onsdag 26 augusti 2009

Det tänker jagJag sätter mig på balkongen som jag alltid gör OMEDELBART efter duschen. En het espresso stirrar på mig och jag slukar honom i två klunkar. Jag dricker den på samma sätt och med samma känsla i kroppen som jag trycker ned en kniv i nacken på en gädda och filear upp den. Jag ger ett liksom besvärat intryck när jag dricker den. Jag ser ut som att jag tänker: "Hate that I have to do this to you". Jag känner mig som Steven Seagal. Jag ÄR Steven Seagal.

Skulle vilja slåss idag. Bli påhoppad. Och kunna martial arts. Martial arts! I know Kung Fu! Göra konstiga och för motståndaren förvirrade rörelser med mina armar. I ena handen har jag en liten kniv som jag liksom håller i handflatan med bara en synlig spets framåt.

Jag vill hoppa på någon hängande vågrätt i taket. Och trycka mig över honom och liksom trycka hans egna kniv i hans egna hals med hans egna arm efter en minuts jämn fight. Vaska av mig allt blod i handfatet, plocka ut glasskärvor från handflatorna och kanske byta hårfärg.

Dicken! Idag tar jag dig!

9 kommentarer:

 1. Espresso är gött ändå.

  SvaraRadera
 2. asså, du ser ut som en häst

  SvaraRadera
 3. Steven Seagals häst.

  SvaraRadera
 4. Är du säker på att det bara var Espresso i koppen..?

  SvaraRadera
 5. Gör det! Vi hejar på dig för vi vet att du är bäst i världen!

  SvaraRadera
 6. Ja shit, om man ändå kunde allt sånt. Liksom hoppa upp i luften och bli svävande i split samtidigt som jorden snurrar runt en.
  Nej, jag är bra på att göra turbotutte. Det får nog räcka med en sån. En fet jävla turbotutte kommer nog göra den här dagen!
  .
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 7. I <3 u :D så jäkla kul. tog du honom då också??

  SvaraRadera
 8. Och kanske en liten cigg till den där espresson, ja så får det bli.

  SvaraRadera
 9. Steven segal ar en skit dalig skadis som inte kan ett piss om kampsport! Ar det inte lustigt. Som att saga att det ar tuffingar som ligger i flottan. Pah!

  SvaraRadera