måndag 31 augusti 2009

Då kör jag då!


Ni gillade mustaschen, läser jag i kommentarsfältet! Så jag behåller den ett tag. Tack för att ni gav er åsikt.

Råsliten. En måndagmorgon. Så ska det inte vara. Nån som är med på spritfri vecka?

19 kommentarer:

 1. Nej nej nej. Ta bort ta bort. Din blogg som bara blir bättre och bättre är kul. Men din mustasch, den ska bort. Tro mig när jag säger att jag har koll på detta.

  Johan

  SvaraRadera
 2. Bra Calle! Jag gillar muschen helt klart. Även om "skogssnigel" normalt sett anses vara NO GO tycker jag den klär dig. Framhäver ditt stiliga käkparti. :-) Spritfri vecka? Ja, det blir det nog för min det just den här veckan. Kan vara rätt skönt i bland.

  Fan, nu får det vara slut med det här kommentartramset på bästa arbetstid. Dags att jobba.

  SvaraRadera
 3. Jag har precis haft 3 veckor spritfria..
  Så på fredag smäller det! Då jävlar!!! ;)
  Eller jag vet inte. Nu när man fått lite distans till det känns det inte så jävla lockande längre. Ska nog ta det lugnt och inte dricka så mycket på inflyttnngsfesten jag ska på. Och bara genom att skriva det här har jag jinxat det. Jag kommer säkert bli fullast på festen och rökstoppet enn mine blot...

  SvaraRadera
 4. spritfria veckor existerar inte. det e bara hitte på. full måste man få bli!

  SvaraRadera
 5. jag ska köra spritfri månad. jag har stora ambitioner.

  SvaraRadera
 6. mustaschen has got to go

  SvaraRadera
 7. Jag har blivit nollad i fem dagar så jag är lätt på spritfri vecka! Eller typ spritfritt år. Vill aldrig mer vara bakfull igen.

  SvaraRadera
 8. Mustaschen är skitbra! Jag gillar mustasch.

  Och förresten, självklart ska du köra en spritfri vecka! Själv har jag varit spritfri i fyra måndader, så jag tycker det är grymt illa om du inte ens klarar en vecka!

  SvaraRadera
 9. Jag är på! Förra veckan blev det två bakfulla dagar på jobbet så nu blir det vila fram till lördag.

  SvaraRadera
 10. Hade passat mig perfekt. Är nämnligen sjuk men har ett par events att attenda, det är ett helvete. Önskar dig lycka till med din sprit- inklusive rökfria vecka.

  Puzz

  SvaraRadera
 11. Ta det lugnt med spriten, försök ha lite kul utan, det går! Men, när du väl bestämt dig för att njuta, glöm inte att blanda i lite vatten när du bjussar dig själv på en riktigt god malt!

  SvaraRadera
 12. Jag tycker personligen, helt ärligt, helt faktiskt att du bör ta bort den. En del passar, en del inte. Men i slutändan ska du ha det som DU trivs i,,simple as that! Fråga inte andra hela tiden, ska jag, bör jag, kan jag.....du tappar din integritet tillslut ;) (skämt o sido)...

  Spritfri, absolut..jag spottar ALDRIG I glaset annars, men jag känner att från och med idag är en bra dag att börja ta hand lite om sitt "skepp", man ska förhoppningsvis färdas i det ett bra tag till!

  Må väl!

  SvaraRadera
 13. Take it away, take it away, take it awaaaaay. Men om du absolut MÅSTE ha mustach får du se till att skaffa ny frisyr.

  SvaraRadera
 14. Jag är med fram till helgen ;)

  SvaraRadera
 15. Spritfri månad? Sugen? Kom Igen Calle!

  SvaraRadera
 16. Jag tycker mustaschfri vecka låter bättre!!

  SvaraRadera
 17. sprit? ok. alkoholfri? njaeee

  SvaraRadera
 18. Jag är på att vara spritfri fram till helgen. Under en helg MÅSTE man få unna sig att dricka öl. Man arbetar väll för att kunna ha en så bra fritid som möjligt?

  SvaraRadera