söndag 9 augusti 2009

Det är upp till erVad ska jag göra?

Tänkte att jag skulle överraska Anitha med att ha städat lägenheten tills hon kommer. Så sitter jag nu på balkongen och kommer mig liksom inte riktigt för.

Vad säger ni? Ska jag köra igång nu? Eller ska jag lägga mig en stund vid vattnet? Med kvällstidningar och en coke och kanske en Guldnougat och geléhallon och båda bilagorna.

Det är en bra söndag i mitt liv. Eller ska jag städa?

22 kommentarer:

 1. Ut och spring lite igen vettja, jag tog en cykeltur på min motionscykel precis =D. Var det inte ett inlägg med massa bilder här för något minut sen by the way?

  SvaraRadera
 2. Helt klart städa! Hon kommer bli superglad när hon kommer hem och ser att du ansträngt dig för att ni ska ha det fint. Även om det inte känns så inspirerande just nu så kommer det vara värt det sen :)

  SvaraRadera
 3. städa med dig! eller vill du att hon ska komma hem och känna att städa är det första hon behöver göra, vavaava?

  SvaraRadera
 4. Efter att ha följt dina bloggar i några år nu, så är det en sak som slår mig. Det är väldigt ofta så att man läser hur dina kompisar ställer upp för dig, och bjuder dig på diverse måltider och resor. När ska du visa att du är lika givmild?

  SvaraRadera
 5. Städningen kan vänta. Anitha blir glad över att se dig även om det råkar ligga lite skit i hörnen. Det är jag övertygad om. Ut med dig i solen nu.

  SvaraRadera
 6. Do it! Fram med mopp och dammsugare! Hon kommer bli jätteglad :)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att du kan göra en kompromiss, städa lite och sola lite. =)

  SvaraRadera
 8. Calle, man "överraskar" inte sin sambo med att städa... Skulle du skrika av lycka om du kommer hem och Anitha har städat... BORING! Överraska henne med en lyxig middag istället!

  SvaraRadera
 9. Ta med henne ut på en promenad och sätt er på något mysigt litet café i förslagsvis Gamla Stan.

  SvaraRadera
 10. Coke och tidningar. Helt klart.

  SvaraRadera
 11. Hej Calle!
  Åh kom igen städa, du måste städa och göra henne glad! OM du börjar lite smått DÅ kommer du komma igång med städningen.. Please! Jag håller tummarna för dig att du sätter igång!

  Kram!

  SvaraRadera
 12. Jag hade blivit jätteglad om min kille städade när jag var bortrest! Men det beror på hur ostädat ni har det hemma. Om det behöver städas, så mycket att man går och tänker på det och det känns jobbigt, då ska du självklart städa. Annars kommer hon tänka att du inte har städat när hon kommer hem. Om det redan är hyfsat städat så spelar det ingen roll. Men som sagt, hemma hos oss är det definitivt feta pluspoäng på städning, och på att ta egna initiativ i saken!

  SvaraRadera
 13. Förresten, sätt på bra musik på hög volym, alternativt bra radioprogram (t ex från SR:s podradio) i lurarna, så blir städningen mkt lättare!

  SvaraRadera
 14. När jag har varit bortrest brukar min man alltid städa och ha en schysst middag att bjuda på. Då blir man extra kär och man förstår att han sett fram emot att jag ska komma hem... :-)

  SvaraRadera
 15. Hej! Ta och mys lite ute i det fina vädret, njut av livet lite och av att bara vara. Gå sedan hem och städa och gör lite fint, och köp hem hennes favoritblommor - om hon inte har några, köp bara hem en fin bukett som du ställer tydligt i lägenheten.

  När hon kommer genom dörren, stå bara och torka av diskbänken eller något lika enkelt, och säg helt obekymrat "hej älskling".. och sedan njut av hennes glädje när hon ser vad du har gjort, och ha en lycklig kväll ihop :)

  SvaraRadera
 16. Städa! Det finns inget som är så härligt som att komma hem till nylagad mat och ett välstädat hem för att sedan bara kunna ta det lugnt resten av dagen. Doo eet

  SvaraRadera
 17. Du hinner både ock, lite av varje.

  SvaraRadera
 18. Jag har faktiskt exakt samma problem. Jag vill städa idag för min flickvän kommer hem efter att ha varit borta i tio dagar, men jag kommer inte upp ur soffan.

  SvaraRadera
 19. STÄDA!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 20. Kom hit och sug av mig?

  SvaraRadera
 21. ge fan i att städa det som inte görs idag kan göras någon annan dag

  SvaraRadera