torsdag 27 augusti 2009

A non smoking generation


Det är svårt att sluta röka. Jag kämpar mycket. Och faller för trycket ibland. Men nu SKA jag klara det. Jag ska bli rökfri. Men jag skulle aldrig klara det om jag inte fick snusa.

Och först nu fattar jag vad A Non Smoking Generation har pratat om i alla år. De fattade för länge sen att rökning är skit och att snus är ett bra sätt att sluta. Jag fattar först nu.

A Non Smoking Generation! Från nu ska ni, jag och General klara att bli kvitt de vidriga ciggen.

29 kommentarer:

 1. Bra Calle! Äckligt att röka.

  SvaraRadera
 2. 12 dagar i dag utan cigg. Gör som dej, tar en snus i stället. Funkar. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Får du betalt för att samarbeta med non smoking generation?

  SvaraRadera
 4. Fan vad smart av A Non Smoking Generation! Smart tänkt! De har varit osynliga länge nu men det här kommer lyfta dem!

  SvaraRadera
 5. Det är klart han inte får betalt av A Non Smoking Generation, de har väl inga pengar. Nej, bra där Calle, nu gör du en riktigt bra sak!

  SvaraRadera
 6. Reklam eller inte så ...Skitbra om du slutar, det är fasen inte lätt men det går. 4 månader nu, trodde jag aldrig om mig själv. Fan vad jag är bra !

  SvaraRadera
 7. Bara för att du slutat röka ska fan inte vi andra göra det

  SvaraRadera
 8. RÖK MERA FÖRHELVETE! A SMOKING GENERATION!!!

  SvaraRadera
 9. Ett gift mot ett annat, grattis. Btw, hade inte du "slutat" röka för typ 1 år sedan tillsammans med alex?

  SvaraRadera
 10. När A Non Smoking Generation kom och föreläste för oss på högstadiet så snackade de skit om snus också, är det här verkligen ett officiellt samarbete eller har organisationen mjuknat på senare tiden?

  SvaraRadera
 11. Var köper du Dr. Pepper!?

  SvaraRadera
 12. Johan Eriksson27 augusti 2009 17:46

  Gick och köpte ett paket cigg direkt. Har inte rökt sen vecka 32. Fan vad gott det var! MMMMMmm Marlboro

  SvaraRadera
 13. Rökning är farligt, ja, men det är självklart snus också. Man löper större risk att drabbas av åderförkalkning. 67% högre risk att drabbas av cancer i bukspottskörteln. 60% större risk att drabbas av fetma och förhöjda blodfetter. Dessutom löper snusande män som drabbas av blodpropp i hjärnan högre risk att dö än icke-snusande män. Till sist är det även svårare att sluta snusa än att sluta röka, vilket gör snusning till en dålig övergång, om man tänkt bli helt nikotinfri.

  SvaraRadera
 14. Lycka till gubben!

  SvaraRadera
 15. Det sämsta du kan göra ju! Har själv varit snusare och en snus motsvarar ca 2 cigaretter plus att snus har du oftast (om du inte är duktig) inne hela dagarna!

  Jag rekommenderar Zonnic munhålespray (vackert ord..) Riktigt jädra bra, lite småfarligt där man kan välja lite för mkt mg nikotin, men väldigt bra! Nu har jag börjat med Zonnic 1,5 mg tuggummin istället för att försöka trappa ner!

  SvaraRadera
 16. Varför skulle det inte funka att byta cigg mot snus? Du tillför nikotin oavsett. Hade dock varit tuffare om du lagt ned båda laster.

  SvaraRadera
 17. Tja!

  Våga sluta utan substitut!! Slutade själv av misstag faktiskt för precis 2 veckor sedan. Har inte tagit till något annat. Var inte alls genomtänkt, men ångrar mig inte. Kan nog vara utan ett tag till, kanske för alltid...

  Lycka till!

  T.

  SvaraRadera
 18. Det fattar ni väl att Non smoking generation inte ställer sig bakom att nån ska snusa. Det är väl i stort sett lika giftigt senast jag kollade. De blir nog rätt sura på att calle snor loggan.

  SvaraRadera
 19. Helt rätt Calle! Snus är bättre!

  SvaraRadera
 20. fyllesnack.devote.se27 augusti 2009 21:59

  jävligt bra! lungcancer är tråkigt.

  SvaraRadera
 21. men.. jag har nästan slutat. typ.

  SvaraRadera
 22. Fint initiativ. Mitt problem ar att jag bor i Sydney, dar det inte saljs snus. Jag kan bestalla via internet, men far betala importskatt. Jag har 2 dosor kvar...

  SvaraRadera
 23. Lycka till, Calle!

  SvaraRadera
 24. Fitta. Klarar du det inte utan snus så kan du lika gärna fortsätta röka.

  SvaraRadera
 25. A non smoking generation står för ett tobaksfritt liv, att du slutat röka och istället börjat snusa är ingensting organisationen stödjer. Försöker du bli helt tobaksfri så är inte den bästa vägen att börja snusa, tvärtom du blir mer beroende eftersom nikotinhalten är betydligt högre än i cigaretter. Lycka till, men du borde tänka på vad du skriver om organisationen.

  SvaraRadera
 26. själv har jag vart snusare i 6-7 år och försökt sluta x antal ggr.. det slutar varenda gång med att jag börjar röka istället.. så nu skiter jag i att sluta snusa.. får väl leva med att tänderna är gula hela jävla tiden helt enkelt.. det är ju bättre att ha gula tänder än att dö va?

  SvaraRadera
 27. kör med zonnic munhålespray.. fungerar fin fint.

  SvaraRadera