lördag 22 augusti 2009

Oj jävlar!

Värst vad det blev livat här då. Kom igen nu. Det här är ingen politisk blogg. Men det är min blogg. Och i min blogg skriver jag precis vad som faller mig in.

Jag är glad att bli av med några läsare. Bryr mig inte så mycket om besökssiffror - skriver den här bloggen bara för att jag vill. Så tack och hej.

Ni vet det kanske inte själva, men om man står utifrån och tittar på er så ser man i vilket mönster ni talar. Ni lever i flera hundra år gamla myter som byter skepnad då och då, för att passa samtiden. Och det finns få som är så skickliga på propaganda som Hamas. Den här gången lyckades de verkligen. Israelisk militär avrättar palestinier för att skära ut organ och sälja? Haha. Tjenare.

Nu lägger vi det här åt sidan tycker jag. Det är lördag. Vad ska ni göra ikväll?

35 kommentarer:

 1. Jag tyckte det var ett bra inlägg! Det gillar jag med din blogg (gillar såklart humorn och alla sköna tankar du har också) att du blandar roliga, oviktiga inlägg med lite allvarligare saker och du kan ju verkligen skriva så du är väldigt bra på både och! Och ta inte åt dig fr att någon skrev att ditt hår är fult sen, haha, såna bloggläsare vill du ändå inte ha! Älskar att du (och anitha) bjuder på dig själv så mycket på alla sätt!

  SvaraRadera
 2. Dricka mig full!

  Skål Calle!

  SvaraRadera
 3. Synd, jävligt synd att detta blir sista gången jag besöker din blogg, trodde annat om dig, synd
  öppna dina vyer lite mer,för din skull, all lycka!

  SvaraRadera
 4. Att köra en; Haha, Tjenare, gjorde man även på nazisternas tid. Du vet när en massa judar blev ihjälgasade. Det för att tyskarna dolde vad som egentligen pågick
  Samma sak skedde då armenier och andra kristna minoriteter blev mer eller mindre utrotade i Turkiet. Ett Turkiet Hitler tog inspiration av.
  Säkert på att det är du som har koll på läget? Jag menar, vad får dig att tro att bara för att man inte håller med dig, att man då stödjer HAMAS? Kom igen. Du har en blogg där alla är välkomna att kommentera, vad är problemet?

  SvaraRadera
 5. Keep it up Calle! Strunta i alla pms-människor...
  Nu är det Lördag, skål!

  SvaraRadera
 6. Bry dig inte om idioterna som inte kan ta en uppriktig åsikt! Blogga för oss som är kvar istället!

  Ikväll blir det chips, cola och soffan med några vänner. Härligt!

  SvaraRadera
 7. Suga kuk vid ringmuren.

  SvaraRadera
 8. Moget av Israel att inte kunna ta kritik utan att börja tjata om antisemitism. Smidigt sätt att komma undan på.

  Du tycker kanske också att Svea rikes regering ska fördöma någon liten debattartikel i aftonbladet, annars är de hemska antisemiter?

  Israel. Finns det något mer lättstött land?

  SvaraRadera
 9. Calle som grov vannerökare är det värt att börja snusa istället?

  SvaraRadera
 10. Kräftor, kantareller och Kilkenny!

  SvaraRadera
 11. Det är synd att jag förlorar respekten för dig nu, när jag har läst dig under små många år. Du är totalt okunnig och när man tramsar om något som är så otroligt laddat, så skjuter man sig själv i foten om man inte har tungan rätt i munnen. Du har dumförklarat dig själv genom att återge inkorrekta uppgifter och kritisera något du inte ens har läst.

  Jag tycker verkligen som dig i sakfrågan men du har gjort alla oss en stor björntjänst. Du har dragit skam över de som försvarar Israrels hållning i frågan för att du öppnar käften först och skriver sen.

  Detta är min sista kommentar och sista gången jag läser din blogg.

  Ta hand om dig, och lev väl!
  MVH

  SvaraRadera
 12. Kräftskiva hos kusinen där en äcklig gubbe kommer vara... durå?

  SvaraRadera
 13. give yourself a raise - you're doing a great job!

  ikväll äter vi kalvfrikadeller och spelar sällskapsspel.

  /K

  SvaraRadera
 14. Ska på lagfest! Tjenare!

  SvaraRadera
 15. Det händer nog mycket i det där området, från båda sidor, som inte tål dagens ljus eller en närmare granskning. Artikeln är lite underligt skriven eftersom det har hänt saker och framkommit fakta sedan 1992 som gör att man kan undra varför vinkeln är som den är. Sedan tycker jag det är fullkomligt förkastligt av Israel att skrika antisemitism så fort en frågeställning (om än illa underbyggd) görs. Och att de går vidare med att kräva ursäkter som går emot hela SVeriges grundlagstiftning..? Absurt!
  Nä. Det är mycket som är konstigt i den här sörjan. Tyvärr tror jag Israel gör sig själv en björntjänst genom att ta på sig en så stor martyrroll. Det retar säkert upp fler människor än artikeln förstärkte redan existerande antisemitism. Man måste få ifrågasätta även judar/ israeler.

  Fortsätt skriva om blandade ämnen. Jag hänger kvar, mig blir du inte av med.

  SvaraRadera
 16. Det töntigaste som finns är dom som skriver "Tack och hej, detta var sista gången jag läste din blogg.". Vafan, som om nån bryr sig.

  SvaraRadera
 17. inget.. fast helst av allt skulle jag vilja sitta på en strand i tel aviv och dricka öl, röka cigg och skratta åt aftonbladet - för det är väl inte en tidning som är seriös..?!

  SvaraRadera
 18. Ta tid på mina söner som springer runt huset, inspirerade av friidrotten på tv, dricka mer gott vin och njuta av att vi fått igång Boxer med massa trevliga kanaler. Och så ska jag öppna en ny dosa Göteborgs rapé portion. Gött!

  Skål Calle!

  /Daniel

  SvaraRadera
 19. Ta mig ett glas rött på balkongen, i sjöstan så klart!

  SvaraRadera
 20. Jag skall som vanligt skratta åt alla pinsamma vänstermänniskor. Det tröttnar man aldrig på. Att de ses som offer både av sig själva och av omgivningen är väldigt underhållande.

  SvaraRadera
 21. Jag målar hallen och dricker öl.. eller dricker jag öl och målar hallen kanske?

  SvaraRadera
 22. Twitterlurka med ena ögat, slökolla på 'Anchor Man' med andra ögat. Du?

  SvaraRadera
 23. Vänta lite nu... Du anklagar Donald Boström för att ljuga men samtidigt drar du på högväxeln och talar om propaganda och Hamas, bara för att kritiken har vänts mot israeliska soldater. Hur tänker du?

  Och hur kan du ens stödja galenskaperna om antisemitismanklagelserna? Det är inte antisemitisk att anklaga en enskild jude eller staten israel. Inte på långa vägar.

  SvaraRadera
 24. Jag kommer fortsätta läsa din blogg trots att jag tycker att landet Israel borde lägga ner sin verksamhet och ge landet till Maldiverna som kommer bli av med sitt land snart pga. växthuseffekten.. Bra lösning? JAPP! Tänkte väl det!
  =)
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 25. Det är en ockupationsmakt Carl-Johan. Hur du än vrider och vänder på det så rövknullar dom ett helt folk. Varför kommer dom undan med det?

  jo, dom kör antisemitkortet. Det är synd om judarna och därför kan dom göra precis vad dom vill mot palestina.

  Ett faktum kvarstår. Judarna dödade Jesus Kristus. Världens frälsare. Dom lät honom dö på korset. Vi kommer aldrig att förlåta det.

  SvaraRadera
 26. Jag ska inte göra nånting och jag tycker synd om mig själv för det. Trots att jag blivit erbjuden hur mycket som helst. Jag antar att jag bara är i behov av lite självömkan.

  Calle, kan ni inte starta nån form av bloggansamling igen à la Bloninbellas imperium?! Som ett 1000apor utan den tunga administrationen. Bara ett ställe där roliga bloggar finns!

  Jag anmäler mig isåfall till gänget.

  SvaraRadera
 27. Calle Schulman insinuerar att det är otänkbart att palestinier dödar och sedan blir bestulna på deras organ. Jag skulle vilja se Calle Schulman säga detta, rätt in i ögonen på de föräldrar och barn som har förlorat en närstående på detta sätt.

  Det skulle han ABSOLUT våga.

  Hehe.

  Det positiva är att Calle nu blir "uppvaktad" av AFA och Global Intifada.

  SvaraRadera
 28. jag sitter ensam och dricker vodka ur en liten termos och firar/sörjer - beroende på om glaset är halvfullt/halvtomt - att jag gjorde slut med en pojkvän igår. är det lördagskväll så är det

  SvaraRadera
 29. Vad är det för kommentarer du har fått hittills? hälften vill skåla och berätta vad de ska äta till middag och hälften lägger ner tid på att skriva kommentarer som motsäger din uppfattning om Israel. Salig röra är det iaf.

  Jag tycker att din argumentation egentligen är en israelisering av de argument som palestiniavännerna använder; att Hamas skulle vara duktiga på mediehantering är en nyhet för mig. I så fall borde de jobba lite på sitt eget varumärke, kan jag tycka. Snarare är väl det vanligare att hävda det israeliska medieövertaget som faktiskt färgar mediebevakningen i stort sett alla länder, även Sverige.

  Säg till när du vinner utmärkelsen för årets Israelvän. Känns som en tillställning som är lätt att missa.

  Hälsningar
  Nina

  SvaraRadera
 30. ÅsiktsFascistisk Aktion23 augusti 2009 09:23

  tom,

  AFA? Du menar åsiktsfascisterna som inte tolererar att någon tycker något annat än det som de tycker?

  SvaraRadera
 31. Ja, just dem. Och om du har problem med den saken så är ju det synd!

  SvaraRadera
 32. precis, "haha tjenare" var just vad folk sa om koncentrationslägren under andra världskriget också. israel måste kunna ta kritik!! jag bodde í USA i 6 år och där kan man snacka ensidiga nyheter, inget är NÅGONSIN israels fel där borta. hur kan du vara så trångsynt??? SKÄRP DIG.

  SvaraRadera
 33. Man bara måste ju hata Israel, givetvis. Det gör mig dock inte alls till antisemit, givetvis.

  Sjukt krav från deras sida, att den svenska regeringen ska bryta mot våran grundlag för att fördöma en kulturartikel - kommer aldrig att hända, givetvis.

  SvaraRadera
 34. Hamas som planterat lögner som genast når ut till världen? Första gången någonsin de lyckats med det i sådana fall. Be Anitha att hjälpa dig att få ut ditt eget huvud ur ditt arsle nu.

  Israel behandlar palestinierna minst lika illa som de själva blev behandlade av nazisterna för 65-70 år sedan. Horribelt... Och du försvarar detta?

  SvaraRadera
 35. Civilkurage Calle! Respect!

  SvaraRadera