, Duracell-Calle?

  //M
  http://larssonsresidence.blogg.se/

  SvaraRadera
 4. Men vilken mardröm, att ha en svettig Calle Schulman ovanpå sig. En snabbjuckandes Calle Schulman med Schulmanläppar feta som stoppade korvar, ivrig att ejakulera i tron att han är sexgud. Anitha är kär och fattar inte att hon borde kräkas pga upplevelsen.

  Fast jag tror inte att det är sant det du berättar här... det är liksom FÖR läskigt :) Jag gillar när du ljuger i bloggen, det är underhållande! Därför jag läser varje dag.

  SvaraRadera
 5. Hahaha, skönt inlägg. Du skriver så roligt!

  SvaraRadera
 6. Haha fy satan va härlig du är, gillar dig bara mer och mer!! :D

  SvaraRadera
 7. Hhahaha. Fruktansvärt roligt!

  SvaraRadera
 8. HAHA, du är så jävla klockren!

  SvaraRadera
 9. Modigt att du vågar berätta sånt här, och därför är din blogg nog så omtyckt :) jo vi har alla varit i dem där situationerna Calle.. tur att hon är förstående, flickan din!

  SvaraRadera
 10. Ibland är det bra med minnesluckor liksom.

  SvaraRadera
 11. hahaha klockrent;)

  SvaraRadera
 12. Alltså, jag gillar dig som fan. Skönt med någon som vågar att vara naken för svenska folket!!!! Go Calle!!!

  SvaraRadera
 13. Det var lite jobbigt att läsa detta ett tag, för jag får sån ångest när folk vaknar nakna och går till jobbet. Klädde du på dig där emellan? jag hoppas det faktiskt.

  SvaraRadera
 14. ahahahah *ASG* du e fanimej bäst!!

  SvaraRadera
 15. Haha! sjukt kul.

  SvaraRadera
 16. Du är så härlig, Calle, som bjuder på en sån här historia!

  SvaraRadera
 17. *skratt* Den är nog ganska vanlig!

  SvaraRadera
 18. Den här historien är ju smått otrolig. Menar du att du har haft en sådan blackout att du inte minns att du knullat med din flickvän i flera timmar(eller en lång stund iaf)? Att du inte hade/har något minne av att ni ens låg med varandra? Det har jag svårt att köpa. Klart att du kommer ihåg att ni låg med varandra! Det intressanta är ju varför du väljer att låtsas som att du inte kommer ihåg.. =) Bakisångest?

  SvaraRadera
 19. Usch, jag mår bara dåligt av det här. En packad man som tjatar till sig sex av en kvinna ger mig rysningar över hela kroppen. Jag slutar läsa den här bloggen nu.

  SvaraRadera
 20. Det var bra att du tog bort det tidigare inlägget. Vad tänkte du?

  Jag ligger inne på sjukhus. FÖRLAMAD efter en bilolycka i Juli. Ett rattfyllo körde in i mig. Har gillat din blogg, Calle. Men hej då.

  SvaraRadera
 21. Starkt av dig att dela med dig Calle. Mer än vad många, om inte alla, i detta kommentatorsfält skulle våga. En tabbe javisst, men en mänsklig sådan. Alla gör fel ibland och det betyder mycket tror jag att du vågar stå för dina brister. Annars blir den här bloggen en jävla solskenshistoria och vi vet alla att det är tråkigt! Livet består av både ångest och lycksalighet. Du verkar ha en bra balans. Stay strong Schulman!

  SvaraRadera
 22. Fantastiskt inlägg! Känner igen mig! Du är grym Calle!

  SvaraRadera
 23. Varför tog du bort ditt förra inlägg? För stötande? Trodde inte du brydde dig om sånt, right?

  SvaraRadera
 24. Vilket var det förra inlägget? Vad handlade det om?

  SvaraRadera
 25. Vill också veta!

  SvaraRadera
 26. Hahaha! Åh, vad härligt att du bjuder så på dig själv!!
  Tror det är många som inte vågar erkänna liknande.

  SvaraRadera
 27. Haha, ja det där känner man ju igen. För inte så länge sedan kom min kille hem aspackad och naturligtvis sugen. Det var det sämsta sex jag nånsin haft och det tog ju aldrig slut. Jag försökte flera gånger säga att vi kanske skulle sova istället men nej det ville han inte. Till slut var jag medvetet så tråkig att han somnade ifån. Man får inte va dum. :)

  SvaraRadera