torsdag 27 augusti 2009

Vuxen nu

Anitha var hos en kompis. Jag åkte hemåt i min lilla bil. Tänkte att det vore bra jävla klyschigt att åka till Willys. Så jag gjorde det. Gick runt och försökte låtsas att det är en everyday normal thing för mig. Kastade ned grejer i korgen lite nonchalant. Impulsköpte en stekspade. Köpte tonfisk i vatten för åtta kronor per burk istället för 27 kronor som turren här nere på hörnet tar. I kön så puttade jag min korg framåt så där med fötterna som mamma gjorde.

Jag lekte vuxen! Och jag tror fanimig att jag kom undan med det! Ingen kom fram till mig och sa: "I know what you´re up to, mister!" eller: "I´m not gonna let you get away with this, you foney!"

Så köpte jag kantareller som jag stekte på utav bara helvete. Och lade på bröd som jag också stekte. Med förbjudna mängder smör stekte jag det där brödet. Det blev genomskinligt! Så somnade jag framför Rapport.

Så kom Anitha hem och jag försökte säga det litegrann i förbigående att jag var på Willys. Tror inte att heller hon såg igenom min vuxenbluff. Tror hon gick på det. Gött ändå.

18 kommentarer:

 1. <3 att putta fram korgen e supervuxet, ja brukar köra med det också.

  SvaraRadera
 2. Jag fick inte visa leg på Systemet idag och blev så jävla besviken. Killen före mig i kö fick visa. Jag såg tydligen äldre ut än han! Fy fan.

  Trettiotreåringen

  SvaraRadera
 3. Fattar inte riktigt det där med "vuxen" för att man handlar på billighetsaffären Willys. Däremot är det, i motsats till vad du är, jävligt "Svensson". Köpa skitmat som är skitbillig på ställen som Willys eller Liedl.

  SvaraRadera
 4. amen sluta flasha och skryta sådär, det är ingen som tror dig. Tack för en bra blogg i övrigt! kram

  SvaraRadera
 5. Eh?? Konstigt inlägg...som att hundratusentals människor inte är värda något för de handlar på W av ekonomiska skäl...Nej Calle.

  SvaraRadera
 6. Det är kanske inte just den här typen av inlägg som gör att man gillar Calle. Men visst, skriv som du tycker och känner. Bättre än att vara låtsas-sympatisk.

  SvaraRadera
 7. Jag undrar också när alla ska inse att jag bara är en liten skit som leker vuxen...

  SvaraRadera
 8. löjligt inlägg

  SvaraRadera
 9. Vilken turre på hörnet? Bor vi grannar?
  Min turre ligger i hörnet Båtbyggargatan/Rorgängargatan. Själv bor jag på Ror2

  SvaraRadera
 10. Jävla tönt ! Att du gör en grej av att du har gjort ngt så "vanligt" som att handla på Lidl. Wow...liksom...så folkligt!! Tänk att t.o.m du kunde sänka dig till vanliga svenskars nivå! Ska vi vara imponerade ??

  SvaraRadera
 11. Det var då faan vilka djävla elaka kommentarer här????? Calle, hur står Du ut?
  Jag älskar Din blogg, läser varje dag det första jag gör när jag kommer till jobbet!

  SvaraRadera
 12. Varför har så många svenskar så otroligt svårt med apostrofer? Skärp dig nu, smygdyslektiker.

  SvaraRadera
 13. Calle, den här bloggen är så jävla bra. Ville bara att du skulle veta det.

  SvaraRadera
 14. Linuspålinjen:
  Varför använder du plural i påståendet men singular i konjunktivet?

  SvaraRadera
 15. Jag tycker det är stort av en mäktig kändis som Calle att röra sig bland gräsrötterna..

  SvaraRadera
 16. fan vad sjukt, jag köpte och en stekspade på willys idag. tänkte du vad jag tänkte, B1?

  SvaraRadera
 17. Det är väl ändå inte en generations/åldersfråga att handla på Willys? Det handlar väl mer om hur pass mycket överklass man är? Du menar att vuxna inser att det är ohållbart att köpa sin mat i delikatessbutiker jämt? Jo tack, det gör man väl om man måste...

  SvaraRadera