söndag 23 augusti 2009

Rensa för helvete!

Pratade med Anitha och Lotta om det här med porrsurfande. Vilka ord man slår på. Typ: "amish secretary" eller vad det nu kan vara sjuka prylar man snöar in på.

Jag hade svårt att erkänna mina ord. De också. Men det högg till i mig under vårt samtal. Jag har ALDRIG rensat historiken i min dator. Det innebär att så fort jag skriver in en bokstav i ett sökfält någonstans på nätet så dyker ALLA mina gamla sökord upp. Och det är nog ingen vacker läsning. Vill inte att Anitha ska läsa de där orden. Även om det var "skitlänge" sen jag porrsurfade.

Tar och rensar den där historikennu. Tycker ni ska göra samma sak. Nu börjar vi på ny kula, kompisar! Nu rensar vi ut det gamla!

14 kommentarer:

 1. bra idé! Man vet ju aldrig, vad tänker folk när dom ser "dog vs teen"?

  SvaraRadera
 2. Oh, jag brukar rensa ofta! Känns liksom bättre så. Jag avskyr när andra kan se mina sökord, oavsett om det handlar om bibliotekets öppettider, receptet på morotskaka eller något mycket värre...

  SvaraRadera
 3. ctrl - shift + delete. done:)

  SvaraRadera
 4. Skaffa google chrome som webbläsare så försvinner dom automatiskt om dom inte andvänts på länge, går att fixa till på inställningarna i alla fall.

  SvaraRadera
 5. helvetehelvetehelvete!!

  Hur rensar man då???????????????

  SvaraRadera
 6. Vilket jävla as du är, sitter i Hammarby sjöstrand och uttalar dig som ngn annan jävla George W Bush, dra åt helvete säger jag bara...

  SvaraRadera
 7. Du som var så noga med fakta bakom yttranden, kolla in det här klippet:

  http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1249418677847&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

  Zvi Mazel, fd. ambassadör i Sverige, ljuger under en TV-sänd intervju. Först hävdar han att ingen pressfrihet existerar i Sverige. Han ljuger när han hävdar att 80 procent av svensk media ägs av det Socialdemokratiska partiet och att dessa antiisraeliska krafter försöker motarbeta Israel.

  Kan du såga Donald Boström så som du gjorde på grund av debattartikelns bristfälliga fakta så borde du ha en HEL DEL att säga om detta.

  SvaraRadera
 8. Glömde du max?....
  "Jag tycker det är trevligt Calle att du ibland struntar i humorn och försöker vara lite allvarlig, men nästa gång du gör det kan du väl göra det ordentligt?

  1. Boström använder inte bara palestinier som källa. Vad sägs om den FBI-utredning som tydligt beskriver den illegala organhandeln som pågått ett bra tag? Boström har läst den, har du?

  2. Det är inte oklart hur organen färdas till USA.

  3. Boström säger inte att Israel tar palestinska organ rakt av. Han belyser istället de problem Israel har med illegal organhandel och ställer sen frågan varför de palestinska dödsoffer obduceras när dödsorsaken är uppenbar?

  4. I debattartikeln skriver Boström hur den Israeliska armétalesmannen ser på de obdcerade palestinierna och fortsätter sen med att granska uttalandet bevisa dess felaktighet med hjälp av fakta. Har du tagit del av den statistik över palestinska döda som Israel för? Det har Boström.

  5. Bilder av obducerade palestinier som levereras till sina byar på nätterna, ger de inte viss tyngd åt Boströms artikel?!

  SvaraRadera
 9. hahahahahahahaha, jag och mina kompisar brukar porrsurfa på den här. hittade precis "older men leather"

  SvaraRadera
 10. både safari och firefox har "privat surfning" tryck ctrl+shift+p så slutar åtminstone firefox att spara saker.

  SvaraRadera
 11. Calle och alla andra Porrsurfare. Kolla in denna hemsida: www.slaa.nu

  Dags att starta ett nytt liv! Värt varenda sekund.

  SvaraRadera
 12. Sökordslistan tar jag med mig i döden.

  SvaraRadera
 13. I say be proud over your sökord!!!

  SvaraRadera
 14. Jag kör Firefox och rensar historien varje gång jag stänger min browser :)

  SvaraRadera